Vai var pieburt meiteni?

Esmu lasījis, ka sievietes mēdzot pieburt vīriešus, bet, vai var otrādi?

Carmen  1 3 nereāli stulbs komentārs Geišai (i?). Katrs teikums nereāli stulbs. Pat pēdējai cacai liksies izšķērdīgi pēc dd regulāri vakariņot ārpus mājas, palabojiet, ja kļūdos?
"Aizvest uz viņas mājām un novēlēt saldus sapnīšus, aga." Tātad maksāt maukai ir dārgāk.

AivarsN    1 Man gan šķiet ļoti labs Geishas ieteiktais variants. Jā, varbūt dārgi naudas izteiksmē. Taču kas var būt vērtīgāks par laimīgu nākotni kopā ar mīļoto sievieti?

jurks    3 Paradoksālā cilvēku pasaule! Mums iegribas cilvēkus kuri nav sasnniedzami un, protam, līdz ar to- ciešanu jūra! Var būt izdodas iegūt tādu cilvēku arī, pieliekot pārcilvēcīgas pūles, bet ar laiku, rodas atgrūšanas griba, jo esi licis lietà tikdaudz spēka, lai iegūtu cilvēku kurš uz tevi skatàs no augšas! Var teikt tā, ka dzīvē ir jàiziet visiem attīstības posmiem cauri, lai atklàtu pats sevi!i

Geisha    2 Carmen, te neiet runa par fikso seksi ar kuru nokniebās, nopurināja un turpina savu ceļu. Es runāju par vīrieša MĪĻOTO sievieti ar kuru viņš grib mūžu kopā dzīvot. Cerams, ka atšķirību saproti?
Tev, meitenīt ir 34 gadi un vai tad nav vēlēšanās dzīvot kopā ar mīļotu vīrieti? Kopā gultu sildīt, kopā rīta kafiju baudīt? Ieņemt no mīļotā vīrieša bērnu un kopā baudīt vecāku priekus? Tātad Tu nezini kā ir tad kad mīli kādu, kad esi pusmetru virs zemes, kad ar visam savam fibrām jūti otru, lai kur viņš arī nebūtu. Novēlu Tev šo visu izbaudīt. Vienkārši atver sirdi mīlestībai un baudi to lielo Dieva dāvanu.

Baigs      18:31 - tas viss jau skan labi TIKAI lai vīrietis veselu mēnesi KATRU dienu ko tādu darītu tai sievietei JAU ir jābūt mīļotajai ar visu no tā izrietošā. pagale viena nedeg.
un es neapgalvoju ka sievietēm ir jāatdodas jau pirmajās tikšanās reizēs ar katru tikko iepazīto. tik mēnesi arī neviens negaidīs un tāpat vien neieguldīsies. ja vien viņa nav Monako princese ar attiecīgu izskatu manierēm un pūru protams ))

Geisha      19;07 es nerunāju par mēnesi. Katram pārim tas ir savs ceļš ejams.
Es jau pēc 3 nedēļām biju ZAGSā un nodzīvoju 13 gadus. Mums mīlestība uzplauka ļoti ātri, bet diemžēl zaļais pūķis visu sagrāva. Vai es pēc visa tā spēju iemīlēt citu vīrieti? Nē, nevarēju. Arī ex vīrs citu sievieti neiemīlēja. Diemžēl mans mīļotais vīrietis ir jau citā saulē.

luuna  1   var elementāri, bet sekas pašam būs tā kā tā

av2    1 Vispaar jau , ja reaali paskataas , sievietes iemiilaas.....viiriessa attieksmee pret vinnaam. Tur nav sevisskki daudz kas saistiits ar ....viriessa fizisko izskatu. Jaa, nevar buut paarmeeriibas, resns nejeegaa utt, bet elementaara forssa attiekssme izsaka lloti daudz ko vinnam.Nnem veeraa.

Elis23      Mīļie cilvēki,padomājiet loģiski,,,,piemēram ,,,,sievietei 75.gadi,sācies vecuma marasms un dikti viņai patīk kaimiņš,kuram tikai 40.gadi,,,,jūs gribat teikt,ka šī dāma ar maģiskām izdarībām var dabūt šo 40 gadīgo vīrieti?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu