Vai ticat zīlniecēm?

Vai Jūs ticat zīlniecēm? Vai ir kādreiz piepildījies ko sastāsta. Varbūt varat ieteikt kādu normālu salonu?

ManIrLotiSmagi      Parasti piepildaas tas, ko pats veelies, par ko domaa, uz ko ceri.

piektdiena35      90% sieviešu šīs spējas dotas no dzimšanbas...cik nu izmantojam tas katras pašas ziņā

skukkis      Reiz izmisuma brīdī aizgāju, piepildījās lielākā daļa. Bet otrreiz gan vairs negribētu tur iet :(

gosars      Ja gribi izteret naudu tad uzpriekssu! Bet provet vari!

illa      pa to baru jau ir arii labas ziilniece, bet labaak jau neej, jo ko viņa var pateikt? Ko tas dos, ka kaut ko pastaastiis?

Egils22      ticu, ka taadas ir, kuras tieshaam speej pateikt visu kas bija ir un buus, bet personiigi taadu nezinu...

busty      Vari iet, ja neticeesi, vismaz buus kaut kas pie kaa pietureeties, ko dariit, vai nedariit, pareguleet savu dziivi. Esmu bijusi 2x, bet patika tikai otrajaa reizee "Atena Pallada" (pie Bernu pasaules), tur taa ziilniece lika Taro kaartis, bet vinja bija ari labs psihologs, deva sirdsmieru, saprotot, ka juutos gruuti tai briidii.

Missgirl      mana mamma ir ziilniece un viss ko vinja staasta ir piepildiijies vismaz visiem vinjas draugiem kuri pie vinjas ir naakusi, un tapee es arii ticu tam, un so to ar esmu iemaaciijusies ;0)

neko    1 vai jus ticat arstiem - vai vienmer vinju diagnozes ir bijushas pareizas?:)) nu nevar ticet visiem.. ticet var tikai konkretiem cilvekiem... vienalga ar ko vinjsh nodarbojas:)

iistaatiina    1 Missgirl- piepildiijies tavas mammas draugiem?Nu loti pareizi, tava mamma vinus noteikti labi paziist, taadeel jau vinai ire daudz vieglaak ar to saucamo- ziileesanu.

Raganinaa      Tas ir pats stulbakais,ko var izdarit - aiziet pie zilnieces. Neiesaku,jo tas var novest liela nelaime,kad gaidi un tici tam ko tev pasaka tas ari piepildas,un ne jau vienmer tas ko pasaka ir pozitivs

zuk_de_gui    1 neticu!
un uzskatu,ka zīlēšanu vajag aizliegt-tā ir naudas izkrāpšana no lētticīgiem cilvēkiem!

Zilaciite35      Neticu ziilnieceem,un neesmu to nekad dariijusi un nedariishu.:))

deepgrey    1 Nesen aizgaju uz vienu salonu Brivibas 1.., interesanta izskata zilniece pateica vienu versiju; nakosha dienaa aizgaju uz citu salonu Miera ielaa pie Brivibas ielas, tur cita zilniece pateica pilnigi preteju to pashu notikumu versiju. Biju nesaprashanaa... bet dzivee viss notika pec treshaas versijas!

mazaa_punka    1 Ne pie ziilnieces, bet pie dziednieces gan esmu gaajusi. Man laastu nonjeema - taas sajuutas taa laikaa nevar aprakstiit. Pashai arii man ir speejas sho to izdariit, taa ka ir veerts noticeet.

zilaalillija      Istaas ziilnieces naudu neprasa un taada viena ir Beenee. Viss ko vinja teica pilniibaa piepildiijaas, kaut arii pateica diezgan nereaalas lietas.

moons      ... jā ļoti ticu un maksāju labu naudu. Ir viena pazīstama par simtnieku uzzīlēs. 2022-02-16

Stanami    1 Es arī neticēju! Līdz brīdim!!!
Pastāstīja, kas bijis, kas būs. Ja ne viņas, būtu ļoti daudz, gan laika , gan naudas zaudējis.
Pazīstu dāmu, kura prot zīlēt, un vēl viss kaut ko pieprot.
Naudu par to neparasa!
2023-04-12

ramona45      Laba zilniece, ir labs psihologs vienaa personaa.
Gribat pasas pazilet , varu piedavat taro kartis. komplekts 3 eiro +pasta pakalpojumi.Taro karsu nozimi varat atrast interneta, ta ka ieekonomesiet.
Zilnieces kas nem naudu, vienmer stastis par kadu lastu utt...bet laba un no dabas dota zilniece naudu nenem...un vel varu piebilst, jebkurs kas kautcik zin psihologiju, bus loti labs karsu licejs... jo lai kaa mes noliegtu to visu, mes pashi ar savam domam spejam daudz paveikt sava laba, vai visu sagraut ar savam saubam un bailem..
2023-06-17

Sondra999      Pati lieku Taro un zinat viss strādā .Pat nezini citreiz kā info cilvēkam pateikt.Tas nav viegli ,ja ko redzi.Bet bridināts ir gatavs ko mainīt.dzīvē.Ja redzu,ka cilvēks ir psihiski satraukts un dzer antidepresantus atsaku..Grūtniecēm un jaunāķiem par 18 atsaku.Grupas ,kam nevajadzētu tur iet.Jo info ne vienmēr būs tāda ko gaidi. 2023-09-23 12:45

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu