Sapņi un to atcerēšanās

Sapņi. Es tos redzu ļoti, ļoti reti. Un tad pamostoties momentā aizmirstu, neatceros. Reti kuru sapni atceros. Labi ja 2x gadā. Vai jūs redziet guļot sapņus un tos atceraties? Citi sapņo pilnīgi seriālus.

inaralaima      Sapņus redzu zīmīgus.Parasti tuvie,mirušie radinieki brīdina par kādu nelaimi.

miglainaa_plava      Redzu katru nakti un vairāk vai mazāk atceros. Tie vienmēr ir krāsaini un emociju pilni. Visstulbākie manuprāt ir tie, kur skrien, bet nevari paskriet uz prieksu, vai nokrīti un nevari piecelties, tie mani reāli besī. Ik pa laikam redzu nākotnes ziņojumus no kaķiem, bitēm un mājaugiem. :) Laikam tāpēc, ka jūtos atbildīga par viņiem un par viņiem domāju. Dažreiz es kādam esmu sūtījusi ziņojumu. Visinteresantākie ir lidojumi, it īpaši sajūta, ka vari lidojumu kontrolēt ar domu spēku - super! :)

miers2      sapņus redzēt nav nekāda laime - tas tāpat kā matu krāsa - kādam ir balta, bet citiem nav balta - uz maizes neuzsmērēsi

marselis      Sapnus redz visi tads ir neirofiz.proces,par atceresanos tas ir cits stasts.
Buddisma ir tehnikas,kur censas parlekt so (sapnu) fazi,
bet nez vai tur kas ladzigs sanak,vismaaz teh.registratori to precizi neuzrada.

Sapnu atceresanos var trennet,atceroties katru reizi ieeju sajas fazes -, sapnus,tur ari bus tie seriali,dazas tehnikas lauj programmet sapnus.

AivarsN    3 Sapņi pilnīgi noteikti nav tikai nekontrolēta smadzeņu darbība aiz inerces. Kad vienīgo reizi man izdevās vadīt savu sapni,jeb ceļot astrālā,es lidoju virs savas mājas jumta un ļoti skaidri saskatīju nelielu plaisiņu savas mājas skursteņa apmetumā. No lejas to nekādi saskatīt nevar, tāpēc nākamajā dienā pieliku kāpnes un uzkāpu pārbaudīt. Liels bija mans pārsteigums,kad tiešām atradu to plaisiņu tieši tajā skursteņa pusē un tīši tādas formas,kādu jau redzēju sapnī. Astrālie ceļotāji stāsta,ka nav tādas vietas uz mūsu zemes un pat kosmosā,kur viņi nevarētu nokļūt. Vai tā ir pieslēgšanās planētas kopējam energoinformatīvajam laukam,vai ēteriskā ķermeņa pārvietošana ar domu enerģiju,diez vai tik drīz zinātne to izskaidros.

furnitura      Aivar, vai ir sanācis nonākt nākotnē?

AivarsN      Pirms aptuveni 9 gadiem ļoti spilgtā un neaizmirstamā sapnī biju kopā ar savu nākamo sievu. Arī mana māja bija daudz savādāk iekārtota. Vēl esmu skatījis ļoti savādu pasauli. Tik milzīgas un neparasta stila ēkas nekur realitātē neesmu redzējis. Vai tā bija ļoti tālas pagātnes,vai nākotnes vīzija, grūti spriest. Visdīvainākais tas,ka tuvumā neredzēju nevienu dzīvu būtni. Es nobijos un pamodos. Cik paspēju ievērot,šīs celtnes nedaudz atgādināja piramīdas,bet daudz stāvākas,ar lielu pārkari vienā pusē. Spoguļgluds,tumšs materiāls,itkā monolīts. Par izmēriem grūti spriest,augšējā daļa bija dūmakā tīta. Vismaz kārtīga debesskrāpja augstumā. Varbūt vēl kāds ir redzējis ko līdzīgu?

ingryda      Ja, redzu un atceros. Parsvara tie ir saistiti ar cilvekiem kurus satieku ikdiena.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu