Kā man pareizāk tievēt lai būtu rezultāts?

šo to mēģinu,bet nav rezultāta.....

piparbecinja      Kā var notievēt, ja gandrīz nav speķa?

keksene66      Sakārto savu galvu un emocionālo pusi, un kg pazudīs pie pilnīgi normālas ēšanas ar vakariņām ne vēlāk par 19:00 .

keksene66      Ak jā, viena piebilde........bez ikdienišķām fiziskām aktivitātēm neiztikt - vienkārši kusties(pastaigājies) .

vellamaate      Iesaku ALMASED! man draugi Vācijā,makten bija noapaļojušies un vēl kungam,steidzami gūža bija jāoperē,svars traucēja un pats dakters to ieteica! Pirmais ir tas,ka iekšā ir viss vajadzīgais organismam,tad vēl veidojas pareiza vielmaiņa,pakāpeniski,attīras organisms! Kundzei bija 2 operācijas,audzējs krūtī un arī dakters teica,ka lietot drīkst,pasūtīt diemžēl Latvijā nevar,bet Anglijā,Vācijā,Īrijā var....varbūt kāds paziņa var izpalīdzēt ,viena bundžā ir 500gr un maksā līdz 17 eiro.

madlein      Man par šo ir sava teorija, un viedoklis ar pieredzi. Nekad neesmu atbalstījusi nevienu diētu, jo uzskatu ka tā ir sevis mocīšana! Kompānijas pēc sāku apmeklēt trenažieru zāli. Gāju un darbojos uz izjūtām, pati sastādīju savu programmu. Personīgo treneri neņēmu tīšām, jo biju saklausījusies par šīm it kā sastādītajām, individuālajām programām... 3 mēn. laikā, 0 - 14 kg. Pirms treniņa neēdu, lai pašai vieglāk, bet pēc treniņa prasījās pēc ābola vai biezpiena. Pēc treniņa manas vakariņas sastāvēja no 1 biezpiena paciņas, kuru ēdu bez piedevām (krējuma,sāls, cukura). Automātiski no ēdienkartes aizgāja sviests, margarīns un desas.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu