Sapņa izskaidrošana.

Šorīt kārtējo reizi saskāros ar situāciju sapnī, kura atkārtojas samērā bieži, katrā ziņā tik bieži, lai es to atcerētos. Es biju pieķēris zagli notikuma vietā un mēs stāvējām aci pret aci, viņš pārsteigts, bet es - man bija jāizmanto šis pārsvars un ļoti precīzi un spēcīgi viņam jāiesit pa purnu, precīzāk degunu. Bet šajā brīdī manī pazūd spēki, jo īpaši labajai rokai. Sajūtu visprecīzāk apraksta situācija no dzīves, kad vīrieši laužās uz rokām, tad pēc kādas stīvēšanās laikā ir sajūta, ka vairāk spēku nav, viss jau ir atdots. Tieši tāpat man arī tur sapnī spēku vairs nav, tos man noņem tāda kā trešā persona, lai gan es nereizi šo trešo personu nēsmu redzējis. Parasti šajās situācijās es pamostos un ja tas nav rīts, tad aizmiegu tālāk, ja turpinu iesākto sapni, tad parasti racionālais prāts izmaina šo situāciju, bet tas vairs nav aktuāli. Jautājums ir tieši par to brīdi, kā izskaidrot šo situācijas atkārtošanos?

Vucis (2010-02-12 12:26)      Salīdzinoši bieži redzu sapņus, kas saistīti ar dzīvesvietu maiņu - te ar baigo entuziasmu vācos uz jaunu dzīvokli, te atgriežos vietās, kur esmu agrāk dzīvojusi, kas saistās ar visādām atmiņām... Visiem sapņiem, kas atkārtojas, ir kāda dziļāka jēga.

violinn (2010-02-12 12:47)      :) Ko Tu sev nozodz regulāri, ko negribi atzīt?

kukazhinja11 (2010-02-12 12:52)      Ilgstoši neatrisināta dzīves problēma-tas par sapņa atkārtošanos

Feks (2010-02-12 16:52)      Mana versija ir šāda - tu esi latentais kleptomāns, tu pats sev nezinot - jau gadiem zodz un tava zemapziņa tevi brīdina - likuma sargi jau ir uz pēdām... Ar steigu meklē advokātu. ;-)

erina_erina (2010-04-09 19:03)      Man bija liidziigi, sapnii izveidojaas situaacija, kad man bija sevi jaaizstaav, uzbruka 3 cilveeki. Es tai laikaa trenneejos boksaa un arii sapnii biju paarliecinaata, ka speeju sevi aizstaaveet. Briidii, kad bija jaaizdara sitiens, es pat roku pacelt nevareeju. Es meegjinaaju atkal un atkal, liidz sabruku un padevos. Sapnis atkaartojaas vairaakas reizes, bet peec tam es par to sapni piemirsu. Paraleeles ar sapni naaca veelaak, kad attieciibaas bija sarezgjiijumi, iesaistiiti 3 cilveeki un man par sevi jaapastaav, jaaciinaas pretii. Bet es neko pat izdariit nevaru, pat nevienu rupju vaardu pateikt nevaru.
Skaties kas tavaa dziivee svariigs notiek, kur ir vajadziiga tava stingra riiciiba, bet kur baidies sho soli spert.

senga (2012-08-25 02:13)      Varētu būt veselības problēmas..ko signalizē zemapziņa..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu