Pareizais horoskops un saderība

Laba diena, dārgie draugi, lūdzu sakiet man, vai 20. janvāris joprojām ir mežāzis? :D jo ir 2 veidu kalendāri, vienā sanāk ūdensvīrs, otrā mežāzis, piemēram reģistrējoties šeit man vispār rādija ūdensvīru...

Es vienmēr sevi esmu uzskatījis par mežāzi...

Un otrs jautājums, no sievietēm, mežāzim, kas par saderību labāko? (ilgstoši bijušas attiecības ar aunu - katastrofa, strēlnieci - bija ok bet pārāk patstāvīga, skorpions - vislabākais bija pa nakti, pārējais ciešami :D )

paldies par viedokļiem...

Geisha (2015-07-08 14:16)      Esmu Auns un droši varu teikt, ka ar Mežāzi tiešām ir katastrofa. Kaut gan esmu nodzīvojusi 12 gadus ar Vēzi, kurš mūžīgi kapās atpakaļ. Viegli nebija.

Maijrozite (2015-07-08 16:24)      Horoskopa zīmes mainās katru gadu citā laikā. 1988.gadā mainījās 20.janvārī 23:25. Tā ka, visticamāk, esi vēl Mežāzis. Lai gan zīmes pašās beigās parasti izpaužas arī īpašības no nākamās zīmes - Ūdensvīra.
Vēl jāņem vērā, ka Saule ir tikai viena no 10 planētām, ko apskata klasiskā astroloģija. Mūsos visos ir apkopotas visas horoskopa zīmes, dažas izpaužas vairāk, dažas - mazāk. Tas ir atkarīgs no katra culvēka individuālās kartes.

edding (2015-07-08 17:19)    1 Var jau smieties, bet man tie horoskopi pas. Tie kuri ieteikti, der, kuri ne, lai kā es gribētu, nekas nesanāk.

Indraaa (2015-07-08 17:56)      Es nelasīju iepriekšējos komentārus, bet horoskopi šķirās (atdalās) konkrētos laikos. Tātad vienā dienā VAR būt divi horoskopi. Labāk būtu paprasīt kādam astrologam. Uzraksti info@astrologi.lv, Tur noskaidrosi sīkāk un nemuļķojoties.

psychobitch (2015-07-08 19:44)      zīmju saderība ir domāta personības labvēlīgai izaugsmei bez ierobežojumiem no malas, līdzīgs pasaules redzējums, lietu kārtība, intelekts, intereses, papildinot, iedvesmojot, saprotot otra rīcību līdz niansei, savukārt nesaderība veicina otra pakļaušanu un varas tieksmi pār otru, cīņā, uzvarot stiprākajam, kas nav veselīgu attiecību pamats, tādēļ, nāksies vien piekrist par tā nozīmi, meklējot savu īsto un vajadzīgo...
meklē sev līgaviņu pie jaunavām...

luuna (2015-07-09 16:25)      tā ir pēdējā diena mežāzim, tādēļ liela ūdensvīra ietekme.......tāpēc arī saprotama interese par horoskopiem, taču piekrītu tam , ka vispārīgi neko nekad neskata - tas ir masu mēdiju bizness nekas cits.......ja neiet attiecības - jāsāk ar personīgās astrokartes izpēti, ko pats darat nepareizi

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu