Dzīve pēc nāves

Ir pietuvojies tumshais novembris ,latvieshu mitologjijā - velju laiks ,daudzviet kapseetaas notiks sveciishu vakari ,gan jau katrs kaadreiz zaudeejis kaadu tuvinieku ,draugu ,labu pazinju ....Kaadas juusu domas par to ,kas notiek peec naaves ? Jo tieshu pieraadiijumu nevienam nav no taas pasaules un religjija , ezoteerika sniedz tikai miitiskas hipoteezes ....jeb varbuut cilveeks naaves briidii izdziest kaa no rozetes atsleegts monitors ?

AivarsN      Cilvēku salīdzināt ar datoru nekādi nevar. Cilvēkam nav vajadzīga elektrība,jo pats ir enerģētiska būtne,nevis primitīvs dzelzis. Ar globālā tīmekļa lietošanu gan sava līdzība ir. Pirms iemiesošanās dvēsele ir tieši savienota ar kopējo informatīvo lauku,bet nonākot materiālajā ķermenī,šis savienojums vairāk vai mazāk tiek traucēts. Tieši tāpēc mazi bērni gandrīz visi apveltīti ar smalkajām uztveres spējām,redz laumiņas,eņģeļus,citas astrālās būtnes,kā arī spēj uztvert ārpasauli vēl atrodoties mātes ķermenī,bet vēlāk,kad jau iemācījies runāt,var atcerēties un pastāstīt,ar ko mamma nodarbojusies,kad viņš vēl nebija piedzimis. Gandrīz katrs esam sapņos redzējuši spilgtākos notikumus no savām iepriekšējām dzīvēm, piemēram savu bojāeju. Tikai parasti tas tiek norakstīts vienkārši uz sliktu sapni,stresu dienas laikā utt. Nu jā,sapņos var arī ceļot. Kamēr fiziskais ķermenis atpūšas, dvēsele ar astrālo ķermeni var nokļūt jeb kur. Tas var notikt gan neapzināti,gan apgūstot šo tehniku var izvēlēties ceļojuma maršrutu,lai nokļūtu jeb kurā zemeslodes vietā,vai pat dotos kosmosā.

piparbecinja  1 1 Reiz kādā vietnē bija mirstoša cilvēka foto - vīrietis gulēja uz nāves gultas un dvēsele ka balts dūms pacelās virs viņa, t.i., atdalījās no viņa ķermeņa un cēlās augšup. Kas tas ir? Par fantāziju to nu nekādi nevar nosaukt:)

AivarsN    1 Cilvēkam ir daudzi ķermeņi,kuri pēc nāves atdalās no fiziskā ķermeņa. 40 dienas dvēsele vēl pavada kopā ar sev tuvajiem cilvēkiem, apmeklē vietas,kur parasti uzturējusies. Tāpēc bieži vien tuvinieki to jūt,vai dzird soļus. Tieši tāpēc dažās reliģijās pēc šīm 40 dienām tiek rīkotas otras atvadas. Dvēseli nevar nosvērt,jo pēc Vēdās atrodamās informācijas,tā nav lielāka par atomu,bet smalkie ķermeņi gan var svērt tos gramus,kas fiksēti medicīnas eksperimentos.

piparbecinja      Aivar, citi uzskata, ka dvēsele ir 15- 20 cm diametrā.

Maximus4  1 1 banāli vienkārši ši tēma paldies dievam nav saprotama daudziem, jo nedodies kāds pierādītu, ka cilvēki pārdzimst citās dzīvēs... es iedomājos to vājprātu... tad vēl izdomātu piemērām meklēt noziedzniekus un nakamā dzīvē bāzt viņus cietumā... vai piemēram cilvēki izdomātu o piegriezās man šajā ādā dzīvot... daivai nokillošu sevi td paskatīšos kas tālāk... man vajadzēja 36 gadus lai uzzinātu ko esmu darījis iepriekšējā dzīvē... bija interesanti

Rondijs  1   Šī laikam ir tā tēma, kur cilvēki aizbrauc visvājprātīgākajās fantāzijās un mistikā! Un tas ir saprotami - notikums ir biedējošs, emocionāli sāpīgs, daudz negatīvas asociācijas, pie tam ar šo tēmu ir manipulējušas visas reliģijas, padarot to visu vēl mistiskāku. Tāpēc no psiholoģijas viedokļa ir saprotams - cilvēks bēg no sāpēm, bēg no neizbēgamā.. visādā veidā cenšas atvieglot bailes no nezināmā, mierināt sevi.. izdomā pasakas, sarežģītas teorijas, iepriekšējas dzīves, nākamās dzīves utt..

verso  3 2 Neesi atradis atbilstošu literatūru. Pierādījumi jau sen ir.

Rondijs  2   Nav nekādu pierādījumu. Lai saprastu kas notiek, zinātniski fantastiskā literatūra nav vajadzīga. Tikai jāskatās kā šis process notiek dabā, daba sevi atkārto visos līmeņos, visi procesi norit līdzīgi. Gan augi, gan dzīvnieki, gan cilvēki piedzimst, dzīvo un mirst. Tas ir dabas likums. Paskaties uz koku un tā lapām, tur viss ir parādīts.

Maximus4      Nē reliģijas nav manipulējušas ar šo tēmu.. cilvēki kuri n tas reizes ir interpretējuši bībeli un pārrakstijuši... tie gan ir manipulējuši ar šo tēmu... ši tēma ir cilvēkiem, kas kautkosaprot no cilvēka fizioloģiskās uzbūves... bet ne visiem un tiem kas to noliedz šī tēma nav domāta un labi ka tā... tas ir tieši tāpat, ka cilvēki nesaprot to ka cilvēkam nav negatīvo emociju centra, bet ir tikai pozitīvo emociju centrs... no kurienes rodas negatīvās emocijas... tad jau ir jāpastudē cilvēka anatomija...

Tuftalogs    2 Jā, jā palasiet bībeli, tur viss rakstīts, ar visiem pierādījumiem :D

Tuftalogs    2 Šveikam ir lieliska teorija par reinkarnāciju, iesaku izlasīt...

Skolniecins    4 Bībele ir bezjēdzīga, tā ir ēbreju tautas pasaku grāmata. Nevajag pasaku grāmatu iekļaut pasaules centrā. Kristīgie pasaku stāstītāji ir nolikvidējuši baltu pamatkultūru, to nedrīkst piedod. Ja es tikšu Saeimā, es centīšos kristietību aizliegt ar likumu. Viņi ir daudz sūdus latvju zemei izdarijuši. Pietiek! Lumpānisms, vergturība, apokalipe - tas viss ir kristietība. Viņi māk biedēt, viņi ir līdz ideālam izkopuši pātagas un medusrauša taktiku. Vienlīdzīgā pasaulē baznīcēni ir lieki feodālisma rudimenti, nekāda monoteisma. Ateisms. Un pasauli pakluso pārvaldīs magi, t.i., cilvēki, nevis citas infernālas sugas. Man nepatīk, ka reliģijas pazemo cilvēkus. Cilvēks ir pasaules centrs, dzīvība ir nejaušība. Mēs esam bioloģiska nejaušība, vienotā idēāla pasaulē nav, ir tikai dažādas izdzīvošanas taktikas. Labā un ļaunā nav, šos jēdzienus ir ieviesis cilvēks. Nedzīvajā pasaulē nav ne labā, ne ļaunā. Nav ne gaismas, ne tumsas. Visa pasaule ir neitrāla.

Skolniecins    3 Pasaulē ir dabas likumi, dabu neviens un nekas nav veidojis, tā radās pati spontāni. Tik pat labi daba varēja neradīties. Garīgā pasaule jeb garu pasaule jeb viņpasaule jeb infernālā pasaule, manuprāt, ir dzīvības īpatnība. Manuprāt, daudz ko pārdabisku ir radijis tieši cilvēks, tikai ar laiku ir zaudējis kontroli par to. Tāpēc arī radās Dievi un reliģijas, tā cilvēks zaudēja savu līderību pasaulē. Tagad katra reliģija var iebaidīt ar reketu un izrēķināšanos pēc nāves, tā cilvēks tiek noniecināts ar labo un ļauno, kas dabā nepastāv. Tie ir mākslīgi ideāli, kas var pastāvēt citā pasaulē, bet nav šajā. Tiesnešu, karmas, pestītāju, mesiju nav. Tās ir mākslīgas un uzpūstas personas. Kā var turēt cilvēkus bailēs? Karmas jēdziens ir absurds. Pēc manām domām, pakļauties karmai ir mazohisms. Karma ir cilvēka godu un cieņu aizskaroša, tai nedrīkst pakļauties. Ciešanas ir bezjēdzīgas, tām nav augstākās jēgas. Ciešanu vienīgā jēga ir nodrošināt ķermeņa izdzīvošanu un paglābt no priekšlaicīgas nāves stulbuma dēļ. Cieņā, Skolnieciņš

av2    2 ta nav tur nekas , nekaadas otraas iespeejas nebuus.. Es zinu :P

senga      To mēs tikai uzzināsim,tad,kad paši būsim tur...uz mākoņa maliņas.. 2017-12-06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu