Vasarsvētku draudze

Vai kāds var izskaidrot kas īsti ir vasaras svētku draudze?un vai ir iespēja cilvēku kas ir tur jau viss iekšā dabūt laukā lai domātu citādi.

daimond  1 5 :Dēls vaicā tēvam- vai tiešām visi, kuri iet uz baznīcu, ir muļķi!? Nē- tēvs atbild- tur ir daži gudri- tie, kuri savāc no pūļa izkrāpto naudu...;)

luuna      par Vasarsvētku draudzi īsti sliktu atsauču nav dzirdēts, jā tā ir harizmātiska tipa baznīca , taču ar Prieka vēstīm, Jaunajai paaudzei īsti saistības nav un jā ir zināms cilvēciņš - diezgan neitrāls, iepriekš bijis katolis, kas šo baznīcu apmeklē, ja nepieciešams rakstīt privāti uz profilu.......katrā ziņā par destruktīvu sektu tā tomēr nav atzīta, vismaz Latvijā.

madarakris  1   sektas skaidrojumu ieteiktu paskatīties, kas visas draudzes par tādās saukā. Ja draudze atbilst Bībeles mācībai, tad tur viss ir kārtībā. Dievs ir tur, kur mainās dzīves, nevis tur kur visi bola acis un slīgst slimībās, atkarībās un problēmās. Ziedošana notiek jebkurā draudzē baznīcā, bet vai tā to izmanto, lai celtu mūsu ticību? klasiskajās baznīcās to nesaskatu.
Visi māk gudri dirst (atvainojos par šo vārdu) vienreiz pieceliet savu piekto punktu un paskatieties, kas patiesībā notiek dzīvajāš draudzēs pirms laižat baumas!

LAI SVēTīGA UN DIEVA MīLESTīBAS BAGāTA NEDēļA! JēZUS IR DZīVS! (heard)

MonaLiza    1 madarakris komentētāja ir sektā. jo viņa runā kā sektante. precīzi. tie cilvēki tur ir ar izskalot;am smadzenēm. nespēj izvērtēt realitāti.
nekādas dzīves tur netiek mainītas, ja nu vienīgi pārstāj redzēt realitāti. un to sauc par dzīves mainīšanu.
tur tāpat slīgst atkarībās,slimībās ,nabadzībā.....tikai par to ir aizliegts runāt, jo tad tu kurni...,netici....un tāpēc jau nesaņem dieva palīdzību !!!!
2018-10-04

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu