Kā jūs domājiet, cik ilgi vēl Krievija svinēs uzvaru karā, kurš beidzās pirms 70 gadiem?

Vēl 100 gadus, vēl 200 vai 300?
Lielākā daļa tautas dzīvo vēl lielākā nabadzībā kā Latvijā. Toties Vācija, zaudētāja plaukst un zaļo. Pensionāri var atļauties apteksnes no jebkuras bijušās soc. valsts.

Chris1986 (2017-05-14 23:30)  1 2 Un ja vēl sabiedrotā Japāna būtu pakarojusi Tālajos Austrumos, tad PSRS vispār - bez variantiem. Tā uzvara vai zaudējums bija totālu kļūdu un apstākļu sakritību virkne

LaskovijMerzavec (2017-05-14 23:32)  1 5 Pēc riks086 vairs nav daudz piebilst...

AivarsN (2017-05-14 23:49)  13 5 Cik ilgi vēl Amerikāņi svinēs neatkarības dienu,cik ilgi mēs vēl svinēsim Rīgas dibināšanas dienu,kuru drīzāk par okupāciju vajadzētu atzīmēt. Ja Vācija būtu uzvarējusi,tad daudzas tautas tiktu paverdzinātas,vai pat pilnīgi iznīcinātas. Arī mēs tajā skaitā. Krievija svin uzvaru pār fašismu,lai nākamās paaudzes neaizmirstu šo notikumu. Fašisms sāk atkal pacelt galvu. Kaut vai tai pašā Ukrainā.

allldis (2017-05-15 01:34)  5 9 Hi,tāds kremļa vergs "aivarsN", būdams fedja icikovs pat spiests arī te ielogoties, lai muldētu savas neticamās pasakas, cerībā uz latviešu gara līdzību ar krievu zombijiem, kuriem var visu ko iestāstīt kremļa fīreriņš! Un,ja šie ir tik kremļa radītos savējo milzīgos bezjēgas upurus nezinoši, lai svin savā paraškā, lai svin te vēl esošie mājās un savos klubos, bet ne publiski latviešu valstī un galvaspilsētā. Ne LV, kurai 9.maijs atnesa otreizēju krievu sarkano nezvēru 50 gadu oficiālo okupāciju un 26 gadus maskēto, līdz pat šodienai, valsta varas nodevības dēļ! Visiem ir jānobalso par NA, kā šoreiz izņēmumu, lai nomestu okupantus no varas mūsu Rīgā!

bagi (2017-05-15 02:41)  5 3 Hi, un uzreiz ir klāt arī latviešu elfs - alldis!Pliekani!
Svinēs un ilgi vēl svinēs. Tāpat kā franči Bastīlijas ieņemšanu. Jau gadsimtiem ilgi. Un manis pēc... lai svin...tikai viens, jo mazāk uzmanību tam pievērsim, jo vieglāk dzīves laipu staigāt.

Vidzemnieks1969 (2017-05-15 06:54)  2 1 Sava laika ieteicu saieimai veidot atceres pasakumu VISIEM ,kas ir karojusi,pats ,ari,esmu no tadas sugas,tad nan pateica,ka,""tas butu politiskais nekoretums""

kuks10 (2017-05-15 08:19)    4 oi,oi te viens zampaļits,fašisms bija sarkanais un brūnais..sarkanais iznīcināja ap 50miljoniem savējos,bet mazais fīrers tik ap 10tūkstošiem komunistus..)))Krievija bija gatava pirmā iebrukt ,bet fīrers piečakarēja un uzsāka pirmais,jo negribēja pieredzēt sarkano invāziju..ASV un Anglijai to tik vajadzēja..tas ir labs bizness..to redzam ļoti labi pašlaik pasaules notikumos..kā zināms uzvarētāji raksta vēsturi,nebrīnīšos ,kad kremlis atklās baigo patiesību..sakot pie visa vainīgi latvieši..))

Vidzemnieks1969 (2017-05-15 08:28)  3   Stulbs Tu esi..Diemzel ....un ari pulveri neesi ostijis....Lai,gan,moz,i nevajag....:)

kokote (2017-05-15 09:31)  1 5 Tā garāmejot. Jautājuma uzstādījumā jau ietverta atbilde. Tikmēr kamēr Krievijā būs tik nabadzīga tauta, kuras ego un pašapziņas uzturēšanai vienīgais līdzeklis būs atmiņas: cik mēs lieli un vareni, jo "visu Eiropu atbrīvojām", kamēr nebūs reāli citu sasniegumu, tikmēr arī tas mīts tiks kultivēts un uzturēts par visām varītēm - tas ir spēcīgs līdzeklis konsolidācijai. Pirms Putina ērā Krievijas vēsturnieki daudz pētījumus publicēja (un cik vēl nav publicēti), kur IIWW centās skatīt no objektīvām pozīcijām, arī kultūras jomā izbeidzās glorificēšanas periods (ātrumā nak prātā kaut vai seriāls štrafnoj bataljon), bet ar Putina otro atgriešanos Krievija ir uzņēmusi kursu uz "mūsu vienīgā pareizā vēsture" un jebkādus ar oficiālo ideoloģiju nesakrītošus tekstus uztver kā naidīgus sistēmai un valstij. Bet Krievijā jau ir tam precedents: 1812.gads, kad Krievija bija laikam beidzamā Eiropas valsts ar dzimtbūšanmu bez jebkādām industrializācijas pazīmēm un lai mierinātu satrauktos prātus - kā glorificējošs moments tika pasniegta Napoleona sakāve un krievu karaspēka ieiešana Parīzē.

Nate (2017-05-15 09:40)    5 Krievu tautai ir vajadzīgs kāds elks.Tā ir bijis un tā būs. Parunājiet ar mūsu krievvalodīgajiem. Viņi taču Putinu debesīs ceļ, bet uz Krieviju pārcelties negrib. Latviešus neieredz, izsmej, bet vienalga dzīvo te.
Mēs vismaz šajā ziņā atšķiramies, jo izņemot Ulmani, nav slavināts neviens valsts vadonis, tieši otrādi. Un laikam pareizi, jo neko paliekošu aiz sevis nav atstājuši. Man bija cerības uz Vējoni, bet nekā. Ne manām viņu ne dzirdam.

Torpedo (2017-05-15 13:25)    4 Nate, kā uz Vējiņu varēji cerēt, ja viņš tak ir buržuju trīsgalvu pūķa - Vienotība, ZZS un TB- kas te visu nolaiduši dibinā - ilgadīgs biedrs, ja pat ne dibinātājs??! Tad jau varētu cerēt arī, ka lauva gaļas vietā sāktu no zāles pārtikt :D
Krievija ir austrumu valsts un austrumos vienmēr ir bijuši cari, sultāni vai kā nu kurā valstī tos absolūtos monarhus sauca. Tā kā būtu brīnums, ja Krievijā pēkšņi būtu rietumu tipa demokrātija
Un vispār - tā Uzvaras dienas krievvalodīgo jauniešu apdzeršanās un ālēšanās Rīgā ļoti atgādina kkādus protestantu un katoļu provakatīvos "vēsturisko uzvaru" gājienus cauri oponentu rajoniem, lai provocētu uz incidentiem, kkādā Anglijā vai Ziemeļīrijā

estepat (2017-05-15 13:53)  3 10 AivarsN pārsteidz ar savu pilnīgo stulbumu un trulumu- krievu jaunie tanki un katjušas šauj ukraiņu karavīrus Ukrainas teritorijā, bet krievu rašisma vietā šim rādās ukraiņu fašisms. Varbūt Tu, ķēms, vēl pateiksi, ka Ukrainai jāievēro Minskas vienošanās pēc tā- kā Krievija ´´ievēro´´ Budapeštas memorandu!?

allldis (2017-05-15 16:10)    7 Man prasījās dot asu atbildi trulajiem kremļa melu atgremotājiem - kremļa vergiem, bet te cilvēks "estepat" jau ir devis labu un precīzu atbildi svešo ķēmiem! Paldies viņam un visiem citiem godīgiem un domājošajiem cilvēkiem, kas neiegrimst tikai savā nabā un savās mietpilsoniskajās šī portāla "precību" lietās (kas pats par sevi nav nekas slikts)!

fargo (2017-05-15 16:17)    2 kamēr šī parādība netiks aizvietota ar citu.
bet šī epoha krievijas vēsturē nebeigsies, kamēr valsts centrā ir iebalzamēts mironis, kuru 1/5 sauszemes pielūdza kā dievu. kamēr tā cūcība tur atrodas, nabas saiti ar boļševismu pārraut nevarēs.

Epifanija (2017-05-15 17:35)    3 varbūt tā ir viņu vienīgā uzvara...

Sanntana (2017-05-15 18:52)  2 1 Varbūt jābeidz runāt par citu valsti un tās svētkiem, bet vairāk pievērsties savai un sakārtot savu likumdošanu, sociālās aprūpes, medicīnas aprūpes jautājumus un vēl daudzas citas jomās. Radīt savu ekonomiku lai būtu ar ko lepoties tāpat kā Krievija ar saviem svētkiem.

AivarsN (2017-05-15 20:22)  4 1 Jā, izskatās ka te vairāki ir dedzīgi rietumu ideoloģijas sludinātāji un par patiesajiem notikumiem Ukrainā un Krimā nezina neko. Ir tik daudz materiālu pieejams un reālu cilvēku liecību par Ukrainas fašistisko grupējumu zvērībām,masu slepkavībām. Brīvprātīgie no visas pasaules piedalās Donbasa un Luganskas aizstāvībā,lai nepieļautu mierīgo iedzīvotāju masveidīgu noslepkavošanu. Nevienas valsts masu medijiem nevar pilnībā ticēt, patiesība ir kaut kur pa vidam, tāpēc viss rūpīgi jāsalīdzina un jāanalizē. Visdrošāk gan ir paklausīties pašu aculiecinieku stāstītajā,kuri tai ellei gājuši cauri. Rietumu žurnālisti gan arī ieraudzījuši šausminās,taču pēc tam stāsta pavisam ko citu. Pašas Ukrainas ziņu kanālus gan var skatīties kā izklaidējošus,jo tajos kaut cik ticamas ir vienīgi laika ziņas.

estepat (2017-05-15 21:13)    5 Ja tā ķēma(A.N) dzīvoklī ievāktos M.Briedis un teiktu, ka A.N ir ķēms un tādam nav vieta viņa jaunajā dzīvoklī, tad es M.Briedim aizrādītu, ka tas vēl joprojām ir tā ķēma dzīvoklis, un lai supermens vācas ārā, un atstāj to ķēmu mierā, ja negrib sev skrotis sejā, vai pakaļā ...;)

LaskovijMerzavec (2017-05-15 21:31)    2 Ojā, protams... Ukrainā tā vienkārši parādijās fašisti un sāka laupīt, slepkavot. Un, kāda neveikla vēstures sakritība, tieši Krimā un Donbasā. Un tieši tad, kad vajadzēja Ukrainai parakstīt papīrus ar EU. Pārējos šīs mazās valsts rajonos nebija fašisti.

Paldies Dievam, Alaham un visu sēdošam Budam, ka Krimā bija izvietoti krievu jūras kājinieki un uzradās apzinīgi ukraiņu tautas pilsoņi, kas vienā dienā apbruņojās un šos fašistus padzina. Alelūja...

/... nu bišķi taču vajag filtrēt TV kanālus ko skatās.../

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu