Steidzami vajag gaišreģi, ekstrasensu

Dzīvē ir ļoti, ļoti smaga situācija, esmu pilnīgā izmisumā. Vai varat ieteikt labu gaišreģi/ekstrasensu, kurš spēj nolasīt informāciju no Smalkajiem plāniem? Nevajag zināt nākotni, bet konstatēt faktu, informāciju par sevi, kurai es netieku klāt.

edding    2 Geiša izrādās ir ne tikai geiša, bet arī gaišreģe, jo zina ka runa par brūtgānu. Man tas prātā neienāca pat 3x izlasot jautājumu.

JurisK      Pameegjini iesaakumam psihologu - tur vismaz kaut kaads zinaatnes piesitiens. Savaadaak iesliigsi smalkajaa plaanaa bez iespeejas izrauties no taa tiikla uz visiem laikiem. Ezoteeriskaas lietas nav izprotamas 99,99% pasaules iedziivotaaju, shaubos, ka Latvijaa vareetu buut kaut viens tieshaam ekstrasenss - tas viss tikai muljkju kjershana.

jurks      Cik gan cilvēks ir bezbailīgs eksperimentējot ar sevi, pakļaujot savu miesu, prātu, dvēseli, dažādu nezināmu spēku, svešu garu, un vēl sazin ko, iedarbībai! Un pat zinot to, kāds spēks aiz tā stāv, mēs būsim gatavi noslēgt ar viņu līgumu, lai piepildītu savas šīs dienas iegribas, par to samaksājot ar savu dvēseli!! Kāpēc tā notiek? Neapzinamies to, cik tas ir nopietni! Salīdzinoši-kā braukt ar mašīnu vieglprātīgi, komforts," drošība",ātrums, mūzika, labs garīgais, super, ķer kaifu!! Bet tas kurš ir piedzīvojis avāriju, šūnu līmenī saprot, kādas sekas ir iespējamas!

Samila    1 Cilvēka dzīve ir viņa paša darīšana. Cik jābūt izskalotām smadzenēm, lai to nodotu izlemšanai kādam no šeit nosaukto arodu pārstāvjiem? Tā veidojas nācija be kodola un mugurkaula.

av2      Kaa jau te teica , 10 cilveeki uz planeetasvarbuut. Paareejie aakstaas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu