Jūtos sagrauta pēc zīlnieces apmeklējuma :(

Izjuka attiecības, nezināju ko darīt aiz bēdām un pārdzīvojumiem un aizgāju pie zīlnieces. Rezultātā pateica, ka bērnu man nebūs, tas neesot mans šīs dzīves ceļš. Tuvāko gadu laikā attiecību arī nebūšot, un arī ģimene vispār nebūšot. Projektos jau ieguldīto naudu es zaudēšot u.c. sliktas lietas.
Es saprotu, ka tas viss jau kaut kur Augšā ir nolemts un ne jau zīlnieci vainoju, bet kur lai tagad ņem spēkus dzīvot, zinot, ka man nekā nebūs un tuvākais gads viss vienos zaudējumos?
Pagātni un tagadni noraksturoja precīzi, uz 100%, tāpēc nav pamata neticēt par nākotni :(

shades      Es par to pašu. Pierādi pretējo. Kniebies, pelni, dzīvo, elpo...

inito4ka    2 ....nu nevajag nekur staigāt,tērēt naudu un klausīties muļķības!!!!
Ko pati vēlēsie,tas notiksies!! :)
a par šo gadījumu,varu nomierināt>> ja esi visiem izstāstījusi,tas nepieildīsies!!! :)))
pārsķir lapu un sāc no jauna!

annavanna  1 7 oi, ja zīlnieču pareģojumi, visādas čakru, šmakru tīrīšanas, vēdu, guru, jogu, cigunu, šmigunu gudrības darbotos, tad oho nebūtu, visi/visas tagad bučotos ar saviem prinčiem/princesēm, muļķības tas viss un nelaimīgu, lētticīgu cilvēku mānīšana un naudas kāšana

bruce    3 un cik naudas izmeti par šo "atrakciju"? varbūt zīlniece tieši par šī projekta investīcijām runāja? :)
labāk būtu pie fotogrāfa aizgājusi un par to naudu sev foto priekš anketas uztaisījusi.

Vucis    6 Ja es būtu zīlniece, es pēc šitā pentera turpinātu: "tas ir lāsts. To var vērst par labu. Diezgan sarežģīti, bet mēs abas kopā ar to varēsim tikt galā. Būs nepieciešami 5i seansi. Kad esi ar mieru sākt? Tas maksās XX€ par seansu"

Elementārs mārketings.

adamsone      Vai viņa teica, ka tas ir lāsts, ko noņem par naudu? Redzi, sirsniņ, tas tā arī var būt. Un jautājums ir par to, ko tu tagad darīsi, uzzinājusi par savu ne-priecīgo nākotni. Saka jau, ka zīlēt nevajag, būtu dzīvojusi tāpat vien tālāk, atkoptos pēc šķiršanās, dzīvotu, cerētu, gaidītu...Un nekā.Tagad tu zini, ka nekā. Kāda atšķirība? Tagad tu vari saņemties, sakopot spēkus, gatavoties tam, ka projekti izgāzīsies (varbūt ir citi varianti? ) un domāt, kā veidot saturīgu un piepildītu dzīvi bez vīrieša un bērniem. Ne tu pirmā, ne vienīgā, kam nebūs bērni. Vai būtu labāk, ja tu cerētu, cerētu, bet nekas nenotiktu?
Dies´palīdz tam, kas pats sev palīdz, Viņa ceļi ir neizdibināmi, vnk atslābsti, dari to, ko vari...
Tas ir apmēram tāpat kā domāt par nāvi. Viss sakārtojas.

Lianna      Nākotni cilvēks veido pats. Ja nav projektu, ieceru, nav savas dzīves pozīcijas; to tad arī zīlniece pateica- nekā nav. Tas nozīmē, ka pašai apzināti jārada vīzija, ko vēlies. Veido kolāžu uz nākamo gadu ar bildītēm. Šis gads drīz būs cauri, veido foršu jauno gadu. Iedarbini radošo iztēli. Kad skaidri zināsi, ko gribēsi, neviena zīlniece nebūs vajadzīga un ja ar aiziesi, viņa redzēs tavas vīzijas tēlu un stāstīs kā no grāmatas, kas tevi sagaida...
Labi, ka tā pateica, būs motīvs pašai ko veidot.

adamsone    3 Ja visu varētu panākt ar projektu un kolāžu, tad pasaules sazin cik miljardi cilvēku būtu veseli, bagāti un laimīgi.

nikola7      Tev ir rokas un kājas un domājams arī galvā kaut kas ir. Tak ne jau pelavas. Dari un viss Tev būs. Katram mums ir gan veiksmes, gan neveiksmes. Un katra neveiksme mūs padara stiprākus. Nav teikts, ka tā nebūsi Tu pati, kas nākotnē negribēs, ne vīru, ne bērnus. Zaudēsi to, ko ieguldīji šoreiz, iegūsi dubultā nākamreiz. Bet par to nolemtību no augšas vispār nav jādomā un pie zīlniecēm un visiem citiem pesteļotājiem vispār nav jāiet. Ja Tu kaut ko iegūsti, šajā gadījumā informāciju par nākotni, tad Tev ir kaut kas jādod pretī.....nu priecājies, ka tikai ieguldītie līdzekļi un šādas tādas ķibeles......

Torpedo  1 3 Nu, skaidrs tak, ka tie un tās, kas tic visādiem brīnumiem, nav visi pieci mājās. Labāk uzrkasti vēstuli ziemassvetku vecītim - ticamāks rezultāts :D

andrisz    3 Droši vien neesmu labs, bet tomēr esmu (cenšos būt katolis). Un tad nekādas nejēdzības neķeras klāt - sātanu var uzvarētu ar krustu, bet pesteļus un zīlnieces ar ticību. Var jau būt, ka zīlniece kaut ko zināja un labi izstāstīja, bet tas nāk no Sātana. Sātans var pateikt pagātni, bet Sātanam nav varas pār cilvēka gribu un cilvēka attiecībām ar Dievu. Tāpēc Sātana pareģojumi ir nulles vērti, jo tos vienmēr var apgāzt ar ticību. Sātanam jau patīk, ka tic viņa, bet to nevajag darīt, jo Sātans ir melu lielkungs. Vienā lietā viņš iekārdinās cilvēku, bet pārējās lietas pievils.

Un nav tādas lietas kā baltā maģija. Ir bijuši gadījumi, kad cilvēki piedzīvo privātās atklāsmes, taču tām vajag Baznīcas apstiprinājumu. Zīlniecei noteikti tāda nebija.

Sorry par atklātību. Ikdienā esmu racionāls cilvēks, taču, ja nākas saskarties ar šādām lietām, tad ticība tradicionālajai Baznīcai ir labākais aizsardzības veids, ja nu prāts šaubās un neuzticas loģiskiem spriedumiem.

Ronis26    2 Es ,vispār jau esmu Miris.
Jo zīlniece teica,ka līdz 37 nenovilkšu :D

Padomā-->ko Vēlies un kam Tici !!! ;)

008    3 Nākamreiz, kad uznāks pārdzīvojumi un domāsi par pesteļotāju apciemojumu, aizčāpo uz

kādu paliatīvo nodaļu. Ja vēl gribas pie zīlniecēm, apciemo kāda pansionāta slēgto nodaļu.

Varbūt tad par savu nolemtību padomāsi savādāk! ;)

Geisha    1 Man viena diža gaišreģe redzēja akmeņus nierēs, bet izoperētos žultsakmeņus neredzēja. Tādas muļķības piestāstīja. Nav Latvijā labu zīlnieku. Nav. Viss ir savās rokās.

BritjaLila  2   Ne zīlnieki, ne astrologi nedrīkst teikt neko par cilvēka nāvi. Tāpēc muļķīgi ir teikt, ka astrologs ir slikts. Zīlnieces lasa informāciju no gariem. Gariem nav pilna informācija par visu, tāpēc zīlnieces bieži kļūdās. Tas arī attiecas uz gaišreģiem un ekstrasensiem. Ar astrologiem ir tā, ka astroloģija ir ļoti plaša un katrs astrologos kaut kādā savā jomā vairāk specializējas, tāpēc iepriekš jānoskaidro, kuru jomu vairāk attiecīgais astrologs pārvalda.

Torpedo    1 BritjaLila, pasveicini garus, astologus un savu kukū dakteri! :D

Torpedo    1 Ja šeit ir kaut viena loģiski domājoša sieviete, kura netic nekādiem pesteļiem un brīnumiem, lūdzu, piesakies - gribu redzēt, kā tāda izskatās!

LucreziaBorgia  2 2 Cilvēki kā BritjaLila ir ar uzpūteni galvā. Tādiem obligāti vajag vēdas un tamlīdzīgas muļķības laternu vietā uz sava ceļa. Citādi akli kā kurmji.

kuks10      Cik samaksāji..?Atnāc pie manis ar vienu mazo 0,3 labu Vip konjaku,dzirdēsi daudz pozitīvisma+dzīve Tev tik sāksies.Zb,cik jābūt iedzītam stūrī,lai ticētu muļķībām...Dzīvi Tu pati veido un punkts.

LucreziaBorgia    4 (Iečukstēja kukam) Desmītais kuk, vai tad tu nezini, ka aicināt pie sevis sievieti ar viņas pašas dziru ir, maigi sakot, bīstami? (Aplūkoja savus gredzenus). Vai tiešām tev nav naudas labam Vip koņjakam?...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu