Taro kārtis

Ko sakat par Taro kartīm?

Vaukskis    1 Neprotu, neinteresē un labprātāk turos no jebkurām kārtīm pa gabalu !

av2    2 mullkkibas. Paparasi lai izliek 3 dazaadi liceeji - katram buus savs rezuultaats. Taapt kaa ar horoskopiem, atkariigs kuraa aviizzelee lasi :))

miglainaa_plava    1 Bieži lieku kārtis un arī esmu bijusi pie profesionāliem zīlniekiem. Ko varu teikt?
Man pašai tas ir kā ieskatīšanās sevī un nomierināšanās. Apskatu izlikumu un apdomāju, ko es daru nepareizi, ja sanāk slikts rezultāts? Bet ja labs, tad - nomierinos un neuztraucos vairs. Bet ir bijušas sliktas reizes, kas liecina - tomēr nevajag uzticēties 100%, jo vari nepareizi iztulkot!

Vienreiz gribēju palīdzēt kādam slimam vientuļam cilvēkam, aizvest pie ārsta, utt. Izliku kārtis un tur parādījās kāda sieviete, kas palīdzēs, un viss cilvēkam būs labi. Nopriecājos, ka radinieki tomēr ir atbraukuši un parūpēsies. Pēc mēneša uzzināju, ka cilvēks ir miris, neviens viņu pie ārsta neaizveda. Un sanāk, ka tā sieviete kārtīs biju es, tā viņa vienīgā palīdzība, bet es iztulkoju nepareizi.

Par zīlniecēm. Lai kādu likteni tev paredzētu, kopumā ņemot ir jāsaprot, ka kārtis tevi programmē. Tāpēc ir vislabāk, ja pasaka kaut ko labu, lai cik banāli tas neliktos. Bet, ja redzama slikta situācija, tad iesaka, kā risināt, vai vismaz neiesaka neko, lai cilvēka prāts pats atrod sev tīkamo risinājumu. Daudzreiz rezultāts ir atkarīgs tieši no mūsu ticības rezultātam. Daudzreiz pietrūkst tieši tas mazais iekšējais grūdieniņš, mazā ticības dzirkstelīte, kas liek noticēt veiksmīgam iznākumam un dod spēku darboties vēlamajā virzienā. Tādā ziņā kārtis var palīdzēt. Tāpat kā jebkurš autoritatīvs cilvēks, kas teiktu " Es vienkārši jūtu, ka tev izdosies! Tu to vari!" Cilvēka patiesībā ir daudz vairāk resursu nekā ikdienā izmantojam.

Taču attiecībā uz likteni. Manā praksē ir bijuši daudzi piemēri, kad zīlnieces kļūdās. Tomēr ļoti daudz ir atkarīgs no mums pašiem un tā "likteņa", kas ir Dieva rokās. :)

MuhaMors      Nekadas kartis, nekas cits, neko neruna.

Caur kartim runa jusu apzina, vai koncentrejoties zemapzina, domas.

Zilet, drizakais sanemt atbildes par sev interesejosam tema var ar jebko ( piem. plucot margarietinu, mil, nemil, serkociniem virtuve ij t.t. )

Sena isteno Budistu ( Tibetas virziena ) maceklu viena no dzives instrukcijam vesta,
Nekad neuzticies, nemacies, pie skolotaja , kas par to prasa samaksu.

P.S.Un nekad nevajag zinkarigi luret, kas aiz ta priekskarina, kur virsu uzlikts bridinos uzrakssts, luret, ij ieskatities ir kaitigi veselibai, apzinai,zemapzinai

MuhaMors      Par "profesionaliem zilniekiem"

Tos mineja sava komentara iesakuma miglaina_plavaa. ( neka personiga )

Kas ir profesionals zilnieks
Kas ir novertejis vina profesionalitati, ij apbalvojis vinu ar sadu titulu.

Vairums gadijumos, papetot sadu..... profesionalu.... darbibu, kaktu dakteri, kas labakaja gadijuma var teikt.... ka man sen, sen, mirusajaai vecmaminai, bija ipasas spejas.

Pamata sadi..................superzilnieki, ij t.t., ir izbijusi setnieki, santehniki, un tamlidzigi loti izglitotie lidzpilsoni,, kuriem sajutot naudas smarzu............ peksni ir atverusies... tresa acs...........;-))))

P.S. Iesaku izlasit akademika Danilana ( gradeta akademika, nevis kaktu burvja ) gramatu ´Cik reizes tu dzivo "................tur vins pieskaroties sadai temai, piem ZilaKalna Martai, Eizenam Finkam, ir minejis, ka....izcilas paregosanas spejas , piemit varbut 3, max 5 proc cilveku.
Visi parejie ir devejami par sarlataniem
Manis minetais sarlatanisms uz augstak minetajiem, tiesam izciliem gaisregiem neattiecas nekadigi.

luuna      he he.....kārtis nemelo, ja vien prot tās arī skaidrot un tās nav rotaļlieta - nākotni likt nevajadzētu un arī par trešajām personām ne - tad par vecmeitu nekļūsi un ar Dievu attiecības būs ok.....lai veicas :)

Rasuks    1 Taro lieliski rāda situāciju, ja pašam nav līdz galam skaidrs kas un kāpēc notiek- Taro paskaidros. Taro nav zīlēšana, Taro rāda un paskaidro to, ko ikdienā paši nepamanām. 2018-12-06

Primavera      Taro ir instruments, ar ko piekļūt informācijas laukam, kuram varam "pieslēgties" ikviens. Parasti ikdienā šo mirklīgo pieslēgšanos sauc par intuīciju. Ir nianses, kuras jāievēro, jāsaprot simboli, jāprot nolasīt, bet nekādas ´baigās´ ezotērikas un maģijas tur nav. 2019-02-27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu