Dots devējam atdodas, jeb viss nāk atpakaļ..

Gribeeju pajautaat te paareejiem, vai piekriitat apgalvojumam, ka viss ko mees dziivee kaadam izdaraam sliktu, naak veelaak atpakalj paar mums? Varat mineet piemeerus?

nakc    1 Tieši tāpēc es ļaunu prātu neturu un nenodarbinu sevi ar muļķīgu atriebību... notiksies, kam jānotiek ;)

preceeta      Ticu karmiskam sodam, nekas netiek aizmirsts, muuzjibaaa cilveka dzives gajums ir mazs fragments. Gluzi kaa minutee.
Tie, kuri sanem sodus tagadejaa dzivee, tiek pazeloti, bet tie, kuri netiek soditi par lieliem nodarijumiem, tos izcietis daudz nopietnaki nakajaa dzivee.
Vienmer ir 1. bridinajums un tikai tad sods.

luxusa      No pieredzes varu pateikt vienu - nāk atpakaļ tikai tiem un tikai tad, ja cilveks uzskata sevi par bijušu vainīgu! Ja viņš uzskata, ka rīkojās pareizi, tad nenāk vis!

psychobitch      piemerus var redzet tepat OHO...

av2      da nu, pasaulee valda "uz dullo".Kaa jebkuraa loterijaa.Nav te nekadas likumsakariibas.Vispaar , pilniigi viss kosmoss, vissusms ir viens random sakritiibu pereklis. Netici, palasi ko zinaatnieki raksta.
Cita lieta ir, ja cilveeks taisa cuuciibas, tad kads sataisa cuucibas arii vinnam gan tiissam, gan netiissaam. Un nu LLOTI dazziem gribaas samekleet tur sakritiibas, bet..nikaa tur naf :(

danaja18      Savā laikā viens radinieks, kurš negribēja atdot naudiņu par paņemtajiem kokmateriāliem, tā mīklaini izteicās, vai mums neesot bail, varot naktī mums nodegt kāda ēka... Tajā laikā dīvojām diezgan nomaļā vietā. Tad nu tagad, pēc padsmit gadiem nodega viņam māja nakts laikā, palika pliks kā no gultas, labi vēl ka dzīvs. Tā kā parādā bija daudziem, tad grūti spriest, vai tā bija likteņa roka vai kas cits...

emaria      Tas tik tiešām ir tā

janisb      Es esu labs piemērs - ja man kāds ko sliktu nodara, es veinmēr atriebjos :DDD

lapsu_aacis      /piekriit janiinai/

:D

esmucitta      gribēji gan, ka nāk mums atpakaļ....bet - nekā...saņem bērni, bērnu bērni, mūsu mīļie....un tad tikai atliek noskatīties

Juris77      Dots devējam atdodas, domāja Jānītis pirkdams puķu pušķi un konfekšu kasti Anniņai:))

Elle_      sanaak piekrist av2-nekaada Liktenja nav bet ja tu ierieb kaadam, tad shis tev (cik nu rociiba ljauj:DD)
par taam skaudiibaam un nelabveeliibaam- destruktiivas izjuutas. Un ka tik nav mentaali teritoriaalas :DDDD Labaak kontakteeties ar (un maaciities no) veiksminiekiem, nekaa njauduljiem.

kukazhinja11      Dots devējam atdodas līdz pat 7.-jai paaudzei.
Gan labais , gan ļaunais.

Adamsone      Šad tad atdodas. Bet tam pikteņa ļirkstam kā likums ir itin cilvēcisks veidols. Kādam piegriežas ļaundarības un tad kaut kas notiek. Vai nenotiek - atstāj to personāžu vienu pašu, teiksim, slimībā. Bet tā pa lielam - Tas/Viņš ar sīkumiem nekrāmējas.

Savanna7      Pamēģini izprast šito, visu nosacījumu pamatu :)
/Wikipēdija/ Enerģijas nezūdamības likums ir universāls fizikas likums, kas nosaka to, ka kopējais izolētā sistēmā esošais enerģijas daudzums laikā nemainās, neatkarīgi no tā, kādi procesi sistēmā norisinās. Tas nozīmē, ka enerģija nezūd un nerodas no jauna, tā tikai pārvēršas no viena enerģijas veida citā vai pāriet no viena ķermeņa uz citu. Lai enerģijas nezūdamības likums būtu spēkā, ir būtiski, ka apskatāmā sistēma nemijiedarbojas ar apkārtējo vidi jeb citām ārpus tās esošām sistēmām. Šādas sistēmas sauc par izolētām jeb noslēgtām. Piemēram, Zeme nav noslēgta sistēma, jo tā nepārtraukti saņem siltumu no Saules."
Vēl var palasīt kvantu teoriju :)
Tur būs atbildes uz visiem jautājumiem ;)

laukroze      nopietns diskašens sanācis..domāju, ka tomēr mēs esam savstarpēji saistīti, tā arī, ka atdodas laika gaitā, tāpē ir jādomā, ko dari, ko novēli citiem, un kādus vārdus no savas mutes izrunā..:)

SievieteMelnaa      Man vienmeer likusies pievilciiga un ticama teorija, ka pasaule darbojas liidziigi pulkstenja mehaanismam. Viss ir savstarpeeji saistiits, viens zobratinjsh griezh otru, bet tas arii viss. Augstaakas jeegas un sapraata Visumam nav. Kaa jau logjiski atziimeeja cilveex - tad buutu taisniiba. Par naakshanu atpakalj. Teiksim taa ir kaudze nelaimju un likstu, kam ir jaanotiek. Taas sadalaas uz visiem uz zemes dziivojoshajiem. Katrs simtais nokriit no kalna, katrs desmitais nositas autoavaarijaa, 20 no 1000 nomirst no veezha utt. Un tad satraapaas. Kaads nogalina mazu beernu, bet slepkavas beerns nomirst no veezha. Un cilveeki izvelk sho gadiijumu sakot, ka - re, kaa vinjam atnaaca atapkalj. Nemaz neredzot, ka blakus nomirst, nositas, ciesh no nelaimeem, sajuuk praataa jauki, miilji, sirsniigi cilveeki, kas mushai paari nav nodariijushi un nenodariis. Un ir ciniski un debiili proveet te vilkt karmiskas saistiibas, sakot, ka peedejie ciesh delj taa, ko izdariijushi ieprieksheejaa dziivee vai pirms piecam dziiveme, kad bija kakja vai gliemezha aadaa.

laukroze      nepiekrītu SM, bet pamatot ar savu domu nevēlos, lai arī ,am patīk daudz kas no tā, ko cilvēks saka, tomēr taisnība ar relatīvs jēdziens, star citu..;)

bitite27      Tas vis atkarīgs tikai un vienīgi no mūsu izjūtām- ja jūties vainīgs,tad noteikti,ja vainas sajūatas nav,tad man gan šķiet ,ka tas nedarbojas!!!

Annyy      Bet, protams, ka tā ir.. nekur tas sliktais nepaliek... vēršas pret pašu laika gaitā. Un vispār kapec kādam būtu kaut kas speciāli slikts jādara?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu