Kāpēc dziednieki ir tik negatīvi? Kāda jums pieredze, kas patika, kas ne?

Eju reti, taču dažkārt reklāma ir tik uzbāzīga, ka gribas pajautāt to gudrību pa tiešo no eņģeļiem (ar kuriem šie sarunājas), kāpēc dzīvē tā neiet. Nu apmēram tā. Tad nu tante sāka mani norāt, ka drošvien priekšnieku neklausot, gribot lai visi ap mani danco, pat māmiņu neapciemoju, ap mani ir milzīga negativisma aura, tāpēc visi cilvēki begot, it īpaši vīrieši... Sāku justies aizvien sliktāk, vainīga, ka esmu tik šausmīgs cilvēks, tiešām, kā gan tādam var iet... Lielākā daļa no stāstītā gan neatbilda manai dzīvei, vai arī ļoti būtu jāpievelk pie detaļām. Bet krutākais ka viņa aci nepamirkšķinot paziņo - jums nekad nebūs bērni! Un vispār nekā, tā arī vientuļi skumji un nabadzībā dzīvosiet. Un tas viss ir dēļ kaut kāda lāsta tālā senatnē, ko neviens nevar pārbaudīt un arī nav skaidrs par ko. Pēc tam sajūta tāda, ka gribas darīt sev galu - slikti!
Citi dziednieki arī piedēvēja man visādus grēkus - galīgi negarīga, neattīstīta, vispār kaut kāds deģenerāts. Tā klausies un nesaproti - ir tā vai nav tā? Un kas vispār ir garīgums, kā to izmērīt? It kā normāli dzīvo, cīnies, nu ir problēma - gribas bērnu, bet citādi nekādiem līķiem kāpusi pāri neesmu, ienaidnieku nav, ar radiem labi satieku, arī māmiņu redzu gandrīz katru dienu... Nesaprotu...

veejpuuta (2014-07-09 10:40)      Nejauc dziedniekus ar zīlniekiem un pareģotājiem.Viņi dziedina,nevis nosaka,kas gaidāms nākotnē.Un tie lāsti piemeklējot vēl septītajā augumā,tā ka tici vien visam,ko tantes saka un nedomā par ko,no kā un kāpēc.Tā ir un tā tam būs būt!

ritaj (2014-07-09 10:42)      44 gados mazbērni jāauklē, nevis jādomā, ka beidzot pienācis laiks pienācis stāvoklī palikt.
To Tev neviens dziednieks nepateica?

Rudensroze18 (2014-07-09 10:50)      Tie, kas uzmācīgi reklamējas, jau ar to pašu rada neuzticību pret sevi, jo labam dziedniekam jau reklāmu nevajag, tā viņam iet pa priekšu pati.

estepats (2014-07-09 11:23)      :)Dziedniekam nav izdevīgi pateikt, ka ar jums viss ir vislabākajā kārtībā, un jums viņam nav par ko maksāt, un viņš nevar ņemt naudu, ja nav nekādu atrisināmu problēmu- tāpēc katram atnākušajam, katrā atnākšanas&maksāšanas reizē, jāsaredz arvien jauna problēma, lāsts un tamlīdzīgas neredzami smalkas megoproblēmas. Ja klients pasaka, ka naudas vairāk nav, un neviens vairs neaizdod, tad gaišreģis saka, ka gaiši redzot, ka klientam nekavējoties jāķeras pie neatlaidīgas un nepārtrauktas naudas pelnīšanas, lai varētu turpināt noņemt vēl nenoņemtos lāstus...;)

inaralaima (2014-07-09 13:38)      Man Tukuma slavenais dziednieks 1985.gadā pateica,ka ilgi nedzīvošu.Dzīva esmu vēl šodien un pie gaišreģiem vairs neeju.Jā,manu sastiepto un sapampušo kāju viņš ārstēja,izsaucot Hitlera garu.Atceros,ka es klūsībā par to smējos.

Paula6 (2014-07-09 15:01)      Pie cik dziedniekiem(vai tie bij īsti?) tad ir būts, ja var tā teikt par visiem? Vienreiz mūžā esmu bijusi pie īsta dziednieka un tas tik tiešām arī palīdzēja pēc sporta traumas tikt ar to galā un līdz šim laikam esmu viņam pateicīga!
Tikai nevajag jaukt īstos dziedniekus, kuri īpaši nereklamējas, ar visāda veida šarlatāniem..gan t.s. dziedniekiem, gan zīlniecēm/kiem, tad jau labāk apmeklēt, ja ir īpaša vajadzība, pie īsta šamaņa vai astrologa, bet ar konkrētu savu jautājumu...daudzi jau šodien grib viegli pelnīt!

limonija (2014-07-09 17:33)    1 Biju Talsos pie jaukas tantiņas - par ļoti mērenu samaksu(5Ls) sakārtoja manas sāpošās locītavas uz gadiem pieciem, ka nekādas sāpes nejutu un kustējos kā jauns skuķis, pamazām tagad problēmas sāk atgriezties, nez, vai tā tantiņa vēl dzīva...Gaisotne pie viņas bija ļoti patīkama, sirsnīga. Nekādus nākotnes pareģojumus gan es neprasīju.

annija005 (2014-07-09 18:06)      LV nav tāda mēroga ekstrasensu,dziednieku lai tērētu savu laiku un naudu.

Izglītojies.....mana tev atbilde.

VECA_PIEPE (2014-07-09 18:21)      Kāpēc dziednieki ir tik negatīvi? (c)

Šī jau nav pirmā tēma,...domājams, ka ne arī pēdējā, kurā autore maļ vien savu maļamo ta par vienu un to pašu- burves, zīlnieces, visādi pūšļotāji un pareģotāji, ar kuriem viņa nu nekādi nav apmierināta,...redz- ne to ko viņa gribētu sadzirdēt, viņi viņai sastāstot!,...nu jau arī dziednieki muļķības gvelžot.

Cik entajās tēmās ta pēc kārtas, komentētāji Tev iesaka: beidz apstaigāt visādus kaktu sprediķotājus,...piesaki tak reiz vizīti pie profesionāla psihoterapeita, kurš palīdzēs Tev tikt galā ar negatīvismu pret visu notiekošo ap Tevi. Kad būsi iemācījusies pasauli skatīt ar labestību un pratīsi priecāties, smieties un smaidīt,...tad Tava pasaule ap Tevi būs laimīga un Tu pati tāda kļūsi!
(kārtējo reizi saprot- par velti tik vēderu dzisinu)

Ljekainiitis (2014-07-09 19:31)      Galvā, galvā ir 99% no vainām. Un tāpēc ir tantuks, i melns gailis, i pār ceļu pārskrējis balts kaķis it kā var palīdzēt ...

Alison (2014-07-09 22:22)      Es pati, visticamāk, pie dziedniekiem neietu, jo diez ko viņiem neticu.
Bet Tev iesaku - turpini meklēt īsto dziednieku.
Atrodi tādu, kas atbilst sekojošiem kritērijiem:
1) viņs saka, ka esi mazliet slima un viņš Tev palīdzēs
2) viņš ir pozitīvi noskaņots un pēc vizītes pie viņa Tu juties arī pozitīvi uzlādēta
3) Tavs skats uz nākotni pēc katras vizītes kļūst gaišāks, Tu sāc ticēt labajam dziedniekos un visos pārējos cilvēkos
4) Tev atveras apziņa un Tu jūti un zini, ka viss ir un būs labi
Ja atrodi tādu, turies pie viņa un ārstējies līdz mūzā galam. Pārējos ignorē un nekad pie viņiem neiegriezies. Tad viss Tev būs kārtībā.

Lucy (2014-07-10 09:02)      inaralaima (2014-07-09 13:38) viedoklis Man Tukuma slavenais dziednieks 1985.gadā pateica,ka ilgi nedzīvošu.Dzīva esmu vēl šodien un pie gaišreģiem vairs neeju.Jā,manu sastiepto un sapampušo kāju viņš ārstēja,izsaucot Hitlera garu.Atceros,ka es klūsībā par to smējos.
---------
kāpēc vispār tad jāiet pie dziednieka un jāsmejās,ko vai tu inaralaima cerēji uz brīnumu,ka nu aiziesi pie tā dziednieka un tiksi izdziedināta? viss ir galvā,domu spēkam ir liels spēks,ja kas.

fargo (2014-07-12 14:39)      Lucy (2014-07-10 09:02) viedoklis
"pēc vispār tad jāiet pie dziednieka un jāsmejās,ko vai tu inaralaima cerēji uz brīnumu,ka nu aiziesi pie tā dziednieka un tiksi izdziedināta? viss ir galvā,domu spēkam ir liels spēks,ja kas."
pie dziedniekiem iet tieši tāpēc - cerot uz brīnumu. vai tad cerēt uz brīnumu nav tik dabiski? tam ir liels sakars ar patērētāja apziņu. ar patērētāja, ka "es izdarīju>man atdarīja" apziņu.
kaut kas cits ir saprast, ka esi liela cikla sastavdaļa un akceptēt savu vienu un statusu tajā.
un ir atšķirība starp lūgšanu - izdari manam ienaidniekam to un to, es ieduršu fetišā te un te, vai dot man to un šito un...

"Bet, Dievu lūdzot, nepļāpājiet kā pagāni; jo tie domā, ka tie savas pļāpāšanas dēļ taps paklausīti. Tad nu netopiet tiem līdzīgi; jo jūsu Tēvs jau zina, kā jums vajag, pirms jūs Viņu lūdzat. Tāpēc jums būs tā lūgt: mūsu Tēvs debesīs! Svētīts lai top Tavs Vārds. Lai nāk Tava valstība, Tavs prāts lai notiek kā debesīs, tā arī virs zemes. Mūsu dienišķo maizi dodi mums šodien. Un piedodi mums mūsu parādus, kā arī mēs piedodam saviem parādniekiem.
Un neieved mūs kārdināšanā, bet atpestī mūs no ļauna. Jo Tev pieder Valstība, spēks un gods mūžīgi. Amen.
Jo, kad jūs cilvēkiem viņu noziegumus piedosit, tad jums jūsu Debesu Tēvs arīdzan piedos.
Bet, ja jūs cilvēkiem viņu noziegumus nepiedodat, tad jūsu Debesu Tēvs jums jūsu noziegumus arīdzan nepiedos. Un, kad jūs gavējat, tad neesiet saīguši kā liekuļi; jo tie dara savus vaigus nejaukus, lai rādītos ļaudīm kā gavētāji. Patiesi Es jums saku: tiem jau ir sava alga. Bet, kad tu gavē, svaidi savu galvu un mazgā savu vaigu, ka tu nerādies ļaudīm kā gavētājs, bet savam Tēvam, kas redz slepenībā. Un tavs Tēvs, kas redz slepenībā, tev to atmaksās. "
tu nevari izbēgt nekam, kas tev prieks tevis ir nolikts, nevari "sarunāt", pielabināt, uzpirkt.

pizastornis (2014-11-26 22:30)      Es arī domāju, ka tev nevajag iet pie dziedniekiem.
Noteikti, ka vari dzemdēt bērnu, vari arī adoptēt.
Tu daudz ko vari, neņem galvā citu cilvēku viedokļus.

Music (2014-12-02 00:33)      Sprotu, ka šad tad gribās padomu no malas & kādu, kas atrisina problēmas mūsu vietā.
Bet, tad, kad paņemsi savu dzīvi savās rokās & uzņemsies atbildību par sevi, ar to pietiks, lai viss nostātos pa vietām.
Vai tiešām Tev ir svarīgi, ko par Tevi saka sveša tante, kurai Tu neesi nekas un nebūsi?
Viņa nedzīvo Tavu dzīvi un neredz dzīvi Tavām acīm, kāpēc Tu domā, ka viņa ir tā, kas nesīs gaismu Tavās gaitās?
Nošpļaujies par citiem, domā par sevi. Saproti, kas ir tas, kas Tevi saista un kurp Tu gribi iet. Un...sāc iet.

tyco (2015-07-10 19:22)      Man ir nelietderīga atbilde forumam - neslimoju!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu