Kā man pareizāk tievēt lai būtu rezultāts?

šo to mēģinu,bet nav rezultāta.....

Postremo      sex vajag 7x vairak (nopietni), neeest neko saldu, maizi utt. Laikam jau tikai riisus ar uudeni var.Bet kam Tu buusi vajadziiga taada, rezuultaataa, gan nezinu.Rez pazinu vienu taadu skaidu - GALIIGI GARAAM VISSAAS JOMAAS :((

Lucy      Es tev labāk ieteiktu pie stilista aiziet un izvēlēties kādu vaļasprieku/sports/
manai prenerei ja uzdod kāds tādu jautājumu,kā nomest svaru,atbilde skarba/mazāk rīt vajag/

limonija      Pļisecka(balerīna) teikusi - "meņše žratj nado":D Ja nopietni - tas ir individuāls pasākums, kā jau te daudzi ieteikumi liecina. Citu pieredze var ne tikai nederēt, bet pat kaitēt. Kopīgs darbs ar dietologu. Ja tikai tā - drusku nenopietni, tad esmu labu brokastu un kustīga dzīvesveida piekritēja. Ēst bieži, bet mazās devās. Neciešu pie latviešiem populāro masīvo pierīšanos pie svētku galda, vakariņās uttt.

marekst      Bez taukvielam iztikt nevar, taukos skist daudzi vitamini, ja taukus neuznems tad ari sie vitamini netiks uznemti

seilf_emit      Tev arī 65-68kg būs okei. Tā ā nemaz TIK daudz nav jānomet. Ja jāmet nost tik maz kg, tad labāk ieteiktu nevis ķerties pie kādām diētām, bet tiešām lēnā garā mainīt savu ikdienas ritmu un ēdienkarti. Vnk pie diētām būtu jāķeras tikai tad, ja svars tiešām ir krietni par lielu.
Vnk variants "šo to pamēģināju" īsti nederēs, jo nemainot ikdienas dzīves ritmu, nekas ilgtermiņā tāpat nemainīsies. Mūsu vecumā vēl mierīgi ar dažu dienu drastiskiem pasākumiem var dabūt 3-5kg nost, bet tieši tikpat ātri tie arī nāk atpakaļ.
Par ēdienkarti - jau minēja augstāk - vairāk šķiedrvielu, vairāk šķidruma (tējas, ūdens), vairāk dārzeņu (ar augļiem gan labāk neaizrauties). Nevis tā, ka izslēgt pārējo, bet vnk makaronu vietā labāk izvārīt griķus, kartupeļu un karbonādes vietā labāk zupu, uz šķīvja samazināt rīsu/kartupeļu, u.tml. daudzumu, labāk ēdot kādus svaigos salātus, u.tml. Baltmaizes vietā labāk kādu rupjmaizi, utt..
Kā jau minēja - grūti ko ieteikt nezinot visus apstākļus - nu tur kādas vielamiņas problēmas, dzīvesveids, ēšanas paradumi, utt.
Un otrs - arī jau cilvēki minēja - fiziskās aktivitātes. Vnk, ja galīgi nekustas vai kustas maz, tad kalorijas dedzinās ļoti maz un attiecīgi ēst arī drīkst ļoti maz. Labāk vairāk censties kustēties - tiešām lifta vietā kāpt pa kāpnēm, abāk noiet pāri pieturas kājām (ja ir tāda iespēja un tiek izmantots sabiedriskais) vai sākt izmantot sabiedrisko, iet kājām, ja tiek braukts ar auto.. Es braucu visur ar velo (arī ziemā), bet nu, ja tas jau netiek darīts, tad ziema laikam nav labākais laiks, kad sākt. :) Par kkādiem drastiskiem treniņiem zālē/baseinā varu tikai teikt to, ka tā kā svars Tev tikai drusku virs normas, tad neko nedos, jo pēc tam būs tāds izsalkums, ka notērēto ar uzviju uzēdīsi atpakaļ. :)

Casadei      Sveiki!Ja esi Draugos,uzsit meklēšanā Aigars Gerke.Droši raksti un jautā visu par pareizu ēšanu,tievēšanu utt,kas ar to saistīts.Personīgi pazīstu šo puisi,tāpēc arī iesaku sakontaktēties.Puisis,kurš svēra 140 kg,pats bez diētām,ar pareizu ēšanu un sportošanu, nometa svaru lidz kautkādiem 80,ja nemaldos.

bucca      Ja pašai grūti saņemties uz svara nomešanu, pievienojies kādai domubiedru grupai, mož. Nesen receptes lasot, izlasīju arī šo http://www.fotoreceptes.lv/klubs.html
Tajā klubā neesmu, bet kādam gan jau ka noder! : )

runner35      Sāc regulāri skriet. Pēc kāda laika vēlamās izmaiņas Tavā ķermenī pašas liks par sevi manīt.

salve      Vislabākā diēta - iemīlēšanās, un ja vēl mīlas objekts pieejams mīlas rotaļām, tad pēc mēneša būs neticams rezultāts. :-)

Eleste      Pilnībā izmest maizi un kartupeļus, kā te iesaka, ir muļķīgi - nekāda vaina apēst vārītu kartupeli. Vienīgais no minētajiem, ko vajadzētu samazināt un ēst kā našķi reizi nedēļā vai mēnesī ir konditorejas izstrādājumi un majonēze/treknās mērces (to vietā var atrast daudzas ar zemu tauku saturu).
Pilngraudu maizei (tumšajai maizei) un vārītam kartupelim (vai putrai) nav nekādas vainas (vienkārši nevajag likt mērces, sviestu un speķi uz tās)! Cilvēki pārspīlē šeit.
Augļus un ogas ēst vajag, no fruktozes nav jābaidās kā no rafinētā cukura - pie tam, tajos ir daudz vitamīnu un tas ir nepieciešams tiem, kas bez saldumiem nekādīgi (stulbi ir ieteikt attiekties no kaut kā, no kā cilvēks reāli nemaz negrib atteikties - tas tikai palielina risku, ka no diētas izgāzīsies ārā ar blīkšķi).
Daudz ūdens un/vai tējas.
Samazināts porciju skaits un skaitot līdzi kalorijas - noskaidro sākumā cik daudz dienā vari patērēt, lai zaudētu svaru noteiktā laikā (kalkulatoru internetā netrūkst).

Eleste      Personīgi pati nometu 7kg tikai ar diētas (ko pati izveidoju sev, eksperimentējot) palīdzību - attiecīgi ir iespējams to izdarīt arī bez sporta (gan būtu vēlams to iekļaut notievēšanas pasākumā).
Atteicos no krējuma, mērcēm, panētas gaļas, pannā ceptām lietām (visu sautēju vai vāru, vai grillēju, vai krāsnī, bez taukvielām cepu), ēdu tikai svaigu pārtiku (neko gatavu un jau iepakotu, saldētu), cenšos lietot minimāli balto cukuru (tēja bez cukura, kafiju dažreiz ar cukuru, bez minimāli), arī veikalos pērkot lietas, lasu sastāvu - sevišķi tauku, cukura un sāls daudzumus. Ēdu daudz augļu (gan tie mēdz uzsist cukura līmeni asinīs un radīt izsalkumu - tāpēc tos labāk pirms ēdienreizēm) un ogu.
Kad sasniedzu savu vēlamo svaru varēju/varu atļauties ēst brīvāk un sevi palutināt biežāk - svars atpakaļ nav kāpis (savu diētu ievēroju jau gadus 2), to ir viegli kontrolēt sveroties regulāri.

neko      Jautājums kāds ir notievēšanas mērķis; ja vienkārši samazināt svaru, tad tikai diētas der, ja interesē arī pašsajūtas uzlabošana tad tomēr sports.

zebra27      Elste, Interesanti, kā palielināts cukura limenis asinīs var radīt izsalkumu? Tad tieši ir sāta sajūta, enerģija, ko var ātri likt lietā.

lasminaxxl      Mana pieredze ļoti līdzīga ELESTEI.
Pagājušajā ziemā biju uzēdusi daudz lieka. No marta līdz peldsezonas atklāšanai biju zaudējusi 6,5 kg. Nekā briesmīga - tikai nomainiju ēdienkarti . Tik vienkārši..

MrJones      Un vingrot ari..peec iespeejas, vajadzeetu censties taa, lai viss liekais iet mazumaa, bet tie apaljumi -pashi nepiecieshamaakie, paliek savaas vietaas...vai pat, ieguust pavisam jaunas, ekselentas formas! :)

IzlozeLOZE      Laba izplatītāju reklāma te arī izdevās ...

Okutida      Nopērc sporta apavus un trenīņtērpu! ;)

Piipeniite      Izlasi horoskopus, un citas muļķības, visi citi pateiks priekšā! Esam aizmirsuši par to, ka atbilde ir tikai tevī pašā. Neviens cits nevar ielīst tev iekšā un dot padomus. Mācieties sevi just, pieņemts sevi un notikumus sev apkārt, būsiet laimīgi. Ne visiem daba ir devusi būt slaidiem. Atmet cīņu ar sevi!

zebra27      par seksu taisnība! Es svaru atbrīvot varu tikai ar seksu, ja periods bez, tad...nekāda svara palaišana neiznāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu