Kā izvilkt cilvēku no sektas..?

Jaunietis ir ievilkts sektā "vasaras svētku draudze".Tas ir šausmīgi. Gimeni neatzīst, mācības pameta, staigā kā apmāts, nozombēts.Civēks pagalam. Apskrēju mācītājus, katoļu, pareizticīgo, neviens neko nevar līdzēt. Ko iesākt..?tKā ar to sērgu cīnīties. Varbūt kāds varētu ieteikt kautko..?

riks086 (2017-04-08 20:38)  1 6 Ak tad katoļticība bija tā labā un Vasarsvētku draudze - slikta sekta :D :D :D Abas balstās uz žīdu teikām un pasakām par mesijas (grieķiski - hrestos) gaidīšanu, pirmreizējo atnākšanu un cerību uz nākamo atnākšanu. Atšķiras tikai interperetācija.....

jurks (2017-04-08 22:19)  4   Par ko tāda šūmēšanās? Nepatīk? Nepareizo izvēli izdarījis? Jau baigos nedarbus pastrādājis?? Bet var būt tomēr labi ir tā kā ir?? Jo nevar jau zināt, kā būtu, ja būtu savādāk!! Gribas jau, protams, lai viss ir tā, kā mēs gribam, bet ne vienmēr tā būs labāk otram, jo viņam pašam jādzīvo sava dzīve!! Viss tas, kas kas notiek, notiek ar Dieva ziņu!!! Jāmācās paļauties uz viņu!!!

estepat (2017-04-10 23:52)  1 3 Ja cilvim viss bībē rakstītais ir autoritāte, tad pasaki, ka Kristus Pēteri vispirms nosauca par sātanu, bet pēc tam uz šīs ´klints´ nodibināja savu draudzi..; ka bībē rakstīts, ka labs koks nevar nest sliktus augļus, un tad parādīt vairākus bībē dieva augļus: savu radījumu slīcināšanu- liekuļojot, ka vispār jau viņš visus mīlot.., pieprasot sev pielūgsmi upurējot dzīvniekus, bet ignorējot veģetārieša ziedus un augļus, atgādinot viņam, ka dievs pēc rakstiem ir dīvaina paskata brāķdaris, kurš pēc savas līdzības radījis gan vīrieti, gan sievieti- tad varam tik aptuveni iedomāties kāda viņam bija viena krūts, kāda otra, kāds viens gurns, kāds otrs, un kas viņam starp kājām ir par dubult-bagātību- loceklis ar visām olām torčī no vagīnas.., saki, ka vislielākais liekulis bija Kristus, kurš meloja, ka viņam atšķirībā no dzīvniekiem- nav galvu kur nolikt, bet neviens tak viņu no mājām nepatrieca, un arī pēc nāves pat viņa līķi pārdroši izprasīja, bet šis tēlo, ka nefiga no tā nezin un nesaprot.. Tas ir vienīgais ceļš, kāds ejams- kā ar pohām- ar ko saslimis, ar to arī izārstē..;)

jurks (2017-04-11 09:09)  3   Gan jau arī Tu esi radīts pēc Viņa līdzības!! Tikkai prāts pilns ar visādām fantastiskām iztēlēm, kā no pārpilnības raga!! Bet neko vairāk no tā nevar izspiest, jo Dzīvības tur nav!
Lai Viņa svētībām bagāts katrs mirklis visiem un katram!!!

estepat (2017-04-11 10:47)    8 jurk! Tev arī jāārstējas tieši ar uzmanīgu bībē lasīšanu, lai atlabis, spriest un domāt spējīgs tu spētu atšķirt- kurš labāks- tas kurš radījis visus bīstamos holeras, mēra un tīfa vīrusus, indīgos un parastos asins sūcēju kukaiņus, laima un encefalīta ērces, indīgas čūskas, dievišķi plēsīgās piraņas...., vai tie zinātnieki, tehniķi un inženieri, kuri palīdz mums cīnīties ar šiem lielajiem un mazītiņajiem kaitīgajiem dieva radījumiem, dod mums elektību un visādas ierīces dzīves kvalitātes uzlabošanai. Padomā, ja mums būtu tikai tas ko dievs iedeva, tad mēs dzīvotu salauztu zaru būdās un visapkārt pūtu dievam ziedoto jēru nožņaugtie līķi, jo sērkociņus un nazi dievs Ābelam neiedeva...;) un Tu tak zini, ka sātans var tikai nonāvēt, bet viss dzīvais ir tikai un vienīgi no dieva- tā kā ievērtē- cik ideāls un perfekts, un pilnīgs:(kā stāv rakstīts;) ir dievs, kuš dod tādus augļus. Lai tev ātrs un nesāpīgs mentālās atlabšanas process, jurk!;)

shining (2017-04-12 21:51)    2 ivei1968 [21:27]: piedodiet par tiešumu, taču no malas izskatās, ka jūs pati varētu būt degradācijas apdraudēta. tā jūsu abu ticība nav viedums, bet gan sekošana instrukcijām - tam tā prāta daudz nevajag. tad nu vienlīdz ir šausmīgi noskatīties, kā viens instrukciju varā esošs cilvēks otru instrukciju varā esošu cilvēku mēģina iespiest savu instrukciju rāmjos. nojaušu, ka ne jums, ne viņam "no iekšpuses" tas nav ieraugāms, un abi klusībā sevi uzskatiet par normāliem un pareiziem. ja ne prāts, tad laiks visu saliks savās vietās. atslābstiet.

Skolniecins (2017-10-29 20:37)  2   Vienkārši. Notver jaunieti. Izved uz mežu uz pāris dienām, lai padzīvo teltī. Tālāk atrodi kādu vecu komunistu, kurš par ateismu visu pastāstīs.
Var vel maģiski padarboties, var viņam uzlikt n-tos lāstus, ka viņam vairs spēka nebūs ticēt. Tas kristietības egregors no tik vāja čaļa atkratīsies, tad viņš būs brīvs. Tad tos lāstus noņemt. Tik kurš gan būs tāds strādnieciņš, lai liktu lāstu un pats vel noņemtu to?! Tīri fiziski enerģijas izniekošana. Var ar rituālu viņu pieslēgt pie kaut kā cita, tā mainīsies domāšana un emocijas.
Pēc izņemšanas no sektas, viņam ir jādod jauns mērķis dzīvot. Vārdu sakot, kādu laiku būs jāauklējas kā ar zīdaini.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu