Atstrādāt karmu

Ko nozīmē: _atstrādāt karmu_? Jūs ticat tādām lietām?

uzplanaledus      Tā savādi vispār, atliek uz laktas uzlekt kādai harizmātiskai personībai, lai visi mutes atpletuši klausītos un darītu: "Visi dara tā"

Vizmonta    1 19:43-tie bija nacionālie sociālisti. žīdu rebes piegriezās. bez tam eiropā gaiss bija biezs jau kopš trīsdesmito gadu beigām.krievija mēģināja paplašināties uz kaimiņvalstu rēķina-tādu bagātāku un patizlāku, protams /kāpēc viņi vienreiz neiekaro ķīnu?/ jautājums bija tikai, kuri no tiem, kam pieklājīga armija, pirmie neizturēs

rokons  1 1 Tēma bija par KARMU. Nu ko lai dara, ja nav ne mazāka priekšstata kas tā tāda, ko Vēdiskā ( kas atkal tā par jauku lietiņu ?) mācība saka kā jādzīvo?
Nezināma lieta, bet cilvēki dzīvo tā kā tas viņiem ir vēlams un iespējams, par šim augstajām lietām neliekoties ne zinis.
Pienāks tas brīdis, kad pasaule apstāsies un dzīve būs beigusies - katram savā laikā.
Un pēc tam .......kas būs, tas būs

Nissa    5 >>Rokon, karma ir rīcību vai darbību apzīmējošs jēdziens Indijas reliģiozi filozofiskajās mācības, ar to apzīmē darbību, kas aizsāk cēloņu un seku ciklu. Arī Latvijas cilvēki to ir spējīgi saprast , neesam jau tādi tumsoņas, vairāk, vai mazāk savu sirdsapziņu pielietojam :)))

SpoguliitisTM  1   Teica, ka mazlietinj jaaatstraadaa esot, bet tik traki, lai liidz muuzha beigaam vergotu akmenslauztuvees, man nav :)

Geisha  4 1 Esmu nelabojama optimiste un dzīve man ir varen jauka un izdevusies tāpēc man nav nekādas karmas. Jā, manā dzīvē ir bijusi arī grūti gadi, bet tas neko nenozīmē, jo es pa dzīvi ķepurojos kā varde krējuma ķērnē.

AivarsN  1 1 Skuters laikam beidzis kādu prestižu rietumu augstskolu,vai kā citādi nonācis pilnīgā rietumu ideoloģijas varā. Vai esi kaut vai virspusīgi iepazinies ar Bukvicu,veco kalendāru,krievu valodu un tās vecajiem, mūsdienās nelietotajiem vārdiem?

rokons  3   Balstoties uz < nissa > skaidrojumu, sapratu, ka tā ir DARBĪBA, kas aizsāk cēloņu un seku ciklu.
Cikla garums jau laikam nav noteikts un sākuma punkts arī laikam ne.
< Geishai> laikam tas cikls vēl nav iestājies, vai arī jau beidzies, tik pati to nav pamanījusi :)
Man tik jautājums - kā var atstrādāt cēloņu un seku ciklu?
Un kāds tam sakars ar sirdsapziņu?
Vai mēs neputrojamies savos pieņēmumos?
Cik esmu dzīvē izbaudījis visādas lietas, ir bijis viens morāles kritērijs- nekaitē!
Tas arī Hipokrāta pamatnostādnēs minēts, kaut par karmu nekas nav, tā laikam citāda jēdzienu kopa ar citādām morāles nostādnēm.

AivarsN    3 Ar sirdsapziņu ir vistiešākais sakars. Ja cilvēks visu dara klausot savai sirdsapziņai,viņš garīgi evolucionē un nekādus soda punktus nekrāj,kurus vēlāk vajadzēs atstrādāt,vai saņemt pelnīto sodu. Ja cilvēks vadās pēc salta aprēķina,ignorējot sirdsapziņu,viņš pieļauj lielākas,vai mazākas kļūdas. Tai vietā, lai nākamajā dzīvē risinātu jaunus, sarežģītākus uzdevumus,viņam būs vēl jānokārto parādi. Piemēram jāsakārto attiecības ar līdzcilvēkiem, jāatbrīvojas no kādas atkarības, jāsaņem likteņa triecieni,kādus iepriekš sagādājis citiem,bet jau smagākā veidā.

rokons  1   Ar tiem soda punktiem ir kā ir. Ja atzīst pieņēmumu par nākamajām dzīvēm - var saprast.
Bet, ja uzskata, ka dzīve ir tikai te un tagad, un citas nebūs, tad nekādi punkti nav nedz drauds, nedz stimuls

AivarsN    1 Likumu nezināšana neatbrīvo no atbildības.

Geisha      Rokon, es savu sūdu bļodiņu esmu ne tikai izēdusi bet pat izlaizījusi tā ka man tagad pat vērmeles garšo kā medus.

uzplanaledus    1 Sasaistot karmas un lāsta tēmu, varētu secināt, ka karma ir lāsts, ko cilvēks pats sev aizsūta tagadējai vai iespējamai nākošajai dzīvei.

1VERSUS1    1 Karma nāk no iepriekšējās dzīves.
Un katram tā tiek dota savādāka, citam jāatstrādā ilgāk, citam ātrāk ,bet nekad nevar zināt, kad tā atstrādāšana sākas.
Ne vienmēr no piedzimšanas brīža.
Un atstrādāšana ir tā, kad tu šajā dzīvē izciet pagājušās dzīves ievārītos sūdus....

incis1    1 Es ticu un atzīstu. Dzīvē dzīvo tā,lai mazāk sūdus vārītu,jo tie sūdi nākamajā dzīvē būs jāatstrādā,varbūt pat šajā dzīvē. 2021-04-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu