Vai ticat visādiem zīlniekiem un ekstrasenciem?

Kad skatījos raidijumu"Ekstrasencu cīņas".Man likās neticami,cik daudz to ekstrasencu ir saradies.Vai tikai tas nav iestudēts šovs?!Tā jau es ticu,ka var būt cilvēki ar ekstrasenca spējām,bet tas jau laikam liels retums.Tagad tie ir saradušies kā sēnēs mežā pēc lietus.Ko varat pateikt par šo tēmu?

Svece    1 Nav jau tik universālas tās ekstrasensa spējas . Ja arī ir - tad jau kā jebkura profesija lai sasniegtu kaut cik pieņemamu rezultātu vajadzētu šauri specializēties. Neticu ka ir gan gaišreģis - redz pagātni un nākotni , gan diagnosticē slimības , gan ārstē vēzi, gan.....

limonija    2 Ticu tikai tiem, kuri šovos nezīmējas.

Nenotveramais      Pagaidām izskatās, ka šeit Toč neviena tāda nav... :D

Discreta  1 2 Kautkādas ekstrasensa spējas piemīt mums katram, tikai mēs tās neattīstam. Man ir telepātija ar trim draugiem, esmu pārbaudījusi, bet tīšuprāt necenšos izmantot. Manai meitai ir pareģa spējas, bet tīši nepielieto. Man ir pretrunīga attieksme pret pārdabiskām lietām. No vienas puses, pievelk, no otras - biedē.

Neesmu_Alise  3 5 Pētījumi apliecina, ka otra māņticīgākā tauta aiz rumāņiem. ir Latvija. Tāpēc problēmu risināšana iet caur tirsu.. Pavecās sievietes, kuras atstāj vīrs, bieži kļūst viedas. Savukārt veči ar komunikācijas problēmām - par dziedniekiem. Patiesībā cilvēki nerisina problēmas, bet meklē kādu, kas viņu vietā sagādās laimi, veselību, veiksmi, naudu........vienīgais - par savu stulbumu gan vēl neviens nav sūdzējies un centies no tā atbrīvoties ezotēriskā ceļā..

TuTur  1   Jā, ir cilvēki, kuri spēj pieslēgties Zemes bio laukam, ir jutīgaki, bet to, ka viņi spētu ārstēt, utml. tas gan nē.

Surja      Viennozīmīgi atbildēt nevaru. Bet iet gan neietu, ne pie baltā, ne pie melnā maga. Piekrītu šeit izteiktajai domai, ka principā katrs mēs esam zināmā mērā dziednieks. un sev jau nu noteikti. 6 gadi mācījos Indijas, Japānas Reiki.Cigun, Taro kārtis, kā neitralizēt melno maģiju. Sākumā bija ap 100 -- 120 mācekļu . Beigās palikām 12. Un tad notika dīvaina lieta. Sēdējām aplī un skolotāja mums uzdeva jautājumu. Kas tu esi -- baltais vai melnais. Atbilde mani šokēja -- 50/50.un no 6 baltajiem 4 vēlējās apgūt melno maģiju. šo domu viņi pamatoja ar to, ka baltā maģija tikai ņem nost melno mēslus un nedod prettriecienu. palikām 2 baltās. Tas bija 2 gadi iepriekš. Nekad nav bijis takses. kaut līdzekļi investēti milzīgi. Sevi ne par kādu magu vai ekstrasensu neuzskatu. Manā rīcībā ir Indijas bīdžas un vārdi, kuri sagrauj slimības. Japāņu simboli un daudzas citas lietas. viss ir pārbaudīts uz sevi. zināšanās ar cilvēkiem dalos par velti. Tāda ir mana dzīves pozīcija. Kādreiz man bija diezgan daudz naudas, kas nebija, ja tā var teikt, pelnīta. nē, zagta arī ne. un tagad es planētai atlīdzinu. Ja kāds uzskata par vajadzīgu, kaut ko noziedo. strādāju un naudu pelnu pamatdarbā.

solimarja    1 Piekrītu Aivara N paustajam. Pati esmu dzidināta un esmu ticīga. Ir eksorcisti, kas dzīvē atbrīvo cilvēkus no dažādām sātana lamatām, kurās paši iekrītam. Visam ir savs laiks un caur ciešanām iemācījos būt labestīgākai, mierīgākai, izpalīdzīgākai. Pati biju pie dziednieces, kas norunā sāli, cukuru, otra ellu, biju pie homeopāta, pat hipnozi mēgināju, bet mierīgāka paliku, kad sāku skaitīt pātarus, ko bērnībā biju iemācījusies, vecoki bija ticīgi. Tad arī atradās sieviete no paziņu loka, kas palīdzēja. Es pateicīga, ka esmu Te, varu priecāties par dzīvi, strādāt sev patīkamu darbu, palīdzēt citiem... Viņai nebija vajadzīga reklāma cilvēki paši atrada viņu, viņa audzēju ārstēja ar katolu Jēzus asiņu litāniju... Kad man palika labi, tad ieteicu citiem, tad viņa man pateica, to atziņu, ka nevar visiem palīdzēt, jo katram ir savs laiks, kad to var darīt, kad mainās daba, ja neko pats neiemācās, tad arī dziednieks nepalīdzēs, tik naudu noslauks. Ka tik aitas būs cirpēji...

Neesmu_Alise  2 2 Noteikti aizejiet pie kādas primitīvas vecenes, kas ar saviem izteikumiem iespaidos Jūsu dzīvi un ik pa laikam, būtisku lēmumu pieņemšanas brīžos vai dzīves krustcelēs viņas teiktais uzpeldēs no zemapziņas. Zinu gadījumu, kas ar krūts vēzi slimai sievietei viena šāda krūmu vecene no Jēkabpils iestāstīja - ka karma tāda, lemts ......... Sieviete pie mediķiem vērsās novēloti, nomira, palika divi bērni.

jadore    3 Patiesībā cilvēki nerisina problēmas, bet meklē kādu, kas viņu vietā sagādās laimi, veselību, veiksmi, naudu (c)

Bet tas taču tik ērti, tikai sēdi un gaidi ... :DDD

raima      Ticu- neticu... Daudz ko mēs nezinām par smalkajām enerģijām.
Esmu padomjlaika bērns, materiālistisku pasaules uztveri, BET pierādījies dzīvē, ka jātic savai intuīcijai.
19 g.v.kopā ar draudzeni gājām pa Kr. Barona ielu, uz trotuāra bija bordo krāsas stikli- paskatoties neredzējām kura vitrīna izsista. Pēc dažiem metriem sāka ļoti sāpēt galva (toreiz vispār nekad nesāpēja), pasēdējām Vērmanītī un gājām tālāk. Tikai vakarā vai nākošajā dienā uzzināju, ka tie nebija izsistas vitrīnas stikli, bet gan vieglā auto, kas izsitis no sliedēm tramvaju...

fargo      lai cik tev gribētos būt labam priekš citiem, tu nedrīksti jaukt labu ar sliktu un iedrošināt vai mazināt briesmas, lai būtu labais onkulis.
ja bērni spēlējas bezdibeņa malā, aizgriezta pieauguša cilveka mugura ir bezatbildība. un ja viņi spēlējas uz bīstama zvēra medību takas, kad jau tumsa tuvojas, ko labu tu viņiem dari ignoredams briesmas, kuras viņi pasi neizprot?
ne visi izdzīvos, tas nolikts no sākuma un daži ir itkā lemti lai tumsā tie ietu bojā, bet ir tie, kuri nav. tie no Kunga ganāmpulka. viņu dēļ nedrīkst iedrošināt uz to, kas ir bīstami, jo vēl nav gatavi ne tumsai, ne pretiniekam un ies bojā un par viņu likteni būs jāmaksā, ja varēja brīdināt, bet tas nenotika.
AivarsN. es ceru, ka tu nezini, ko runā. jo, ja tu zini un joprojām to dari, tavs un bīstama zvēra liktenis būs viens.

JurisK      Personiigi es esmu atradis pirms 25 gadiem zemee ieraktu spirta pudeli, roku izstiepjot, lai gan neesmu alkoholikjis. Ar roku varu noteikt tuviem cilveekiem saaposho vietu, daljeeji pat varu saapes nonjemt. Bet taa nav ekstrasensu buushana - to var gandriiz jebkursh. Vajadziigs tikai neliels trenninjsh un ieklausiishanaas savaas sajuutaas. Un tam nav nekaada sakara ar burshanos. Par legjendaaro Zilaa kalna Martu. Veceniite - parasta tautas dziedniece, saauksteeshanos izdziedees, plaushu karsoni diez vai. Radinieka vecaisteevs savaa laikaa meegjinaaja pie vinjas aarsteeties - ij cukuru no turienes atveda ij ko - nomira ar to kaiti nemaz ne tik vecs buudams.Jaasaka gan, ka dakteri arii toreiz nepaliidzeeja. Un jaa -Amerikaa miljons gaida veel aizvien, nu jau buus procentos izaudzis resnaaks!:)

labaa1980      Man personīgi nav bijusi vajadzība apmeklēt, bet ja tradicionālā medicīna nespētu palīdzēt, tad pieļauju, ka varētu arī aiziet pie ekstrasensa vai dziednieka. Zīlniecēm neticu.

AivarsN  1 2 Ir jau radītas medicīniskās ierīces,kuras ar noteiktas frekvences vibrācijām spēj izdziedēt dažādas slimības. Tā varētu būt nākotnes medicīna,bez dārgām un veselībai kaitīgām zālēm un ķirurģiskām operācijām. Lai izgudrotu šādas ierīces,tika mērīti ekstrasensu,jeb dziednieku smadzeņu raidītie viļņi,dziedējot dažādus slimības skartos orgānus,lai pēc tam tādus pašus varētu radīt mākslīgi. Tīra zinātne un nekāda sakara ar sātanu,kā mums te Kristīgās baznīcas pārstāvji mēģina piedēvēt visam,ko nespēj izskaidrot. Arī dzīvām šūnām un orgāniem notiek informācijas apmaiņa. Ir jau pirmie pozitīvie rezultāti šīs informācijas pārraidīšanai no vesela organisma uz slimo,lai izdziedētu to. Pareģošana ir vēl sarežģītāka,bet arī šajā jautājumā jau zinātnei ir savas teorijas.

av2      viens no miljona ir ar kaadaam veel tur biku speejaam. Paareejie - elementaari kraapnieki.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu