Kura horoskopa zīme?

Kura no horoskopa zīmēm vīriešiem ir viss labākie pēc sieviešu domām, lai veidotu ilgstošas un harmoniskas attiecības? Un kura varbūt ne tā labākā? Pieredze un viedokļi? Pats īsti horoskopiem neticu, lai gan šķietami nojaušu ar kādu sievieti pēc horoskopa nevēlētos veidot attiecības.

bumpastiks    4 Nav labu vai sliktu horoskopa zīmju.Ir tikai labi vai slikti cilvēki.

egretta    1 Savienība Vērsis un Skorpions... Reizēm bija sarežģīti...

Geisha    1 Uzraksti konkrētus savus datus - dzimšanas gadu, datum, vietu, laiku. Būs ekspess horoskops Tev. Un tad varbūt arī tā īstā atsauksies.

jadore    1 Rudzītis nav pat psihoanalītiķis, kur nu vēl Latvijas psihoanalīzes tēvs :D

artyberzins  1   Sievietēm pēc piecdesmit tas Rudzītis ir kā pats nelabais. Ne jau viņam visas tēmas ir galīgi kreizī, šis tas jau ir akceptējams. Par psihoanalīzi gan nestrīdēšos, nav man tā maģistra grāda kā jodores kundzei. Bet horoskopos nepatīk sievietes skorpioni un lauvas - varbūt tikai slikta pieredze un sakritība. Zivis meitenes ir ok:) vispār jau visas foršas meitenes ir ok.

Skumjudruva1950  1 2 Ja ir mīlestība - derēs jebkura horoskopa zīme. 2018-02-08

animato      Auns (21.03. – 20.04.)
Sieviete Auns būs tiešām laba sieva, jo ļoti atbalstīs savu vīru, tomēr vēlēsies par to kaut ko saņemt pretī. Viņa vēlēsies veiksmīgu vīru, tāpēc darīs visu iespējamo, lai vīrieša mērķi tiek sasniegti – ja būs nepieciešams, Auns Jūs izgrūdīs no iemīļotās komforta zonas. To var uzskatīt par plusu (katram vajag cilvēku, kas motivē viņu tiekties pēc kārotā), tomēr, ja sieviete būs pārāk ambicioza, to var kļūt grūti izturēt.

Sieviete Auns nebūs labākā izvēle vīrietim, kurš vēlas, lai sieva viņu pacietīgi gaida mājās – viņa ir enerģiska, aktīva, grib pilnīgi visu un negrasās atteikties no saviem sapņiem. Viņa noteikti nepametīs novārtā Jūsu attiecības un laulību dzīvi, tomēr jārēķinās, ka viņai vajadzīga brīvības sajūta un neatkarība.
2018-02-08

Marika12345  1   mežāzis un skorpions 2018-05-25

Rasuks      Palasot viedokļus, guvu apstiprinājumu tam, ka Vērši tiešām mēdz būt lieliski partneri. Man diemžēl nav sanācis pašai par to pārliecināties.
Mana karmiskā vīrirša horiskopa zīme ir Vēzis- sarežģīts gadījums.
2018-12-06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu