Gredzena nozīme laulībā.

Gredzena nozīme laulībā.Daudzi laulātie ikdienā nevelk laulības riņķi, dažkārt ļaudis to liek uz viena pirksta kopā ar citiem gredzeniem. Ir redzēti tādi dizainīgi gredzeni, kuri nemaz neliecina, ka īpašnieks ir ofic.attiecībās. Vai tam visam nav nekāda sakara ar attieksmi pret laulāto, vai tomēr cilvis nav par visiem 100% laulībā un saglabā sev kādu atkāpšanās ceļu?
Mana pieredze - laulības gredzena nozaudēšana un tālāk arī pašas laulības izjukšana. Vecākiem arī tāpat bija. Ir redzēts, ka zem laulības riņķa iekaist pirksts, bet citi gredzeni iekaisumu nerada.
Kāda ir jūsu pieredze ar attieksmi pret vienu no ikdienas laulības simboliem?

Marija_Anna      Pirms šķiršanās ļoti smagi bija novilkt gredzenu. Tomēr laikam man tas bija simbols . Lai arī tas bija nedaudz brīvs , visu gadu laikā nepazuda un noņemts netika ne uz vienu dienu.
Pirksts var iekaist , kad par mazu vai arī kad plats , bet bez minimāla izliekuma . Pieguļ ādai visā platumā .

Nenotveramais  1 1 Hmmm... Nezinu kāpēc, bet krāpt ar gredzenu pirkstā ir inčīgāk... :D

av2      es savaa laikaa arii pamatiigi apdedzinaaju pirkstu, kad metinot masa aizgaaja caur to gredzenu jo tureeju detallu ar to roku.Apkusa gredzenam mala utt..un apdega pirksts Bet
nozime ir gan.

Geisha  2 1 Kādreiz līgavām ejot pie altāra galva lika miršu vainadziņu. Tagad pamēģini atrast mirtes stādu, kur nu vēl krūmu, lai līgavu rotātu. Cilvēki laulājās arī sen senos laikos kad ne jau visiem bija pieejami gredzeni un dzīvoja līdz nāve šķīra. Ne jau gredzena nēsāšana saturēs laulību, bet katram jāpilda savas funkcijas laulības dzīvē. Vīram jāgādā par ģimeni, bet sievai jābūt skaistai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu