Man ļoti bail no vectēva sapņos

Vectēvs nomira pirms 6 gadiem, mēs visu mūžu nodzīvojām vienā privātmājā. Daudzi gadi bija briesmīgi, it īpaši paši pēdējie, viņš mūs visus mājās terorizēja un ar savu rīcību ļoti darīja pāri. Piemēram, pīpēja virtuvē un mums tas bija jāelpo, arī spļaudījās, pat šņauca degunu kur pagadās uz grīdas un visus aizrādījumus ignorēja. Man bija pretīgi elpot to piesmēķēto gaisu no lētajām cigaretēm un mani vienmēr noniecināja, bet es tad vēl biju jauna un klausījos visus pārmetumus, ko viņš uz mani izlika. kaut kādā ziņā man arī viņa bija žēl, es sapratu, ka viņš savu sāpi grib izlikt uz mani un es to uzņēmu uz sevi. Vēl pirms nāves tajā dienā es viena biju ar viņu mājās un viņš ar štoku sita pa sienu, lai es ietu un pienestu klāt ko nu viņam tur vajadzēja, jo man to bieži bija jādara. Es savā istabā dzirdēju tos klauvējienus ar štoku pa sienu un man bija ļooti bail!!! :((
Vēl bieži bija tā, ka es no savas istabas gāju uz tualeti, un tad vienmēr vispirms paliecos, lai apskatītos vai viņš tur pie savas istabas koridorī nav nokritis un nomiris, jo bija daudzas naktis, kad vecāki darbā un man ar viņu vienai bija jābūt mājās.
Visus 6 gadus pēc viņa nāves es regulāri saistībā ar viņu redzu briesmīgus sapņus, no kuriem man ir bail un kad pamostos, tā diena ir sabojāta. Visādi pretīgi sapņi, vienmēr tie ir ar negatīvu pieskaņu, bieži bijuši tādi sapņi, kad viņš atkal ir itkā dzīvs vai atdzīvojas pat no zārka un es esmu par to nelaimīga, jo zinu, ka drīz atkal būs jāpiedzīvo murgs ar nomiršanu. Sapņos esmu redzējusi kapus, zārkus, man no tā visa ir paniskas bailes, nezinu ko man darīt :((( Bieži sapņi ir bez konkrēta satura, bet pamostos bailēs, jo saprotu, ka sapņots saistībā par vectēvu.
Es saprotu, ka tie visi sapņi uzpeld no zemapziņas, jo tas viss piedzīvotais tur ir nosēdies, bet es negribu tos sapņus, viņi ir briesmīgi :((( Ko lai es daru..
Vispār tajā naktī, kad viņš nomira, pie loga pielidoja tauriņš un es sapratu, ka

Spicis    3 Vecais Brīviņš no A.Upīša Zaļās zemes gulēja istabas kaktā, kraukājās un spļāva uz grīdas. Klasika.

piparbecinja      Izmēģini smilšu terapiju vai citu psihoterapiju. Pasūti aizlūgu viņam.

kolakola      Ja ģimenē kāds ir nopietni slims, tad slima ir visa ģimene. Ja slimo ilgstoši, tad sekas ir graujošas. Akūts mīlestības trūkums. Ja mēs patiesi mīlam, tad kalpot slimniekam ir vieglāk. Ja uzskatam, ka slimnieks ir nasta - kalpot ir ļoti grūti. Nav iespējams izmainīt pagātni, bet, tai var piešķirt citu nokrāsu, caur piedošanu vai citām pieņemamām metodēm.

REZEDA      Ir kāda nepabeigta lieta, ko vectēvs nav pabeidzis līdz galam, domāju, ka Tev vajadzētu pakaonsultēties ar kādu, kas nodarbojas ar ezoteriku. Par piedošanu runājot, lai kāds ir bijis vectēvs viņam ir jāpiedod, izklausās, kad dvēsele nevar rast mieru, tas bieži ir tad, kad nav saņemta piedošana. Aizej uz kapiņiem un pasaki, Es Tevi mīlu vectētiņ, esi mierā, Es Tev piedodu visu, kas ir bijis, noliec svecīti un ej prom, neatskatoties.

KlusumsL5      Vēlams būtu šo te visu Tev pārrunāt ar pieredzējušu psihologu vai pat psihiatru. Tad, kad Tu sarunājies ar kādu citu par savu problēmu, ja tas ir risinājumā ieinteresēts speciālists, viņš šo dzimtas vēsturē sabiezējušo kunkuli, nobloķēto enerģiju, atraisa un pārtransformē

mazina_mazina      Kā jau te pirms tam šo to minēja, ja cilvēkam dzīves laikā bijušas spēcīgas rakstura iezīmes vai sajūtas pret palicējiem, viņš var tiešām traucēt dzīvos. Dvēsele var brīvprātīgi izvēlēties nedoties uz īsto mājvietu un Gaismu, jo vēlas vēl kaut kādā veidā patraucēt palicējus. Vajag palūgt piedošanu, vajag pašiem piedot to, kas bijis saistībā ar viņu, atlaist emocijas, atlaist dusmas, aizvainojumu, jo tas vis viņu tur vēl te uz vietas. Svecītes, lūgšanas, ja interese, ir visādi citādi varianti vēl, kas nav ne rituāli, ne maģija, bet kas dvēselei palīdz. 2016-07-19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu