Lieldienu sakarā, vai ir kulturāli visās malās atveidot mirušu cilvēku mirušā veidolā…

Nezinu cik tas ezotērisks jautājums, bet vai jūs liekat uz sava naktsgaldiņa bildi ar mirušu tuvinieku piemēram zārkā, vai nofotogrāfētu miršanas brīdī?
Bet daudzi tā saucamie kristieši uzskata ka miruša cilvēka atveidu var pat kaklā karināt.
Vai tā nav ņirgāšanās par mirušu cilvēku , lai ar ko tur viņam un kādu mistiku un masu glābšanu piedēvētu. Tā tā tak ņirgāšanās par mironi, tas pats kas vecmāmiņu mirušu zārkā izliet bronzas figūriņā un lietot kā rotas lietu. Tie kristieši ir tak perversi,

jurks  7 2 Ja Tu par šo jautājumu esi tik ļoti aizdomājies- tad lai arī Viņš Tev pieskaras un apskaidro šo bezgalīgi lielo noslēpumu!!! Neesi neticīgs, bet esi ticīgs! Laiks jau pienācis izdarīt izvēli- par labu Dzīvībai!!!

MrJones    2 Atbilde: tas nav kulturaali.

garausite  2 4 Nekad neesmu sapratusi - kā var savu dzīvi pakārtot tikai vienai ticībai? Tici un no tevis neko vairāk neprasa, neuzdod jautājumus, vienkārši tici un jo stiprāka tava ticība, jo lielākas tavas izredzes augšāmcelties. Piedodiet, mēs nezinām patieso vēsturi 100 gadus atpakaļ, kur nu vēl 2000 gadu senu.

AivarsN    4 Dievs tikai viens,bet reliģiju tik daudz un ļoti atšķirīgas. Kā lai pārliecinās,ka esi izvēlējies īsto? Nekas cits neatliek,kā ticēt tam vienam,bet starpniekus atstāt pie ratiem. Dievs taču ir visur un visā ko radījis,tad kāpēc viņu vajadzētu speciāli meklēt cilvēku celtā baznīcā?

raima    2 Pagājšnedēļ biju bērēs, daudz pārdomu bija. Arī par bērnībā skatītām bēru fotogrāfijām. Vecāki 60., 70.gados aktīvi fotogrāfēja. Neredzu jēgu bēru foto. Savu seno radinieci atceros dzīvu, atceros viņas attieksmi, rokdarbus, dārzu, tāpat arī ar citiem, savu mūžu nodzīvojušajiem aizgājējiem. Citas sajūtas bērēs, ja cilvēks miris nedabīgā nāvē, pat ja to nezinu.

Neesmu īpaši zinoša kristietībā, bet, ja kādiem tas šķiet nepieciešams, tad lai. Kam traucē, lai neskatās.

jurks    1 Ne visu mēs spēsim saprast ar prātu! Un bezgalīgais pasaules izzināšanas process arī nav mūsu dzīves pašmērķis! Ir, protams, arī spriedums par labu otrajam, bet žēl cilvēku, kurš nav izjutis ( piedzīvojis) Dieva žēlastības pilno mīlestību! Es pats tāds biju līdz brīdim, kad viss notiek tā, kā pat paredzēt nav iespējams un Slava Kungam! Viss kas notiek notiek pēc Viņa prāta un tā, kā labāk nevar būt!!!

Epifanija      starp citu nesenā pagātnē izrādās, ka esot bijis pat normāli nofotografēties kopā ar nelaiķi viņu iesēdinot beņķī starp ģimenes locekļiem, jo tādā lieta kā fotografēšanās esot bijusi ļoti dārga padarīšana un visi nemaz to nav varējuši atļauties un nelaiķis esot uz bildes izskatījies kā nedaudz iesnaudies, tādas pašas fotogrāfijas esot pasūtījušas arī mātes kopā ar saviem pāragri zaudētajiem, no grūtām un neizārstējamām slimībām bērniem, iesēdinot savos klēpjos un apskaujot tos uz atvadām par piemiņu, patiesībā to uzzinot, tas mani mazliet šokēja, bet nekas pārdabisks tas nav un no cilvēciskā viedokļa ir pat loti saprotams

garausite  1 6 Bībelē rakstīts: pēc viņu augļiem jūs atpazīsiet viņus. Un kādi augļi ir reliģijām? Cik cilvēku bija noslepkavoti tikai tāpēc,ka viņi ticēja citam Dievam, cik daudz cilvēku ar varu tika kristīti.Un kas notiek šodien, vieni fanātiķi pierāda citiem, ka tikai viņu Dievs ir pareizais. Un kā izvēlieties pareizo Dievu? Korānā vai Bībele?

Marija_Anna      Šodien pat , no bērēm.
Selfijus ar aizgājēju netaisīja. Bet no puspasaules sabraukušie radi gan sabildējās kopā. Un pirms tam tika izšķirstīti vecie albumi , kur bija arī pagājušā gadsimta sākuma kopbildes gan ar vaļā, gan ciet zārkiem. Tas vienkārši ir smags un vērā ņemams brīdis. Un katru kripatiņu laika gribas saglabāt ilgākam .
Par tēmas otru daļu šobrīd negribas domāt. Pārāk smaga ir bijusi pēdējā nedēļa un šodiena.

estepat  1 8 Vienalga- ir vai nav bībele tīši meli- tik un tā- tie, kuri lasa bībeli un ņem nopietni tajā uzrakstīto- tiek kategoriski aicināti- nekad netaisīt nekādus tēlus un dievekļus. Vēl dīvaināk būtu ja to darītu tas, kuram ir veselais saprāts, spēja domāt, saprast un spriest par to- vai kristieši nēsātu kaklā mazu zelta bluķīti- ar tajā iecirstu cirvīti, ja bībelē būtu aprakstīta J.-K. galvas nociršana, un vai nocirstā zelta galva būtu komplektā ar bluķīti, un ja būtu, tad- vai kopā vienā kompaktā zelta veidolā, vai tomēr masveidā ražotajam zelta suvenīriņam galva būtu jāpiepērk atsevišķi, kā austiņas pie daža laba telefona- lai telefona cena būtu pēc iespējas konkurēt spējīgāka, un garnitūru katrs lai varētu izvēlēties pēc savas gaumes- nepārmaksājot par komplekta pribambasiem..:)p.s. Kam smadzenes ir kaut drusku no biezpiena ēšanas- tas sapratīs..;)

Harigens  1 3 Patiesībā neko nevajag turēt uz kaut kādiem naktsgaldiņiem, vai sekcijām utt.
bēru un miroņu foto izstaro daudz negatīvās enerģijas, kura tevi ietekmē negatīvi, it sevišķi naktī, kad esi visvieglāk ievainojams caur savas enerģijas lauku, kurš ir kļuvis vājāks nekā dienā.
Un ir atvērts patstāvīgs ports starp tavu pasauli un tā mirušā pasauli...
ja kādreiz nevari pagulēt, vai vnk nezin kas notiek, paskaties vispirms apkārt uz bildēm kas atrodas istabā un noņem no sienas tās, kurās redzami miroņi...
Par kaklā karināmajiem var teikt to pašu, labāk nekarini kaklā kaut kādus tur baigos piemiņas pulksteņus utt, kur iekšā atrodas miroņa foto.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu