Vai piekrītat Elejas Veronikas uzskatiem?

Šodienas(3.dec.) "Ievā" intervija ar viņu. "Tas, ko esmu izdarījis šajā dzīvē, nākamajā dzīvē man atnāks atpakaļ. Ja esmu kādu nodevis, mani nodos. Ja esmu kādu sakropļojis, es piedzimšu invalīds. Nedrīkst arī smieties un šausmināties par to, ko redzi...Lūdzu, mīļie, nekad nevajag šausmināties un teikt: nekad ar mani tā nenotiks! Mūsu katrs vārds paliek virs mums un spiež mūs...Jo sieviete vairāk maina partnerus, jo viņa ir slimāka...Vēl - es jums pateikšu, kā notiek lāsts: sastrīdas un pasaka - es tevi nolādu! Tik vienkārši! Un tu nesaproti, kāpēc ar tevi viss kaut kas notiek", stāsta Veronika. Ko par to domājat? Ir tāda pieredze bijusi?

planerdelta      Piekriitu tam, ka vajag domaat, ko saka un ar vaardiem "ar mani gan nekad taa nenotiks", u.t.t. nevajadzeetu meetaaties, bet taa latvieshu maanjticiiba ir drusku pa traku.

orhidea    4 Rakstiņu IEVĀ beidzot izlasīju ,šķiet ,ka žurnāliste , Veronikas kundzes teikto ,pasniedz agresīvi un piepušķoti.... Veronikas kundze nav agresīva ,bet mierīga ,nosvērta ,katrā ziņā man viņa patīk labāk, kā tie n-tie psihologi ar saviem nekur nederīgiem padomiem..:)

Ziemeljmeita    1 Neko nezinu par nākamajām dzīvēm, bet par to,ka dzīvē viss nāk atpakaļ, ticu. Liekas, ka ir arī pārbaudīts.
neko (2015-12-04 09:48) viedoklis Nav taču runa par kaut kādu ziedu dāvināšanu vai ucināšanos, bet par nopietnām lietām - nodevību, sakropļošanu u.t.t. :) Teicienā "nedari otram to, ko negribi, lai nodara tev" uzsvars uz vārdu NOdarīt, nevis darīt.

viav200  1 1 Dzeltenās preses radīts maldīgs uzskats , pati tikai pļāpāt māk, nav dzirdēts , ka viņa strādā ar enerģiju

Luusila      Darbabiedrenes meitai dakteri nekā nespēja piemeklēt diagnozi, līdz ar to arī zāles. Aiz neziņas, kas skuķim varētu kaitēt, kratījās no meitēna vaļā. Vecāki aiz izmisuma aizbrauca pie Veronikas. Tagad meitene studē, dzīvo pilnasinīgu dzīvi, un iepriekšējās šausmas pat negrib atcerēties.
Es jau nesaku, ka jātic,- man vienalga, kā katrs dara. Galvenais, ka vismaz kādam Veronika ir palīdzējusi. Jā, jā- pašiedvesma utt. Vienalga, no kā un kādā veidā, bet rezultāts bija.

melonite50  1   Nekas svarìgakais nevar but par savu domàssanu.Kà pati savà galvà domas grozisi tà arì notiks vai nenitiks. 2016-11-01

Annika17  2 2 sūdīga/dziedniece/šarlatāns. 2017-07-06

Skolniecins  1 2 Šim Veronikas mazohistiskajam viedoklim es kategoriski nepiekrītu. Nevajag cilvēkus turēt bailēs, jo tās sašaurina cilvēkus. Ja visam ir liktenis, tad nav izvēles brīvības. Ja nav izvēles brīvības, tad nevar arī sodīt. Šī ir īsta ņirgāšanās par cilvēci. Tā mēģina uzspiest vainas apziņu! Gandrīz vai kristiešu mazohistiskā loģika, tik kristieši paši laikam neatceras kā šurp atnākuši. Veroniskas likumi ir absurdi. Labā un ļaunā dabā nav, mums duālismu iepotēja, lai būtu bailīgi un paklausīgi. Dabā ir tikai barības ķēde. Cieņā, Skolnieciņš 2017-10-29

miglainaa_plava  1 1 Es tikai nesaprotu, kāpēc maniem ienaidniekiem, uz kuriem es ļauni skatos un sliktu piedomāju, viss iet kā no rokas, viss super. Tikai man veselība iet uz leju. Kāpēc citiem viegli padodas lāstu uzlikšana, pietiek šķībi paskatīties, bet man pat minimāli neizdodas? Vēl jocīgi, ka tie ienaidnieki, kas pina intrigas pret mani uzskata sevi par pārākajiem kristiešiem. Pieņemu, ka viņiem visi līdzekļi labi, vienreiz uz baznīcu, otrreiz pie dziednieka... Bet nu tāda interesanta sakritība. 2017-11-22

Skolniecins  1 1 Es īsti nezinu vai man padodas lāstu uzlikšana, bet lāstus es esmu licis. Iesaku izmantot skandināvu Dievus. Tā ir diez gan parocīga un ērta sistēma. Es izmantoju slāvu Dievus, nākotnē veidošu baltu Dievu sistēmu, kura skanēs latviešu valodā. Lāsti latviešu valodā būs unikāli. Tos varēs izteikt pat publiski svešās zemēs, jo tos vietējie nesapratīs. Es nolādu krievu valodā, maģijā izmantoju krievu valodu. Var izmantot mirušos. Lāstā izmanto ienaidnieka bildi, vārdu un uzvārdu! Ja vari iebaro kaut ko nolādētu vai uzdāvini! 2017-11-24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu