Dots devējam atdodas, jeb viss nāk atpakaļ..

Gribeeju pajautaat te paareejiem, vai piekriitat apgalvojumam, ka viss ko mees dziivee kaadam izdaraam sliktu, naak veelaak atpakalj paar mums? Varat mineet piemeerus?

Tessa      piekriitu SM,vieniigi,balstoties uz budismu maciibu,cilveki nepardzimst par zemakiem radiijumiem,vinji pardzimst par cilvekiem.
lielajos vilcienos es pieturos pie parlieciibas,ka musu dziives spozhums un posts ir atkariigs no ta,ka sakartojam savu ikdienu,un ne tikai mehaniski.

piparbecinja      daudziem nekas nenak atpakalj...

nektariine      Es domāju, ka ir svarīgi, ar kādām domām un ar kādu mērķi mēs ko darām. Primitīvs piemērs: vai dusmās kliedzam uz kādu bez iemesla vai - lai glābtu kādu, kuram dara pāri. Ja palaižam Visumā negatīvo enerģiju, es ticu ka tā nepazūd un var atgriezties.

art_deco      Kad kaut kas slikts notiek, tad cilvēki, kuri tam tic piedomā, ka sliktais notikums ir atspēle par pagatnes grēkiem.

ha_lailah      Pilnīgi noteikti, ka tā ir!
Jā - pasaule ir cikliska vienība.

dikucis    1 Ja tā būtu, tad nabaga politiķi skraidītu ar plikām pakaļām!

abeljzieds      Pilnīgi piekrītu ,tāpēc necenšos turēt naidu un atriebties. 2016-08-20

pelnupele    1 Nāk atpakaļ un vēl kādos apmēros. Kā sniega lavīna uzveļas virsū, tikai mēs nezinam, kad tas notiks, tāpēc esam jau aizmirsuši, ka paši to esam izraisījuši. Tāpēc ļoti jāpiedomā ko novēli kādam, pat kādas domas domā. Ne jau velti saka, ka viss var materializēties. 2016-08-20

vechomodauns      lasu te skeele,citi ameboiidi,bet iisteniibaa tie ,citi un pat hitlers nav nekaadi launie,bet dveeseles kuras uzneemaas upuri ,peec tiem darbiem atmezdama sevi krietni atpakal. zemei caur vinjiem vajadzeeja taadu maaciibu.un veel,nav nekaadas elles. tu pats sevi virzi uz prieksu,jeb atmet atpakal.visi mees dodamies uz tiiraako energiju,kaa nu katram veicas ar nav noziime,nekur mees nespruksim,buusim galameerkii.Dieva datoru nevar uzmodeleet,tapeec izveelamies pareizo-zelta viduscelju un ejam ejam ejam... 2018-07-21

Ivars_on      laikam gan jā, Tas pats, ´´Ko sēsi, to pļausi.´´
tikai citam varbūt citā dzīvē, un tur nu neko vairs nevaram zināt, jāsamierinās.
2018-09-18

MonaLiza      Tā nav patiesība !!!! 2018-10-04

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu