Vangas pareģojumu grāmata.

Kāds nezina kur atrast vai kā saucas grāmata, kur apkopoti Vangas pareģojumi, grāmatu ir daudz par viņu, bet īsto kaut kā neredzu?

Savā laikā dzirdēju, ka tādas īstās esot tikai divos eksemplāros - viena krieviem, otra amerikāņiem, bet varbūt tikai mīts!?

Arī tagad visādi svaigi pareģojumi tiek publicēti, bet vēlos pārliecināties, vai tādi vispār eksistē, ka nav vienkārši žurnālistu uzpūstas pīles!

Pēdējā laika pareģojumi, kas apkārt klīst:
1) Eiropa izmirusi, karu neredzot, ēkas arī visas veselas, bet cilvēku nav!
2) Cilvēki stāvēs rindās pēc savas nāves! [vien vārd sakot - pēc vakcīnas!]

Vēlos pārbaudīt vai tie ir viņas vārdi un vai viņa ir pareizi iztulkota, varbūt tas viss ir par citu laiku un citiem notikumiem!

Piemēram šur tur ir visādi horoskopi, kuros Vanga esot katrai zīmei tajā un tajā gadā pareģojusi to un to - par tiem skaidrs, ka žurnaļugu izdomājums - tik pat labi viņas vietā varēja arī Putinu pieminēt, lai tikai interesi uzturētu!

mairita1971  1 3 Izskatās ka filma Bada spēles parāda nākotni.Cilvēkiem,lai dzīvotu ir jāpieņem noteikumi kurus viņiem uzspiež.Trešo daļu gan neesmu redzējusi,bet noprotu ,ka ar to nebeigsies. 2021-12-16 21:09

Vaukskis  1 2 Tā jau visu dzīvi pēc saviem ieskatiem var palaist garām, sekojot dažādiem pareģiem, vadoties pēc viņu teiktā par to, kas varbūt kaut kad būs! Galvenais, ka neviens skeptiķis nevar uzreiz ar faktiem apstrīdēt, kamēr tas laiks nav pagājis, toties pēc tam nebūs neviena, kurš uzņemsies atbildību. Pateiks: ak, sanāca kļūdīties, atvainojiet!

Laiks tiešām visu noliks savās vietās! Tāpat arī nevar nepiekrist tam, par Žilu Vernu; tikai tie cilvēki, kas dzīvoja tolaik, pārvērtības vairākumā gadījumu vēl nepiedzīvoja, jo bija jau pagalam, tātad uz viņiem tas tieši neattiecās.
2021-12-17 06:27

Geisha    2 Vispār jau Finks savā laikā Beņjāmiņa kundzei pareģoja, ka viņa nomirs sala un badā un pat spilvens nebūs zem viņas galvas. Nomira jau arī Beņjāmiņas kundze Sibīrijas mežā galvu nolikusi uz celma. 2021-12-17 19:33

fargo  2 1 viss, kas notiks ir pateikts un paredzēts.
bet dēļ savas nereti ierobežotās dzīves perspēktīvas, cilvēki tam nav spējīgi noticēt. ar ierobežoto es galīgi nedomāju, ka tie cilvēki ir dumji! nē! intelektam ar to visu nav daudz sakara.
cik daudz cilvēku ir lasījuši un mēģinājuši sevī saprast apustuļa jāņa atklāsmi?
tā ir ļoti grūta!
cik daudz cilvēku nav spējīgi dzirdēt neko, dēļ dvēseles lepnuma?
un nav svarīgi, kāda ziņa ir viņiem adresēta. nevar. dēļ tā. tāpēc kristus viņus sauc par akliem, dvēseles nocienātiem.
ievēro, tas nenotiek vienā vai divās jomās.

uz brīdi iedomājies, ka būtu dvēseles, kas neko nav dzirdējušas par kosmosu vai mobiliem telefoniem. kā to izstāstīt? tikai valodā, kas ir viņiem pieejama. bet ja viņi domā, ka ir gudrāki par viņiem valodu? vairs nav instrumenta ar ko viņus uzrunāt.

tas ir gara lepnums, kas padara viņu ceļu neejamu. nekas cits.

ko tur darīt? es nemaz nezinu, ko ir iespējams te darīt. atliek tikai paust to, ko tava apziņa tev saka. un sastapt to, kas nāks.
2021-12-17 20:54

Vaukskis    3 Ir arī cilvēki, kuri ir ar mieru sadarboties ar jebkuru varu mīļā miera labad, jo praktiski teju viss vienalga, kamēr personīgi īpaši neskar. Cilvēki, kuri gadiem ilgi piedzīvojuši visādas pārmaiņas, kas turpinās, vairāk par visu grib, lai dzīve nostabilizējusies un lai viņus atstāj mierā. 2021-12-18 03:46

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu