Gars,dvēsele,miesa

Kā jūs domājat - vai dvēselei pastāv dzimums ? ja teiksiet ,ka nē , tad jau tādā dzīļākā garīgā izpratnē mēs esam bezdzimuma radības un dzimumloma vien ir tik viena no loti daudzajām lomām ,ko šajā dzīvē spēlējam , kuru diktē laikmets un sabiedrība

kucens      Drole nevar skaitļus izskaidrot... :D :D :D

Geisha      Kamēr dvēsele ir miesā ir dzimums. Kosmosā kosmonauti neguļ,jo nav gravitācija un skelets arī nav vajadzīgs. Diez vai tur arī dzimumorgāni vajadzīgi. Varbūt tāpēc tik ļoti dvēseles meklē miesu kur iedzimt, lai gūtu pieredzi.

_Krasula_    1 Manā izpratnē dvēsele ir cieši saistīta ar cilvēka personību. Un personību ietekmē arī dzimums kā tāds. Veselā miesā un garā tās nepastāv atsevišķi.

zverabojs  1 1 Mūsu senči izprata šo lietu savādāk, saprotams, ka ir aizritējuši pāris tūkstotis gadu, un daļa informācijas ir speciāli sačakarēta. Senbaltu izpratnē cilvēks sastāv: no Māriskās daļas – Miesas, No Dievišķās daļas – Dvēseles, no Veļa.

Dvēselei dzimuma nav, dzimuma atšķirības, protams, ir fiziskajam ķermenim, ar visām tām izrietošajām sekām. Daļēji dzimums ir pieskaitāms arī Velim, jo cilvēki Veli saprata kā smalkās pasaules vēlmju ķermeni, egregorisko daļu, Veli saistīja ar konkrētā aizgājušā cilvēka darbiem, plāniem. Ja tas bija vecais tēvs, kurš aizgāja, tad protams, vecātēva veli jāieraksta vīriešu dzimtē.

Saukt klāt Bībeli, pie Dvēseļu definīcijas, ir pietiekami nekorekti, jo kristietība neatzīst, cilvēka dvēseļu pārdzimšanu. Neatzīst iepriekšējās dzīves, un protams, arī nākošās.

Dvēsele ienāk šinī Saulē, konkrētā ķermenī un konkrētā dzimumā, un tas ir jārespektē, konkrēts uzdevums, kas jāpilda, jāiegūst konkrēta Dvēseles pieredze. Nedrīkst mainīt dzimumus, esi šeit nācis, kā vīrietis, tad turi buru, un esi vīrietis, tas pats par sievietēm, Dvēsele izvēlējās nokļūt sievietes ķermenī, tad esi sieviete uz visiem 100 procentiem.
Veiksmi, visiem, visām.

estepat  1 2 Dvēselei nav locekļa, bet dvēselim nav vagīnas...

miglainaa_plava      Savulaik redzēju dīvainus sapņus, kuros es biju... vīrietis. Kas mani mulsināja bija tas, ka jutos pilnīgi normāli. Nebiju gejs, man bija veču lietas un tai pat laikā es biju es, tā kas tagad. Iespējams tas bija kāds zemapziņas triks, taču sajūta bija pārliecinoša - dvēsele var iemiesoties iekš kā grib. Bet mūsu fiziskais ķermenis kopā ar astrālo ķermeni un audzināšanu rada pamatu dzimumam. Kad izej no ķermeņa astrālajā pasaulē, dzimums tomēr saglabājas. Taču dvēsele ir drīzāk ka datu glabātuve, grūti viņu sajust, bet viņa tiešām ir citas struktūras nekā mūsu šiszemes personība.

Danaja      Viss ir vienkārši. Cilvēks dzīvo 3D pasaulē vienlaicīgi - dvēselē, miesā un garā, jeb mūsdienu valodā runājot - prātā, emocijās un ķermenī. Viss ir vienots. Ja šīs dimensijas sašķel, tad arī realitāte ir sašķelta.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu