Gaišredzība

.....vai ticat gaišreģiem? Ir tak jābūt kādam pamatojumam kāpēc nē un kāpēc jā:)

migla_migla      Nu esot jau taadi, kas redz gandriiz kaa dziivee.Bet paarsvaraa redzeejums ir astraals.Astraali celjojot, es redzu visu itkaa vasaras kreeslaa, bet garshas un smarzjas, piemeeram, ir izteiktaakas nekaa dziivee.Tas jau arii apliecina to, ka gaishredziiba ir dazjaadu manju apkopojums, zemapzinjas dziljaaka izzinaashana.
Man gruuti te taa izskaidrot, un taapat buus klaat tirlinju bars, kuri bljaus, ka shitai tantei shirmis ciet:)
Sarunas par taadaam lietaam sheit nav ne runaajamas, ne izrunaajamas.Un tiem, kam par to nav ne mazaakaas saprashanas /dveeseliskas/ , vispaar neko staastiit nevajag;)

Satelits_Dzeja      Nu es galīgi miglai maiglai nepiekrītu, jo gaišredzība ir visaptveroša. Īsts gaišreģis runā par štellēm gan šeitan gan veikalā gan meditatīvos apartamentos, viņš kā saka labi redz dvēseļu miligramus.
Ar dvēselēm, ja reiz pieskaramies, arī ir tā, ka ir korpulentas dvēseles, kuras kā brien, tād viss brīkšķ un brākšķ un tieši tāpat ir arī anorektas dvēseles, kuras burtiski māk izlīst pa durvju apakšējo šķirbu. Nu man personīgi patīk tie klasiskie 90 uz 90 vai kā tur bija, nu paskataties žurnālu variantus. Normālas, mīlamas dvēseles.
Es astrāli nezeļoju, jo astrālā pasaule manuprāt ir pārāk stipri smaržo pēc aptiekas, zeļonkas, joda un spirta tinktūrām. Vispār kaut kā ir sajūta, ka astrālā pasaule ir cieši saistīta ar slimnīcām, resp. kad iešauj katarti vai kā to resno adatu sauc ar šļūtenēm, tad ir astrāls moments, tīri medicīnisks starpstāvoklis starp problēmu un ķiruģisko iejaukšanos. Bet pierādīt es to nevaru protams pagaidām.

Instigater      Ir gan gaišreģi. Ir sanācis tīri joka pēc pie čigānietes pēc rokas pazīlēt. Es vēl skeptiski speciāli neko neteicu, lai pēta tās plaukstas. Viņas teikto noglabāju labi dziļi, lielu daļu jau esmu aizmirsis, tiesa, vairāk par pusi par mani kā cilvēku pastāstīja pareizi, pie tam, pareģoja arī nākotni, kas nu jau ir piepildījusies.
Tad vēl ir sanācis pakomunicēt ar cilvēku, kurš savas spējas apzinās, bet pats savām spējām tā īsti vēl netic. Arī tas cilvēciņš diezgan daudz spēja pastāstīt. ;-)
Tas, ko mēs neredzam, vēl nenozīmē, ka tā nav.

_sevia_      ...Kashperovskis normaals chalis bij...:DDD

cilveex      "esmu apsolījies Tavu Vārdu neizteikt no šīs dienas un turpmāk"....
"redzi, Es sagaidu taisnību, bet izlej asinis, Es saigaidu patiesību, bet sastopu netaisnību...
"pa kuru vietu lai tevi vēl sit, jau tā notiek ik dienas, ka viņi no Manis atkāpsies, visa piere ir slima un sirds nevesala, pa kuru vietu vēl tevi sit jūda? Mana tauta.. mani pravieši ir meļi un mani paregi ir neko nekam nederīgi ceļa teiceji un tauta ir savienojusies ar viņiem un tas patīk pat nabagiem. Ko Man būs darīt ar šo Pilsētu?

"ko vēl man būs darīt ar Manu vīnadārzu"?
"Es iedēstīju labas vīnogas un labus augļus un gribeju sagaidīt ražu, bet redzu iznīcību un netaisnību un es pateikšu ko es darīšu ar savu vīnadārzu - Es pavēlešu to nopostīt un dēstīšu jaunu, tā saka Jehova." Es nodosu šo pilsētu izpostīšanai, tāpēc ka stādīšu visu no jauna"
Tā saka "Tas Kungs - es daru visu no jauna"

glazgova      Pie tādiem cilvēkiem mani ceļš it kā nejauši aizved brīžos, kad daudz sarežģītu jautājumu sakrājies. Uzticos tam, uz ko mana intuīcija atsaucas. tekstiem - pēc gada Tev būs bērns, tas būs zēns, vai, pēc kāda laika dosies ceļojumā ar kādu vīrieti, ko vēl nepazīsti utt. neticu. Pat neklausos.

KAMENE_ES      vienai no manām draudzenēm drīz ir jādzemdē un es redzēju zīmīgu sapni, tagad biku jāpaciešas un uzzināšu, vai man ir kādas spējas...

JurisK      Vinju, to iisto, aciimredzot ir ljoti maz. Lielaakoties gaishregja parastaa paregjojums cilveekam ir kaa darbiibas plaans, pie tam talantiigaakajiem ir ljoti labas noveeroshanas speejas un vinji paziist cilveeka kjermena, zhestu, acu valodu. Vinju paregjojumi parasti miiklaini un diezgan visaptveroshi vai pavisam ikdienishkji, tik nosleepumainaa formaa izteikti:) Tie tad buutu tie naudinju kaaseeji no leetticiigajiem. Bet ir iistie, neesmu saticis, tik dzirdeejis, paziistu cilveeku, kam piepildiijies it kaa pilniigi neiespeejams paregjojums. Starp citu - Mesings bijis parasts, talantiigs cirkus maakslinieks ar attieciigu reklaamu nodroshinaats!:)) Nesen raadiitais tv seriaals vairaak kaa puse izdomaajumi un neapstiprinaatas legjendas.

laukroze      man gan patīk šī tēma, domāju, ka lielai daļai cilvēku piemīt vairāk vai mazāk šīs spējas, tik paši to neapzinās...:( ..man personīgi informācija par nākotnes notikumiem atnāk sapņos..:)
bet tik izcilu gāisreģu kā Finks un Nosterdamus tiešām sastopami reti.

Rowann      Domāju, ka visiem cilvēkiem vairāk vai mazāk spējas paredzēt piemīt, cik kurš attīsta, kuram no "Augšas" dots...

kumelite      labāk viņi savas spējas būtu likuši lietā kaut kur citur... jo gadās ka viņi nokļūdās

Lucy      Man noteikti ir šīs spējas,jo ir daudz gadījumi,ka pasaku,tā ir.
Krustmeita man daudzreiz saka,krustmāt labāk nesaki neko un vīrs to pašu saka.Talanti prapadajet:)))
Ieskaties dziļi acīs,viss skaidrs,kas tas par cilvēku,reti kļūdos.

Jautriite37      nav nekad bijusi vēlēšanās kaut ko uzzināt!Kam jānotiek tas lai notiekās bez pareģošanas!
man mazliet ir pareģes spējas jo,pēdējās 3 hokeja spēles, pēc pirmā perioda, kad mūzējie zaudēja ar 3:0 un pat ar 4:0,biju pilnīgi pārliecināta un pareģoju,ka viņi beigās vinnēs:)))))ha!

av2      Ja vinni noklluudaas, tad gan apklust. Un noklluudas kaa veel:))) Teema , kaa jau teema. ne paaraak nopietna, ne paaraak benopietna. Vai ir tadu cilveeku, kas tiessam ko sakariigu var pastaastiit par...riitdienu? Es ariid audzko varu pastaastiit, uhn vismaz puse buus taisniibas. Ja kaads var pastastiit ar lielaaku procentu, un dariit to regulaari, tad jau aciimredzot ir kaadas speejas. Varbuut tiem cilvekeim senccos , miljoniem gadu atpakall skatot , ir bijussi...citplaneetiessi? Kas to lai zina:) Personiigi es pats uzskatu, ak es veidoju savu dziivi pats par 200%, un nekadi pareggojumi te neko nemainiis.Taapeec arii nekad negriezzos pie taadiem cilveekiem peec info, bet lietoju , hmm , Google search :))

rudmiese      Ticu. Tādi ir bijuši visos laikos, bet spējīgu gaišreģu nav daudz.
Vai man, piemēram, vajadzētu sākt apšaubīt Zilākalna Martas spējas tikai tāpēc, ka parādījušās blēdes, kuras uzdodas par viņas skolniecēm?

SievieteMelnaa      Gaishredziiba, cik saprotu, ir speeja paredzeet naakotni. Runaa, ka esot taadi cilveeki, kas to varot izdariit citiem. Es neteikshu ticu vai neticu, tas arii nav buutiski. Ir cita lieta, kas mani satrauc kontekstaa ar gaishredziibu. Taa kaa mees izprotam laiku, tad naakotne ir tas, kas vel nav noticis, nav "uzrakstiits". Naakotne ir balta lapa. Bet, ja ir cilveeki, kas speej patieshaam paredzeet (nevis logjsiki izdomaat ticamas lietas, kas buus kaa tagadnes sekas) to, kas nav veel bijis, tas noziimee, ka - pastaav LIKTENIS jeb naakotne sen jau ir uzrakstiita. Un tad jaasak domaat, ko varam izmaniit, ko nevaram...varbuut neko nevaram. Un dziive paliek pavisam bezjeedziiga, jau ieprieksh nosaciita sisteema..

rudmiese      SievieteMelnaa, es domāju, ka viņi "redz" nevis LIKTENI, bet IESPĒJAS. Un, ka tieši tādēļ neviens vēl 100% precīzi nav spējis paredzēt.

SievieteMelnaa      rudmiese..nee, nepiekriitu. iespeejas mees pashi zinam un varam sev pateikt - iespeejams, man buus smaga slimiiba, bet, iespeejams, laimeeshu loterijaa. tas nav tas. gairshregjis pateiks konkretu lietu, kuru vinjsh nevar logjiski izdomaat (jo nezin faktus par tevi) un kura notiks un Tu diemzheel neko tur nevareesi noveerst.

KONSUL      kaut_kur` personigi zinu tikai vienu cilveku, par kura spejam esmu parliecinajusies 20 gadu laikaa.... bet vinjsh sevi nedevee par gaishregji, vienkarshi extrasens!
Shis spejas vinjh iemantoja 40 gadu vecumaa, pec loti smagas slimibas... nu praktiski gandriz jau slimibas un dzives beigam, bet kaut kas vinjam palidzeja tb tads pats cilveks ar neordinaram spejam!

Domaju, ka spejas piemit lielakai daljai, ja ne visiem cilvekiem, vienkarshi tas nekadi netiek atiistiitas + internets kavee jebkadu speju attistiibu...tas nu taa tiri ``dlja ljubitelja``;p

marmorakaraliene      Zinu konkrēti, ka ir - vienu varu nosaukt, vārdā Olga. Dzīvo viņa Krievijā, vēl aizvakar runājos ar viņu pa telefonu:) Viņai jau bērnībā bijušas mistiskas spējas - redzēt, kas ar cilvēkiem notiks. Par to meitene bieži saņēmusi pliķus, jo īpaši no mātes - kā ko pateikusi, piemēram - oij, tantei Ļizai pēc septiņiem mēnešiem piedzims bērniņš vai sestdien vecmāmiņa Ksenija nomirs - tā māte šāvusi pa muti, lai nefantazējot muļķības. Taču, kad meitenes teiktais piepildījies, sāķuši ticēt, ka ir viņai šīs spējas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu