Dzīve pēc nāves

Ir pietuvojies tumshais novembris ,latvieshu mitologjijā - velju laiks ,daudzviet kapseetaas notiks sveciishu vakari ,gan jau katrs kaadreiz zaudeejis kaadu tuvinieku ,draugu ,labu pazinju ....Kaadas juusu domas par to ,kas notiek peec naaves ? Jo tieshu pieraadiijumu nevienam nav no taas pasaules un religjija , ezoteerika sniedz tikai miitiskas hipoteezes ....jeb varbuut cilveeks naaves briidii izdziest kaa no rozetes atsleegts monitors ?

andrisz    2 Kā cilvēks, kas tiecas būt katolis, es pieņemu, ka ir dvēsele dzīvo mūžīgi, tā nereinkarnējas un pēc Pestītāja un Tiesneša otrās atnākšanas dvēsele atkal savienosies ar miesu un būs nākamā dzīve.

Lasu futurism.com un aizvien vairāk šaubos, vai jautājums par pēcnāves dzīvi vispār ir aktuāls. Mūsdienās tik ļoti attīstās genomika un dzīvības procesu regulācija, ka notiek gan novecošanās aizkavēšana, gan arī tiek pētīta atteikšanās no nāves vispār. Esmu gatavs pieņemt, ka nelaimes gadījums vai slimība var man atņemt šo dzīvību, taču ticu, ka nākamo 30 gadu laikā noteikti tiks iznīcināta nāve slimību un novecošanās dēļ. Zinātne attīstās, tas notiks.

Cita lieta ir sociālie jautājumi. Vai mūžīgās jaunības terapija būs pieejama visiem vai tikai bagātniekiem. Varbūt būs tā, ka nabadzīvos piemeklēs nāve, bet bagātnieki ar mūžīgās jaunības terapiju dzīvos tālāk.

Nu bet tas jau ir jautājums par vēlētāju izšķiršanos. Vai mēs kā vēlētāji vēlamies solidāru sabiedrību, kurā visiem būs tiesības un materiālās iespējas dzīvot bez slimībā un nāves, vai arī tas paliks tikai bagātniekiem.

neko    2 nepiekritīšu neko viedoklim
dažas teorijas vēsta ka viss ir ilūzija un tas kas notiek ar citiem principā ir pie pakaļas jo viņi visi ir ilūzija
esi tikai tu
----
Un ko tas maina? Pat ja tā ir tikai ilūzija, arī tad būtiski ir radīt pareizo ilūziju. Tieši tā pat šinī materiālajā pasaulē visi jau mēs esam tikai atomu kopums un ta globāli ņemot ir tak vienalga kādās tieši kombinācijās esam apvienoti. Bet man subjektīvi tomēr ir pat ļoti svarīgi kāda tieši kombinācija veidojas. Patiesība tā ir dzīves jēga bīdīt viņus pareizajās kombinācijās un radīt to prefekti maniem priekšstatiem atbilstošo ilūziju.

sandra111    6 ticu reinkanacijai,dveseles pardzimsanai,tapec par navi nestresoju.to esmu intuitivi jutusi jau agra berniba.
es vienkarsi nomainisu kermeni pret citu,,,ta pat ka vakara novelku kostimu,bet no rita uzvelku citu,man skiet tas ir tik elementari.

garausite    5 Es arī ticu reinkarnācijai, fiziskais ķermenis ir tikai tāds mētelītis, ko pēc nāves nomaina uz citu. Viss Visums ir viena liela skola un mēs esam atnākuši šeit mācīties; apgūsti vielu un tiec uz nākamo klasi.

KostaPinta    4 Vienīgais, ko mēs varam nodot tālāk, ir mūsu gēni. Viss pārējais ir diezgan nenozīmīgs - vairumam viņu dzīve ir nozīmīga tikai pašu acīs. Patiesībā - cilvēks atražo sev līdzīgos, ēd, kakā, guļ, ražo atkritumus, čakarē sev un citiem smadzenes vai pārsvarā kko bezjēdzīgu dara. Bet ambīcijas uz reinkarnāciju milzīgas. Cilvēciskās komēdijas dalībnieki regulāri sacer dažādas pasaciņas, lai celtu pašapziņu, jo nespēj pieņemt, ka ballīte beigsies, tāpat kā jebkuram tārpiņam. Tā ir baigā sāpe. :))

jadore    2 No radiniekiem esmu dzirdējusi, ka cilvēka nāves brīdī redzams, ka mirēja dvēsele aizlido, kurp kas to lai zin? Svarīgi kādi cilvēki esam un ko pēc savas dzīves atstājam, ne tik svarīgi, kas būs, jo to tāpat nevaram mainīt.

ekleera    2 Pameklējiet info par; Konstantīns Raudive (1909-1974), par viņa eksperimentiem ar mirušo balsīm! Interesanti ;)

0_0    2 no sākuma- tiec galā ar savu dzīvi, kāda starpība, kas notiek pec dzīves?
Tas ir vienīgais, kas ir garantēti, ka uzzināsi :D

piladzoga    2 mēģini sarunāt ar NĀVI,lai ļauj dzīvot vismaz līdz 100 gadiem ..pieļauju tad domas nemocīs,grēkus būsi atstrādājis un nomirt nebūs bail :D

marmorakaraliene    3 da nepārdzīvojiet, mēs noteikti satiksimies elles kambarī, uz kura vārtiem būs rakstīts "oho!"

Skolniecins    2 Pēc manām domām, cilvēkam ir fiziskais ķermenis un garīgais ķermenis, abi ķermeņi ir vienlīdzīgi. Garīgo ķermeni var nosaukt par garu. Tāpēc cilvēks var izmantot maģiju. Ja kādam šis ķermenis ir stiprs, tad tas radijums varbūt nemirstīgs. Es gribu būt Dievība. Varēšu tad Latvijas eliti mocīt pēc nāves, protams, ja es būšu spējīgs radīt savu mini pasaulīti,kur tos iespundēt. Cieņa, Tavs Skaudības Dievs Skolnieciņš

Tilia    1 Nē, neizdziest kā atslēgts monitors, jo cilvēks nav tikai materiāls veidojums. Es drīzāk salīdzinātu ar internetu, kurā tiek uzkrāta visa informācija un kas pastāv arī tad, kad minitors un procesors ir atslēgti.:)

Torpedo      Visi tie spriedelējumi "kā būs, kad būs" ir apmēram tajā pašā līmenī, ka katrs stāstītu, kādi tieši izskatīsies citplanētieši, kad tie atlidos uz zemes. Fantāzijas lidojums, tā teikt :D

AivarsN  1 4 Parasti dvēselei iemiesojoties jaunā ķermenī, iepriekšējo dzīvju atmiņas un pieredze tiek bloķētas. Varbūt tāpēc,ka smadzenes nespētu strādāt ar tik milzīgu datu apjomu,bet varbūt tāpēc,lai šo informāciju nevarētu izmantot kā špikeri tagadējā dzīvē. Taču ir daudz cilvēku, kuriem iepriekšējās dzīves atmiņa tomēr saglabājas un izdodas atrast savu agrāko dzīves vietu un pat atpazīt savus tuviniekus,ja nav pārāk liels pārtraukums starp dzīvēm. Arī ar hipnozes palīdzību var atgriezties iepriekšējā dzīvē. Tādējādi var atbrīvoties no fobijām. Piemēram,ja esi zaudējis dzīvību noslīkstot,nokrītot no liela augstuma,nosmokot šaurā noslēgtā telpā,no indīga dzīvnieka kodiena utt. Šī dzīve ir tikai viena klase lielajā skolā. Kāda jēga censties ilgāk uzturēt pie dzīvības nolietoto ķermeni,ja varēs saņemt jaunu,labāku. Ar mobilo,vai auto taču tā nedarām?

fargo  3 2 cilvēks ir mirstīgs. burtiski. nevis tēlaini, pārnestā nozīmē, īstenībā ne-mirstīgs. mirstīgs. un nāve izbeidz cilvēka eksistenci. kā datoram izrauj elektrības vadu. viss. nekādi procesi vairs nenotiek, programmas nestrādā, ventilatori negriežas - nāve.

vislielākie meli pasaules vēstruē ir tieši šie. par to, ka cilvēks, īstenībā, ir mūžīgs. pirmie meli. pretinieka meli ievai, piedāvājot aizliegto augli. ieva iebilst, ka "Dievs ir teicis, ka mēs ar nāvi mirsim. bet čūska teica nē - jūs nemirsiet. ..." pirmie. meli. "jūs kļūsiet kā dievi".

nāve ir galīga. tā nav mocības, elle vai arfas spēlēšana kaut kur. tas ir kaps. esības beigas. bet! ne pilnīgas. kā bezdomu, bezapzņas miegs. un vienīgā izeja no nāves ir augšāmcelšanās. divas augšāmcelšanās.
pirmā augšāmcelšanās būs tiem, kuru priekšā būs mūžība.
otrā augšāmcelšanās būs tiem, kuru priekšā ir tiesa. un... otrā nāve. otrā nāve ir neagriezeniska. šo personu vairs nebūs nekad. tās netiks ne spīdzinātas kaut kādā cilvēku izdomātā ellē, ne mocītas ar slāpēm vai vēl kaut kā. vienkārši... viss.
un tad, tad šis universa cēlies būs noslēdzies.

notikumi, to secība jāņa atklāsmes grāmata(19-21 nodaļa), noslēguma daļa bībelei.

kas attiecas uz garīgu ekstenci, tie ir tikai enģeļi. vieni vai otri. bet ne cilvēki.

Aukstums  2 3 neskatoties uz to, ka pēc mammas nāves mūsu mājā sāka priekšmeti pārvietoties, es zināju, ka uztraukumam nav pamata..Un tā kā mammas nāve bija diezgan dīvaina, viņa nomira slimnīcā, kur bija iegājusi uz kārtējām analīzēm, es taisījos to lietu izmeklēt....viņa atnāca sapnī un teica, lai neko nedaru, viņai viss ir ok... es nezinu ko domāt vai nedomāt, bet ir brīži, kad es viņu sajūtu sev blakus..un tad es zinu,ka tajā dienā man ir pastiprināti jāuzmanās, gan ar auto braucot, gan vispār... un grāmatu varētu uzrakstīt par šo lietu...

Geisha  1 5 Pastarā tiesa notiek pirms cilvēka nāves. Tiek dots laiks, lai cilvēks varētu sakārtot savu aiziešanu. Ir pirmsnāves agresija (ilgi meklēju atbildi). Kas tas ir? Tā ir tad kad neļauj cilvēkam aiziet no šīs pasaules. Kaut kas pēc nāves noteikti ir. To mēs uzzināsim kad būsim tajā pusē.
Pavērojiet mazuļus. Viņi ir ļoti gudri. No kurienes ir tā viņu gudrība?
Nekas nekur nepazūd un ne no kā nekas nerodas. Visam ir cēlonis un sekas.

Gvena      ko domat par dzivi pēc naves ir jadomā ka to pienacigi nodzivot lidz tai nāves stundai.Tapat to zinat nevar kamer ta stunda nav pienakusi un labak lai tā velak pienāk.

Tilia  1 4 AivarsN: "Taču ir daudz cilvēku, kuriem iepriekšējās dzīves atmiņa tomēr saglabājas... "
Es atceros kādu epizodi no bērnības, kad pavisam skaidri zināju, ka reiz jau esmu bijusi liela un man pašai ir bijuši bērni. Kad to pateicu tēvam, viņš sākumā pasmējās par mani, bet tad apdomājās un paskatījās uz mani pavisam nopietni...:)

pavasariga  1 1 Varbūt ir vērts palasīt intervijas ar P.Kļavu vai ielūkoties šeit...tas ir interesanti...http://veselam.la.lv/2016/08/25/9-parsteigumi-kas-tevi-sagaida-kad-nomirsi/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu