Vai piekrītat Elejas Veronikas uzskatiem?

Šodienas(3.dec.) "Ievā" intervija ar viņu. "Tas, ko esmu izdarījis šajā dzīvē, nākamajā dzīvē man atnāks atpakaļ. Ja esmu kādu nodevis, mani nodos. Ja esmu kādu sakropļojis, es piedzimšu invalīds. Nedrīkst arī smieties un šausmināties par to, ko redzi...Lūdzu, mīļie, nekad nevajag šausmināties un teikt: nekad ar mani tā nenotiks! Mūsu katrs vārds paliek virs mums un spiež mūs...Jo sieviete vairāk maina partnerus, jo viņa ir slimāka...Vēl - es jums pateikšu, kā notiek lāsts: sastrīdas un pasaka - es tevi nolādu! Tik vienkārši! Un tu nesaproti, kāpēc ar tevi viss kaut kas notiek", stāsta Veronika. Ko par to domājat? Ir tāda pieredze bijusi?

AivarsN  3 4 Esmu lasījis grāmatu par Veroniku. Viņa tiešām ir spēcīga dziedniece,bet ne katram slimniekam var palīdzēt,ja viņš negrib mainīt savu dzīvesveidu un uzskatus. Tāds cilvēks vienkārši saņem pēc nopelniem un neviens viņam nevarēs palīdzēt,neuzņemoties daļu sliktās karmas uz sevi. Runājot par izlaidīgu dzīvesveidu,tad katrs gadījums ir atšķirīgs. Tāpat kā jeb kurš slikts vai labs darbs. Vai cilvēks to paveic kāda cēla mērķa vārdā,apstākļu spiests,savtīgumam,atriebības,vai prieka pēc,karmu tas ietekmēs ļoti atšķirīgi. Viss šai pasaulē notiek pēc ļoti taisnīgiem likumiem,bet to nezināšana un ignorēšana,neatbrīvo no atbildības. Katrs mēs saņemsim tieši to,ko būsim pelnījuši,ne vairāk,ne mazāk.

Chris1986  5 1 Ehh, kārtējā sieviešu tēma par ezotēriku. Nu, cik var tās glupības?? :( "Un nav ne debesu, ne elles, ir tikai tas, ko saredz skats" Ja man par to maksātu, es ne tādas vien lietas varētu sacerēt kā Veronika

DanaL  1 4 Nezinu kā tur īsti ar to Veroniku, katrā gadījumā viņa nav patiekusi neko jaunu vai sensacionālu - jau gadsimtiem zināma veca patiesība - dots devējam atdodas.

Saijo  2 3 Neesu parliecinata, bet cik zinams, ka pat vinas baznicu, kur regulati baznicas torni zvana, macitajs atteicas iesvetit, jo neesot pareiza ieejas puse vai ari altaris nepareiza puse. To nepateiksu kads istais iemesls, tacu bija.

Cik atceros kadreiz vina tautu neskiroja, tacu pec kada laika vietejos atteicas arstet jeb dziedinat! Par Veroniku varetu oadtastit, bet tad jajauta vietejiem, tie zina vairak!
Bet neka seviska no vinas nav. . Zinu ka sava laika pats Gerkens braukaja pie vinas arsteties.

Specs_69  3 3 da pašla viņa nahuj tā jobanā šarlatāne!

IzlozeLOZE  4 4 !!!!īsteni dieva cilvēki...nu gan---vai par kādu reliģijas pakalpiņu var teikt DIEVA CILVēKI? Nu gan, Bizness, reliģiju parstāvji ir profesionāļi, viņi par to saņem naudu. un viss.Biznesa plāns, kurš strādā visilgak- jau otro gadu tūkstoti rullē! Un atrodas, kas to ņem par pillu.
Limonija gan šoreiz zemu krīt ar tik banālu tēmu un zemiem tekstiņiem, kaut ka ļoti aprobežoti--gan uzstādījums, gan secinājumi....
Par tiem sliktajiem darbiem gan ir tā, ka uzreiz nāk viņi! Vienīgi- sabiedrībā viss pa apli iet, kāds cits atdarīs...

chika7  1 3 Kā vienmēr visaktīvāk un nosodošāk izsaka tie,kas kautko tikai dzirdējuši.Ja,kaut viens no Jums būtu piedzīvojuši to,kā Veronika palīdz jums vai tuviniekiemi,Vina ir cilvēks ar stipru mugurkaulu,jo lai izturētu visu to,ko redzi un zini,nemaz savādāk nevar.Tā nav lepnība.
Ja viņa nepatīk,neviens aiz rokas piespiedu kārtā neved,tad labāk paklusē,bet nezaimo!

av2    2 mullkkiibas. Naakamajaa dziivee..taarpi appedis vissus. Arii tos, kuri...lamaajaas :P

aroganis  1   1.Kas ir jādara, lai sevi nodotu dziednieka rokās?
2.Esi pret sevi labs, un tas arī viss:)
3.Kārtējā pareizās reliģijas sludināšana

ponytail_PA  3 3 Nepiekrītu, bet neatkārtošos - kāpec, to jau Polus lieliski pateica iepriekš. Bet par Veroniku... Nu, nezinu (tik tiešām - nezinu! 😃) nevienu gadījumu, kad viņa ko radikāli būtu mainījusi cilvēka veselības stāvoklī. Pirms gadiem 20 manā ģimenā bija ļoti smags brīdis, bija slims bērns, un padomju (tolaik vēl) medicīna viņu bija "norakstījusi". Izmisums bija tik liels, ka tika braukts arī pie Veronikas. Viņa penterēja absolūtas blēņas (bērna vecāki abi bija izglītoti, racionāli domājoši cilvēki), smalki iedziļinājās vecāku iespējamos grēkos, kas izraisījuši meitenītes slimību. Paldies Dievam, bērna mātei pietika prāta piecelties un no tā cirka aiziet. Medicīna, par laimi attīstījās, un radās iespēja ar slimību cīnīties. Bez šarlatāniem. Bet Veroniku ne par ko citu arī neuzskatu, attiecīgi vērtēju arī viņas prātulas.

Dzindzis75    1 Kādam palīdzēja , kādam arī nepalīdzēja. Viss ir mūsu pašu rokās.Ticība dziedniekiem , dievam un t.l. mūs padara vājus.Tikai tu pats ar savu galvu un zināšanām esi spējīgs tikt galā ar savām problēmām!

orhidea (2015-12-03 18:52) personīgā pieredze2 3 :) esmu vienreiz sēdējusi rindā visu dienu (viņa pieņem arī Liepājā) jo bija problēmas.Viņa pateica tikai to ,ko pati zināju un vēl ..pateica ,ka ar visu varu tikt pati galā ,jo neesmu ļauna un citiem ļaunu nevēlu :)
Sieviete ļoti interesanta ,tāda cēla ,ar caururbjošu skatienu ..starp citu esot palīdzējusi bērniem ar ļoti smagām veselības problēmām.
Interviju vēl neizlasīju ,bet noteikti izlasīšu ,paldies LIMONIJA.

Polus    2 Attiecībā uz "nedari otram to, ko negribi, lai nodara tev" - protams, katram cilvēka lēmumam, katrai rīcībai ir zināmas sekas, bet es šo neuzskatītu par kaut kādu zelta likumu, jo savā būtībā tā ētikas latiņa ir zemāka par to, ko uzliek "mīli savu tuvāko kā sevi pašu".

Kādā veidā? Pirmā vairāk attiecas uz sekām - zināmu darbību, kamēr otrā attiecas uz cēloņiem. Piemēram, tu kādu vari sirsnīgi ienīst, bet speciāli nenodarīt šim cilvēkam pāri, jo negribi, ka kāds ko tādu nodarītu tev. Darbība [sekas] tiek apslāpēta, tā izpaliek, bet cēlonis nekur nepazūd - tu tik un tā ienīsti šo cilvēku. Savukārt "mīli savu tuvāko kā sevi pašu" jau saknē attiecas uz problēmas būtību - faktu, ka tu ienīsti to otru cilvēku.

Papildus, ja tu kādam palīdzi tikai tāpēc, ka negribētu situāciju, kurā kāds nepalīdz tev, tad palīdzības iemesls savā būtībā ir savtīgs - tu negribi sev kaut ko liegt (kaut vai teorētiski, bet tomēr). Tas ir kas krasi atšķirīgs no palīdzības tāpēc, ka patiešām vēlies palīdzēt, nedomājot par to, vai no tā kaut kad vēlāk ko iegūsi vai zaudēsi.

neko  1 2 [ Attiecībā uz "nedari otram to, ko negribi, lai nodara tev" - ... šo neuzskatītu par kaut kādu zelta likumu ]

Es gan to sauktu par "labiem nodomiem bruģētu ceļu uz elli" ; mērīt visus pēc savas mērauklas.
Sakot ar pašu banālāko... nedarīt sievietei to ko tu nevēlies kā vīrietis un otrādi nekādi nav tā labākā ideja.

marselis    2 no saujas...
vejam nopustas smiltis
kaut kur,agri vai velu -,
nokritis

nekas seit neizzud,
tikai maina savu formu

vellata  2 2 Piekrītu Adamsonei.
To, kas būs pēc nāves nezina neviens. Ne Veronika, ne kāds cits.
Bet ja par pašu Veroniku, tad man ir ko teikt. Ja cilvēkam kādi augstāki spēki ir devuši dieva roku dziedināt, tad būtu jāpalīdz cilvēkiem par to neprasot konkrētu maksu. Zinu tanti pie Krievijas robežas, kas man ir daudz palīdzējusi, bet viņai ir takse - cik vari atļauties, tik maksā. Kaut 1 eur.

Postremo  2   cilveeks, kas iet pie dziednieka taada, jau...pamatvilcienos noskannojies ticeet tam, jo citaadi, ja neietu tur. Taatad, taadam ticossam paliidz airi.."glaze udens", jo tic,, ka plaiidzees.Daudzas slimiibas saakaas...galvaa cilveekam, taapec arii reizeem sanaak, ka jaasak aarsteessana...galvaa, un to ssaadi llaudis, kaa taa tante, drossi , ka maak.

marselis      dzilakais noluks-motivacija norada uz labo-vai slikto dzives likumu ietvaros
labais tiek daudzkart atmaksats,sliktais-nosodits

arejais-forma
ne vienmer izsaka butibu
ne visa japieturas "punkta" ietvaros

Piipeniite    2 Eksistē, karmas likums. Pavērojiet savus, ķermeņus nepilnības, rētas, tā ir informācija no iepriekšējām dzīvēm. Šeit ķermenis mums ir dots lai attīstītos, kā instruments, lai mācītos, un jo zemāk kritīsim savā darbībā, jo ilgāk mācīsimies. Ir nākamās dzīves, to varu apgalvot.

neko  1 5 Piipenīte: Pavērojiet savus, ķermeņus nepilnības, rētas, tā ir informācija no iepriekšējām dzīvēm.

Tiešām?:) Nu mana gan visas rētas ir no šīs dzīves.... ta ij vis pārējais ko spogulī redzu ir šinī dzīve iegūts. Pat atceros kur un kā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu