Karmiskās attiecības

Ja ir bijushas karmiskaas attieciibas..........vai vinjas skaitaas izpirktas, ja viens no vinjiem paartrauc attieciibas?Pagaajushajaa naktii redzeeju savu nu jau nelaikja bijusho sapnii, kuraa izskaneeja fraaze, ka mees savas attieciibas esam izdziivojushi un izskatiijaamies laimiigi un ar dziivi apmierinaati, ko nevareeja teikt reaalajaa dziivee. Varbuut sanaaca kaut kaads murgojums, bet jautaajums, kad karmiskaas attieciibas skaitaas izpirktas?

Kateryna      Karmu nākošajai dzīvei mēs sastrādājam tagadējā dzīvē. Piemēram. ja cilvēkam ir pārlieku liela nosliece uz atkailināšanos, tad iespējams ka nākošajā dzīvē iedzimsies kādā no zemāk attstītajām formām, piem. dzīvniekā, ar iespēju atkailināt intīmās vietas.
Vēl, ja šajā dzīvē kā mācībstundu un pacietīgi iziet cauri visām dzīves grūtībām, meklē garīgās izpausmes, tad iespējams ka nākošajā dzīvē būs laimīgāka dzīve. To kā dzīvosim nākošās dzīves, izsaka kādā stadijā dzīvojam - labestībā, kaislībās vai pašā zemākajā - gara tumsonībā.
Iespējams, ka bijušais dzīvesbiedrs Tev bija kā skolotājs vai pārbaudījums.
Iepriekšējās dzīvēs mēs visbiežāk esam prettējā dzimā. Un caur nākošo iemieso``sanos izlaižam caur sevi visus iepriekšējās dzīves pārinodarījumus, ciešanas vai laimes sajūtas.
Ja šajā dzīvē Tev kāds neatdod parādu, pastāv iespēja, ka iepriekšējā esi pats bijis parādā šim cilvēkam.
Tas tā dažos... vārdos par karmu :)

AudraSeele      Dzīvojot ir diezgan sarežģīti tās karmiskās attiecības izprast, tad der rīkoties pēc principa- dari otram to, ko vēlies lai dara tev. Un , jebkurā problēmā ir atziņas grauds priekš manis pašas.

SweetPoison      viennozīmīgi uz to atbildēt nevar.. tas jau tev pašai ir jāzin... kādi apstākļi, kas notika... un galu galā, ja tavai sirsniņai liekas, ka viņas ir izpirktas, tad droši vien tā arī ir :) 2012-02-20

Ozolniece21      Atbrīvojies no pagātnes,viņš jau Tev sapnī pateica./ visss..
Domāju Tu vēl mokies ar pagātni,tas Tevi nospiež, viņš Tev centās palīdzēt.
Pasaki viņam paldies un palūdzies, kā proti.
2015-01-08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu