Kristus ir Lucifers.. Tā sanāk.. Loģiski..Vai nē?

Kristus ir Lucifers.. Tā sanāk.. Loģiski.. Vecā derībā vairakkārt tiek pieminēts Lucifers.. Tas, kurš nāk ar rīta zvaigzni..Kurš apveltīts ar tādām dotībām..

Nevi  1 1  foto Jahve ir savukārt vēl cita kolektīvā apziņa.... šī diskusija man atgādina vienu bildīti:

kvarts  4 3 Sauciet kristru kā gribat , tik un tā skaidri redzams, ka tas ir sātans. kristieši ir paši nīstamākie cilvēki uz zemes jo katrs viņu vārds un darbs nes postu cilvēcei.

Spicis      Ir lasīts, redzēts, dzirdēts: es no dieva(iem) nebaidos - baidos no tiem, kuri apgalvo, ka darbojas viņu vārdā.
Kristietība, ticība - atrauta no laika, tautas un ģeogrāfiskās vietas. Pieturoties tieši pie rakstītā - nezinu nevienu patiesi ticīgo, kurš spētu paveikt:
LŪKAS EVAŅĢĒLIJS, 17. nodaļa
6 Bet Viņš sacīja: "Ja jums būtu ticība kā sinepju graudiņš un jūs sacītu uz šo vīģes koku: izraujies ar savām saknēm un dēsties jūrā,- viņš jūs paklausītu."

Mateja evaņģēlijs. 17. nodaļa
20 Bet Jēzus tiem saka: "Jūsu mazticības dēļ; jo patiesi Es jums saku: ja jums ticība ir kā sinepju graudiņš, tad jūs sacīsit šim kalnam: pārcelies no šejienes uz turieni, - un tas pārcelsies, un nekas jums nebūs neiespējams."

Nekur gan nav rakstīts, ka Kristus ir Lucifers vai otrādi ir tikai vieta: "...un Viņa vārdu sauks Imanuēls..." Maz lietots turpmāk.

daimond      :) Tāpat kā Jacobs paciņa 3in1, satur gan kafiju, gan cukuru, gan piena pulveri, tāpat Tēvs&Dēls&SvētaisGars ir Dievišķs 3in1 iepakojums. Jēzus-Kristus esot teicis(pats klāt nebiju), ka viņš un Tēvs ir viens:(krieviski- odno;), ka Dievs nevienu nekad nekārdinot, un tikai velns visus kārdinot, un tomēr J.-K. mācīja lūgt Dievu, lai viņš neieved (tā sātana) kārdināšanā- tā ka piņķerīga tā lieta- sātans kārdina, Dievs ieved vai neieved tajā sātana kārdināšanā- atkarībā no tā, vai ir lūgts neievest, ja nav, tad IESPĒJAMS, ka ievedīs. Tā ka, lai arī nevarat vīģes koku ārtri un bez jaudīga celtņa izraut, un kalnu pārvietot ātri, bez jaudīgu ekskovatoru un krazu palīdzības, tik un tā lūdziet, un jūs VARBŪT neievedīs!;)

Samila    2 atļaušos apšaubīt, vai kāds vispār no diskusijas dalībniekiem ir Veco Derību izlasījis ;) sanāk - tukša muldēšana...

Lianna      Lucīts ir ļoti talantīgs eņģelis, kas pierādīja Absolūtam, ka dualitāte var pastāvēt un, sadalot dzimumos (vīrišķais, sievišķais)var gūt nebijušu piedzīvojumu gammu. Kristus ir apziņas stāvoklis par visu, kas radīts, kosmosa likumiem, materializēšanu utt. Pirmo reizi Kristus apziņu demonstrēja Jēzus un viņam līdzīgie, kas tajā laikā iemiesojās uz Zemes no tīra Gara.
Ja cilvēks sasniedz Kristus apziņu, tad Lucīts vairs neko nevar tādam padarīt, jo eņģeļi ir gana diži, bet Cilvēks ir pārāks, jo radīts pēc Dieva tēla un līdzības. To visu Lucīts pats vislabāk zina, jo saprot, ka dualitāte ir vien eksperiments izklaidei. Viss ir viens tā vai tā:DDD

Lianna      Jahve ir vienā līmenī ar pūķiem, Pērkonu, Zevu, Ra; viņi savā starpā cīnās, mērās ar krāniņiem. Tāpēc jau ēbrejus apgraiza, lai Jahvem būtu priviliģēts stāvoklis. Priekšādiņā ir cilmes šūnas, no tām Jahvem šuj mundieri... Tas nav augstākais Dievs, pat hinduistu devi ir augstāk, pat Laima ir augstāk. Kristus apziņa ir augstāk par visām reliģijām. Kristus nav persona, tas ir līmenis, ko var sasniegt katrs cilvēks, ja realizē to un vairāk nekā Jēzus savā laikā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu