Talismans. Vai Jums tāds ir...?

Talismans. -Veiksmes, Aizsargājoš... vai vēl kāds..? Vai Jums tāds ir...?

sharms2      Talismans neaizsargā tiešā veidā, bet gan pārveido apziņu tā, lai mēs neiekļūtu situācijās un nesastaptu cilvēkus, kas spēj nodarīt kaitējumu. Meklējot partneri, talismans liks mums mainīties pašiem vai pārveidos cilvēka tēlu, ko vēlamies redzēt sev līdzās, atbilstoši reālajām iespējām.
Ar talismanu palīdzību ir iespējams panākt vēlamo arī materiālajā pasaulē, tomēr labāk tos izmantot iekšēju pārmaiņu veikšanai. Jāatceras, ka, atšķirībā no amuletiem un lellēm sargātājām, talismanu dažādās spējas ir paredzētas vienam mērķim, praktiski nekad neiesaistot citus cilvēka enerģētiskos resursus situācijas risināšanā. Talismanu iedarbība ir lēna – var paiet vairākas nedēļas pirms būs vērojami kādi rezultāti.

ponytail      Gredzens. Ne tik daudz kā sargājošs talismans, bet kā lieta, kurai vienmēr jābūt man klāt. Zināmā mērā - saikne. Bet zīmes, kas tajā grdzenā iekaltas, man ir būtiskas un nozīmīgas, savā ziņā tām ir arī sargājoša funkcija. Protams, ka viss ir galvā. Un mana galva ir mierīga un labi strādā, kad tā manta man ir klāt.:) Tiesa gan, kopš brīža, kad to saņēmu, neesmu vilkusi nost.

Deisa      Talismanu nav, ir tikai mīļlietiņas, kas vienkārši jau ir sen un ir mīļas. Taču veiksmi un izdošanos man nodrošina Dievs. Viņš man vienmēr līdzi. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu