Saplīst spogulis

Man šonakt nokrita spogulis un saplīsa.Nezinu,ko sagaidīt .Visu laiku kladzinu būs uz labu,būs uz labu..

nekuriene      patiesībā tam nav nekādas nozīmes, jo spogulis ir tikai lieta, kura nekādi neiespaido tavu dzīvi, vienīgi jāpērk cits, nebūs kur spoguļoties.

Denija_  1 1 Protams, ka uz labu!! Būs iepēja nopirkt jaunu un daudz smukāku!!! Lauskas savāc un izmet, ja dikti bailes lielas bailes no maģijas spēka, saliec izleitnē un kādu laiku ļauj tekošam ūdenim lauskas nomazgāt.

aluxx  1 1 un ja tas spogulis būtu nokritis pa dienu ?
ko gan Tu naktī spogulī vēroji ?

figna      ja spogulis saplīsa pats no sevis(es domāju,ja to neturēji rokā un neaiztiki)-iespējams,ka spogulis atrodas telpā,kur sakrājies daudz energonegatīvas enerģijas(spoguļi to uzsūc-nu,piemēram negatīvas cilvēku emocijas,strīdi,utt.),tad tas nekas slikts nav-galvenais savākt lauskas līdz pēdējai kripatiņai un tajās neskatīties,pareizi,ka jānoskalo ar ūdeni un viss līdz pēdējai lauskai jāizvāc no mājas ārā...

duh  1 1 spogulis krīt un sitās uz finansiālājām pārmaiņām .ir jāpieņem ļoti svarīgs lēmums kas skar šo sfēru.ja tu atteiksies no agrāk pieņemtā lēmuma šajā jautājumā tad tevi gaida pamatīgas finansiālas problēmas ja tu izlemsi par labu viss būs daudzkārt labāk nekā tu vispār esi iedomājies,.....izlem

tiina69  1   kaa ticejumos saka-Ūdenī spogulis jaamet,tekošā(piemeeram upee)..........

Glendisa    2 Man ik pa brītiņam saplīst kāds spogulis,bet nekas slikts nav noticis! Neķer kreņķi un atslābsti!!!

vikija29  1 7 Nu palasot tiina69 komentu,man tapa skaidrs,kādēļ upes(da jebkuras ūdenstilpnes) ir pēdām bīstamas....Ak šie ticējumi!!:D. Jau iepriekš atvainojos par skarbu tekstu!

leila1    1 Spogulis pats no sevis plist,kad taja jau ir pat daudz negativas enrgijas sakrajies.Nakti-tapec,ka tad visspecigak negativa energija uzdarbojas.Un ka jau te nmineja,bez parmainam neiztikt.Jauns spogulis,jauna energija un speks.Lai veicas!

lustiiga      man pagājušo nedēl riktīgi liels saplīsa, bet pagaidām vēl dzīva :))))

alsi    1 Neprecētiem spoguļa lauskas jāsaskaita un cik lausku, pēc tik gadiem kāzas.

ziemelzvaigzne      man sava laika stastija,ka neatgriezeniska skirsanas bus ak kadu pazistamu cilveku,es neticeju...piepildijas..

leila1    1 Ja,Ziemelzvaigzne,pirms 4 gadiem es vannasistaba sasitu spoguli,nepagaja ne gads,kad no vira izskiros.Bet seit ir cits gadijums-spogulis saplisa pats un pie tam vel nakti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu