Sapnī karš

Ko varētu nozīmēt, ja sapnī redz karu - pie kam ļoti realu, smagu, briesmīgu, ar evakuāciju utt. Un ilgas pēc aizbraukšanas. ..

iNESIJA  1 5 Iekšējs pārdzīvojums.

enrikete    4 ŗealitātē neesi mierā ar "pastāvošo iekārtu"- savu iekšējo un ārējo es, gribi ko radikāli mainīt, bet īsti izeju neredzi.. tapēc arī gribi aizbraukt labi tālu un sākt visu no gala.. tikai jaut. - no kura gala ????

sama  3 3 tulkoju pilniigi nopietni karot noziimee apmekleet kaadu sabiedrisku vietu kur iespeejamas jaunas iepaziischanaas ja sapnii tevi saschaava tad zini ka tev traapiis amora bulta esi gatava to pienjemt:)

edmunds  3 5 es triis reizes esmu redzeejis atomkara saakumu. vienreiz tas notika riigaa, otreiz lietuvaa, treso reizi uzraalos, dzelzsruudas ieguves rajonaa. visi triis sapnji bija detalizeeti. un ljoti skumja sajuuta.

ieva987    5 Sapņu grāmatām neticu. Man liekas, ka sapņi vairāk vai mazāk tomēr kaut ko nozīmē, tomēr katram tas ir atšķirīgi. Piemēram: 2x esmu redzējusi sevi sukājot savus garus biezus matus un par to priecājoties, kaut gan man garu matu vispār nav, un abas reizes man tajā dienā ir sasista mašīna. Pilnīgi nekādas sakarības, bet mana māte bija redzējusi līdzīgu sapni kādreiz un arī viņa cieta avārijā....

sikatrons    2 Brīdinājums par iespējamiem stridiem,nepatikšanām,no kurām gribēsi tikt laukā neuzņemoties nekādu atbildību.Karšs vēl nozīmē badu.

emaine  2 1 Nav ne jausmas! Arī es sapņos esmu redzējusi karu un ne vienu reizi vien, bet ir nācies redzēt savas kāzas, kuras līdz šim nav notikušas... Tātad varētu newbūt nekas slikts. Tā vienkārši izpaužas tās dusmas un naids ko mēs apslēpjam. Zemapziņa uzdarbojas...

nopietns    7 Tas varētu nozīmēt, ka sen sen jau bija laiks celties. :)))
Par daudz ilgi gulēt ir kaitīgi!

lielgabals  2 5 Buus jaunas iepaziisanaas.
Pirms miega paarstaaj pieriities!!!!!))))

melisaM    2 nepaareedies pirms guleet ieshanas

avenekazene      Iespejams ari realajaa dzivee bus ka karaa..... 2021-08-22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu