Ja nav astroloģiskas saderības

Es šeit nerunāju par tādu saderību kā sader Skorpions ar Vērsi vai Dvīņi ar Mežāzi, bet padziļinātāk.
Esmu mācījusies astroloģiju un protu kopā salikt divas kartes pēc precīziem dzimšanas laikiem, lai izpētītu visas planētas. Kad mani kāds aicina uz randiņu, parasti cenšos pajautāt dzimšanas datus un pirms tam apskatīties saderību. Bet varētu teikt, ka visos gadījumos, lai cik daudzi un dažādi būtu cilvēki - tādas labas saderības nav (pat vidējas nav). Laikam tāpēc arī nekas man nav sanācis.
Piemēram, ja es vēlos partneri nopietnām ilgtermiņa attiecībām, tad apskatos abu kartēs planētu Saturns - ja mans un partnera Saturns neveido aspektus ar citām planētām, tad skaidrs, ka ilgtermiņa attiecības nesanāks. Līdzīgi izvērtēju citas planētas. Ko darīt tādos gadījumos? Vai, ja veidojas vieni vienīgi spriedzes aspekti, tad labāk uz randiņu neiet? Vai kāds no šeit esošajiem arī tāpat visu izvērtē un neejat uz randiņiem, ja pirms tam redzat astroloģisku nesaderību? Sanāk, ka nav jēga iet, jo planētas jau parāda, ka nekas tur nesanāks.. Dodiet padomus kāds, kas ar šo lietu saskāries.

gaisma35  2 4 Ir gan bēdas 6.038 no rīta, saderība starp cilvēkiem, galvu spiež?Es kaut kā esmu pēc savas pieredzes, to saderību, kā anekdotisku gadījumu, uztveru.Man te paziņām,... abi saderīgi pēc visa veida horoskopiem´, pēc japāņu, pēc ķīniešu utt., no sākuma, tāda mīla, uh, bet pēc tam 20 gadus izšķirties nevarēja, viņš viņu sita, krāpa, gandrīz pusbadā turēja, bez naudas, nu bet kāda SADERĪBA!Liecies mierā, saudzē savus nervus, labāk paļaujies uz veco - ´´čujs, ņuhs, poņa, ja tas cilvēks, piemēram, pat pēc smaržas patīk?Gribi sasmīdināt likteni vai Dievu, pastāsti par saviem plāniem, sak šitas derēs , pēc horoskopa , ļoti piemērots..., zini, ka viss izgāzīsies!Lai nu izdodas Tev, ko prātīgu,labu, bez tām blēņām atrast!

kolakola    1 Kam Tu tici- tas arī Tavs darbarīks. Cits uzticas pieredzei, cits - intuīcijai, vēl kāds -svārstam, kafijas biezumiem, kārtīm utt. Tas viss nes informāciju- jautājums ir: kā Tu šo informāciju nolasi un saliec bildi kopā. Un šeit ir senais stāsts par puspilnu vai pustukšu glāzi ar ūdeni.

draboss    2 Da lai ko tur rādītu planētas, bet nekā personiska, ar šādu "kosmosu" es tikties neietu. :) Cilvēkam ir jābūt savām smadzenēm, domāšanai, arī intuīcijai.

plikaaKAAJA    1 blēņas! pat ar visu ascendentu- blēņas! Der tikai parunāšanai, sarunas uzturēšanai. Neviens astrologs man nav taisnību pateicis, ne klasiskais, ne ķīniešu. Diemžēl.

Bazhix    1 Pamaini dzimšanas laiku par pāris minūtēm uz vienu vai otru pusi, un gan jau astroloģiskā saderība radīsies. Ja reiz tas ir tas svarīgākais arguments, kāpēc iet vai kāpēc neiet uz randiņu :))

planerdelta  2   Kaa pieaugushi cilveeki taadam dumiibam var ticeet un pat pieveerst uzmaniibu. taada tumsoniiba 2015.

boogeyman  1 2 Nu neveicās Tev un gan jau te tādu daudz, ieskaitot mani, kur sakars ar veiksmi, mazs. Tu zini, ko vēlies, ar gadiem prasības pieaug, grūtāk atrast to ´´īsto´´. Kā jau te tika minēts, horoskops ir tik tam, lai Tu saprastu, ko ,kādu vēlies, tās katras zīmes rakstura iezīmes nemainās.
Skorpionam ar vērsi varētu būt ideāli, tik tur abiem smagi jāpiestrādā pie raksturiem ja izdodas, pat tuksnesī izdomās kā pelnīt. Ar dvīņiem, zivīm, svariem vari mēģināt, neiesaku ar mežāžiem-tie ir staigājošā problēma.

neko    3 ...pasaku stāstnieki:)) "Ja cilveeki miil vien otru, kas veel vairaak vajadzigs?". .. ta ļoti daudz kas vēl ir vajadzīgs:) Ne reti gadās situācijas, kad mīl/nemīl nav nekādas nozīmes; ir cilvēki ko vienkārši nekādos apstākļos nedrīkst laist kopā. Ir reizes kad labākais ko vari darīt neskatoties ne uz kādām jūtām- vienkārši likto to otru mierā, lai nebojātu viens otra dzīvi. Tas tikai romantiskās pasakās jūtas risina visu. Dzīvē vajag vēl daudz ko citu. Nesaku jūtām nav nozīmes, bet tas pilnīgi noteikti nav universālais risinājums visam. Es pat teiktu ,ka bez tā visa pārējā, jūtas nav ilgstoši dzīvot spējīgas.

ps. atvainojos autorei ka ne gluži par astroloģiju kā atlases metodi.

limonija      Pilnīgi pievienojos neko - (2015-11-12 17:42) viedoklis...pasaku stāstnieki:)) Pasakas par lielo mīlu tik tiešām piestāv Pelnrušķītei un tamlīdzīgiem personāžiem:)
Kas attiecas uz astroloģisko saderību - kaut kas tajā lietā varbūt arī ir, bet nedomāju, ka mūsu senči par kaut ko tādu galvas lauzīja, un vai tad viņiem tāpēc laimīgu laulību nebija? Visa tā lielā skaitļošana asociējas ar garlaikotām aristokrātu kundzītēm, un i tās vairāk skatījās uz potenciālā līgavaiņa mantas stāvokli...:)

furnitura      Nu, es tā arī rīkojos. ir dažas zīmes, no kurām man nekas labs nav gaidāms. Pat, ja sākumā šķiet, jauks cilvēks un pat jūtas ir, tomēr pēc neilga laiciņa pamatīga nesaderība parādās. labāk tiešām neiet ar tādiem pat uz randiņiem, priekš kam sagādāt sev lieku vilšanos un tērēt savu laiku? Es gan nezinu tik smalki visus aspektus, bet pamata zīmes.

furnitura      Runa bija par to, ka nevis dažas zīmes ir sliktas, bet to, ka MAN nederīgas.

Liigotaaja      Pamaini astrologu. Kad biju jaunaaka, pirms ieshanas uz randinju, noskaidroju vai nebuus kaads manjijaks peec dzimshanas datiem. Studiju biedrene- astrologje hobija liimenii paskatiijaas un pateica ne to vien. Kameer konsulteeja- viss atbilda. Tas gan bija sen.
Jaa, par vienu pateica, ka buus ilgstoshas, varu veidot, ja ljoti, ljoti gribu attiiriit savu karmu. Nu jau 9 gadi kaa turpinaas virspuseeja komunikaacija, vairaak gan "plecs uz kaa paraudaat" liimenii. Ir labs cilveeks, bet diez vai gjimenes dziivei.

Chris1986    1 furnitura, tev ar kādu vispār kkad kkas ir sanācis? Kas tieši?

Kemina  2   Svari ir pilnīgs murgs, divkosīgi, melīgi, meklē izdevīgumu visos un visā! Neiesaku!

psychobitch      man pietiek ar foto, lai saprastu, kas ir kas...

janisb      Kamēr nodarbosies ar tām muļķībām (astroloģiju) tikmēr tev arī nekas nesanāks, maz ir tādu kas satiekas ar Tvaika ielas pacientiem :D

Basteta    1 Var jau sekot astroloģiskai kartei, bet faktiski visu nosaka tāpat randiņš, jo katram cilvēkam ir savi ideāli un saderība tās plašākā nozīmē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu