Par horoskopu saderību.

Vai veidojot attiecības vajadzētu pievērst uzmanību horoskopu saderībai?Ja piemēram ir iepaticies cilvēks kas pēc horoskopa galīgi neder ,bet liekas ka dotajā brīdī viss ir ideāli.Taču jautājums kā turpmāk var veidoties attiecības pēc horoskopa pavisam nesaderīgiem cilvēkiem?

limonija      Skorpionu lielā enerģija vnk fascinē...;)

psychobitch    1 ugunszīmes sader tikai ar ugunszīmēm, pārējās gaisa, ūdens, zemes zīmes vienkārši uguns zīmi apdzēš vai izraisa eksploziju, lai ar arī cik pārējām zīmēm ir sava nozīme visā tai astroloģijā, bet saderības ziņā ugunszīme piešķir visām pārējām zīmēm enerģiju, degsmi, tomēr nesaņem to pretim, kas ir ļoti svarīgi ugunszīmju iekšējai harmonijai, tādējādi ugunszīme var būt saderīga ar jebkuru, bet ne uz ilgu laiku un vienmēr būs meklējumos pēc līdzīgā - ugunīgā..

Nate  1 4 Skorpioni der tikai seksam, bet sadzīvot ar viņiem ļoti grūti, jo viņi nemūžam nebūs uzticīgi. Un nesaticīgi ļoti.

Esari    2 Kļūdies madam, pareizam parnerim skorpis ir uzticīgs da galam...
Jo ar vienā zīmē esošie nav vienādi- pats dažus zinu, kuri ir krasi atšķiras no manis piemeeram...

Geisha    1 Sieviete Auns - vīrietis Vēzis. Tā ir klasika kad nevar satikt, bet es reāli nodzīvoju 13 gadus. Jā brīžiem gribējās to Vēzi nožņaugt. Domāju, ka ir kurls un akls pret citam sievietēm (ha, ha uzticīgais vēzis), bet neskatoties uz to ielīda svešā gultiņā. Tā, ka blefs tas viss ir.

piladzoga      pilnīgi murgi :D

Drole      attieciibas, veidoshana, horoskopi...bla bla.. jaunkundz, labaak ej nomazgaa logus, citaadi pie bruutgaana netiksi.

edding    1 21:43
aga, un parkus iztīri, pudeles salasi, sausos zarus izzāģē, palīdzi vecenītēm ielu pāriet.
Messija!

Neesmu_Alise    1 Nabaga senči, viņi neko pat nenojauta par tādiem horoskopiem un par saderību domāja citās kategorijās. Vai bija sliktāk un cilvēki nelaimīgāki?

Postremo      kas ir KoRoskoopi?

lilly77      Tas darbojas, bet var būt nianses, atkarībā kādā datumā ir dzimis cilvēks, var būt ietekme no blakus esošās horoskopa zīmes (piemēram, ja ir auns, tad tas var ietekmēties no vērša zīmes vai no iepriekšējās zīmes). Ceru, ka saprati !!! :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu