Iebarošana, pieburšana

Kas kādam ir zināms par tādām lietām kā- iebarošana, pieburšana ?????
Viens - ja to dara mīļākās , bet ja to dara sievas?????
It kā par to visu kaut kad, kaut kas, kaut kur ir dzirdēts - bet vai tas viss pastāv arī reāli?

SNIEGBALTITE_      Man ir zināms konkrēts gadījums, kad sieva tā rīkojās, jo reāli baidijās un ija arī situācija, kad vīrs bija gatavs šķirties un sākt dzīvi kopā ar mīļāko.. un tad nu sieva ķērās klāt visiem līdzekļiem....
Lieki piebilst, ka tas vīrs tā arī palika savā ģimenē, bet skata nekāda.. kā nozombēts arī izskatijās un dzīvoja.

abelite    1 Protams, ka ir gan baltā, gan melnā maģija un šobrīd laikam jau vairāk nodarbojas ar melno...kautko pārāk liels ļaunums apkārt un iekšējais tukšums-cilvēki paši nezin ko vēlas. Viss jau pašos meklējams-jo vairāk dosi citiem ko labu un gaišu, jo pats arī labāk jutīsies un apkārtējie. Vai tad nav zināms, ka bumerangs lido atpakaļ - burdams izdarīsi kādam slikti, bet pats un bērni pēc tam cietīsi paaudžu paaudzēs.

miglainaa_plava      Gadījums bij tāds, ka reiz piebūra pazīstamu sievieti. Bija tāds džeks, kas uzskatīja sevi par tik apburošu, ka var dabūt ikvienu, un regulāri pašapliecinājās tādā veidā. Taču viņa viņu pasūtīja un tas laikam aizskāra viņa pašapziņu. Pēc kāda laika pēkšņi viņa jūt, ka attieksme ir mainījusies, viņa izjūt ārkārtīgu seksuālu tieksmi, pārmērīgu uz viņu, gluži kā nozombēta. Tā kā viņa līdz šim bija frigida, tāda intelektuāle-grāmatu tārps, tas likās nedabīgi. Seksuālas fantāzijas viņu vajāja dienām un naktīm, ne vairs ēda, ne gulēja, skatījās pornofilmas un sapņoja par viņu. Dīvaini, ka viņš to neizmantoja, vai nu sadists, vai neticēja pats rezultātam. Sāka pargulēt ar citiem vīriešiem, taču uztvēra tos tikai kā trenažierus. Pēc mēneša viņa vērsās pie baznīcas un jau nākamajā dienā atkal bija brīva, vēsa un frigida.
Taču savs labums arī bija, viņa saka, ja nebūtu šis gadījums viņa tā arī nesaprastu priekš kam ir vajadzīgi vīrieši. Bet tagad viņa ir vīra meklējumos.

vis_vis_vis      Manam bijušajam vīram bija simtiem mīļākās. Nekad neesmu domājusi, ka kāda būtu mēģinājusi viņu pieburt. Neticu .

kiwibbc9      Manam bijušajam vīram bija simtiem mīļākās. Nekad neesmu domājusi, ka kāda būtu mēģinājusi viņu pieburt. Neticu .
Bet varbut viirs nodarbojas ar khm..magiju... un piebuura sev tas miilakas:)

garinsh207      :)ja, nu tik ļoti gribā ticēt tam burvju mājienam, jo tas ir tik vienkarši un princis klāt...jā...nabaga cilvji:)))))un nekas nav jadara, nav japaskatas uz sevi, nav sevi jāmaina, nav jāpaskatās savai realitatei acīs....cik jauki ir dzivot ilūzijas..tas nekas, ja tām jau pec būtibas nav lemts piepildīties:))

piparbecinja    1 par to draud smags sods. visiem dalībniekiem.

Morgana      Ir un var. Bet vai vajag? Jo maksāt par to ar savu un otra cilvēka veselību, kā fizisko, tā psihisko, neatmaksājas. Ja pieburtajam nobrauc jumts, maksā var arī tikt iekļauts Exitus letalis. Piedevām tas, ko sauc par pieburšanu, tik rada fizisko piesaisti, ja jūtu nav, tās radīt nevar, kaut desmit babuļu pukšķinās apkārt. Ir tā vērts?

garinsh207      :) ...ir un var???tikai pec tam būs mokas???
:) divaini ...lielumlielākā daļa, kuri dzīvo attiecibas-laulībā,vai tapat kopā, vai kā mīļakais ar miļako un mokās, ciešs, skumst, ienīst:) nekā jauka tur nav un nekad nav bijis un nebūs:) tatad šamie darbojas ar maģīju??? burvju un magu cilts:)))

Morgana      garinsh - cilveeku neprasme un neveeleeshnaas savas attieciibas sakaartot, kaa arii "ceelie" beernu un iipashuma utt. saudzeeshanas mazohisti, ir bijushi un buus. Tie cietiis, mociisies un sazin veel ko dariis savu bziku un iedomu, kaa arii tukshu iluuziju vaardaa, smadzenes un sapraatu citiem neiedosi. un nepiepin konkreetai atbildei uz konkreetu jautaajumu klaat visus pamulkjus. veelreiz - taadi ir bijushi un buus.

Just_      Reku, šepat oho, interešu grupā Attiecību Meklējumos viens tāds reklamējas, sola šitādās lietās palīdzēt un draud ar ´pārmetienu" (kas tas tāds, īsti nesaprotu), ja "burvim" kārtīgi nesamaksās. Nespēju iedomāties, ka kādam tīk ar tādiem ielaisties.

priesteriene      Ir ne reizi vien dzirdēts, ka vīrieši to paši jūt, tikai nav viņu varā kaut ko mainīt... Parasti tie arī neesot ilgdzīvotāji...

psychobitch      uz ko gan tik nav spējīgas "iemīlējušās" sievas, pilnīgi reāli...

liancite    1 Var pieburt...bet katra darbība un izdomāta doma materializējas un atgriežas atpakaļ kā bumerangs ar dubultspēku. Ļaunumu vai „melnas” domas, ko esam kādam nosūtījuši, agri vai vēlu atgriezīsies un sāpīgi iesitīs mums pašiem vai izdarīs pāri mūsu tuvākajiem...

Torpedo      Tas nu ir pilniigi skaidrs, ka sievieC ir no citas planeetas un tapeec vieniigaa interese no viiriesu puses par vinaam vareetu buut tikai kaa par drazamajiem objektiem, ja speej visiem siem sviestiem, horoskopiem un ektrasensiem ticeet. Tie visi ir tiesi uz sievieteem veersti bleezi, kas barojas no no vinu _psihes divainiibaam_ :D

snamlet    1 Cilvēku neprasme un nevēlēšanās kārtot savas cilvēciskās attiecības, skaudība, nenovīdība, ļaunums, nabadzība baro melnās maģijas zintniekus. Zinu reālu gadījumu, kas sieviete, tāda zintniece, piebūra un nozombēja naturālā veidā turīgu vīrieti, izspieda no viņa naudu, mantu, bija nopietni draudi viņa veselībai. Tāds pusnozombēts ir arī tagad, bet bija spēcigs vīrietis. Mēs varam ticēt, neticēt un smieties, bet tā tas ir. Man pat tādu melno zintnieku nav žēl, ja viņiem atgriežas tas viss atpakaļ.

kukazhinja11      Labāk nesākt, atpakaļ nākošais bumerangs būs ļoti sāpīgs.

aptimiste11      Vai , tad lētāk nesanāk to staiguli patriekt, nevis maksāt vēl zīlniecēm lieku naudu par humpalnieku?

wiki      Vārdam ir spēks..tik jāzina kur un kad teikt !

viav200  1   Portālā astral-temple.com ir izvērsta šī tēma.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu