Kādi dēmoni/gari sēž stūros?

Ievēroju ka kaķi dažkārt lūr uz istabas stūriem, kas ir manā tuvumā, un ņaud. Paskatījos netā kāpēc - izrādās ka tā viņi darot uz gariem. Nekādi zirnekļi un insekti tur nebija, pārbaudīju.

Vairākas reizes kustību sensors, ko atstāju uz galda pie stūra, ir iedarbojies naktī, pēc tā uzreiz momentā iespīdināju lāzera staru stūrī un tik tiešām manīju melnu ēnu. Pārbaudīju arī ar IR termometru un tik tiešām bija aukstāks nekā pārējos mērījumos. Nākamais ko mēģināsu ir elektromagnētiskā lauka mērījumi, bet jāsagaida līdz atnāk aparāts.

Kādam/ai ir pieredze ar ko šādu? Tie bija kādi gari, spoki vai dēmoni?

Lapsa99  3 1 25 gadi? Jomajo, Tev jāsēž klubā nevis jāmedī gari.

psychobitch  3 1 gari vispār nav zirnekļi un insekti, bet kaķu uzmanību piesaista peles, kas meklē, kur pārziemot...

Nensi10    5 Var jau pasmiet, par to ko nezinām, nesaprotam, neesam piedzīvojuši...
Pilnībā piekrītu - fargo viedoklim, vien piebilstot, ka kaķi tiešām redz to, ko neredzam mēs...
...ar interesi skatos - ekstrasensu cīņas, tur šajā sakarā var daudz ko uzzināt.
Kādreiz, kad dzīvoju vēl savas - bērnības mājā un tā bija ļoti veca māja... nācās sastapties, ar līdzīgām sajūtām, bet manu māsu, tā saucamais - mājas gariņš....mocīja regulāri.
...ir dzirdēts, ka mēdzot būt labi un ļauni mājas gari, tas noteikti nebija, no - labajiem...
Ja Tava dzīves vieta - autor, ir veca māja, tad pilnīgi iesp. esi sastapies, ar ko tādu....

jollyroger  1 2 Vispār stūros vienmēr ir aukstāks, pats esmu mērījis ar IR kameru. Un ko tagad?

inito4ka    1 ... a es pilnībā piekrītu!!! Tikai nezinu kam :D
mana kaķene arī regulāri ņaud vienā istabas stūrī,skatoties uz augšu . Ne jau katru dienu-bet regulari. Aiz sienas ir koridors un nekādas peles nekur nekad nav manītas. Un man nav stūra dzīvoklis.
Iesākumā mēģināju šo pacelt un parādīt,kas tad tur ir tas interesantais/jo stūrī stāv skapis/ bet šī nepiekrīt...spurinās pretī un lec no rokām nost. Bet tup uz grīdas un atkal ņaud.
Dzirdēju,ka gariņiem vajagot likt maizes garoziņu .... Neesmu mēģinājusi :D

kuks10  4 2 visa vaina Tavos riekstos-izšauj tukšu un būs miers mājas..DDD

Noctambulus    2 Baltu pagānisma tradīcijā, it īpaši lietuviešu tradīcijā telpas stūri ir tie kuri ir veltīti senču gariem. Arī mūsdienu lietuviešu neo-pagānisma kustībā (Romuva) mājas altāri (svētnīcas) tiek ierīkotas tieši šajās telpas daļās. Bet tas būtu tikai viens no labvēlīgajiem variantiem. Tāpat telpas stūrus ir iemīļojuši arī inerti, smagnēji, visbiežāk nelabvēlīgi astrālie iemītnieki, jo telpas stūros ir visvairāk apgrūtināta ci (gaismas) enerģijas kustība (tas no fen-šui). Jebkurā gadījumā, ja vien nenodarbojies ar veļu kultu vai kādu citu nekromantijas paveidu, tad vislabāk to vietu kārtīgi izslauki, atkritumus izsvied ārpus teritorijas, nolaisti to vietu ar avota ūdeni, sajauktu ar sāli un vēl drošībai pakvēpini kādu kadiķa žagaru :-):-) VAI ARĪ- noliec kādu pienu vai ko citu ēdamu, vb arī kādu alkoholu (atvērtu) un pavēro rezultātus. Izvēle brīva, bet tikai tad kad ir intuitīvi skaidrs ar ko ir darīšana :-):-)

Pazistams  3   prātiņ nāc mājās !

JurisK  1 2 Noctambulus pieeja šai problēmai ir strupceļš - reliģija, kas neko neizskaidro. Arī Dievs ir noteikti zinātniski pierādāms, un tas nav obligāti tas, par ko runā dažādu reliģiju piekopēji. Mēs neredzam pat materiālo pasauli - redzam tikai daļu atstaroto elektromagnētisko viļņu, kas ir arī daļiņas. Paši esam tikai atomu sabiezinājums, kuri nemitīgi ķīmiski un fiziski reaģē savā starpā. Un pēc blīvuma atomu mērogā neesam diži blīvāki par gaisu.

Noctambulus  2   Nafig te vispār reliģija un zinātne vēl parādās??

bacio    4 ir redzets,ka kaķis kadu pavada ar acīm.tados brīžos sajuta lelāga.un prata kaut ka slikts tikai nāk

slieks    5 Ir lietas, ko nespējam saskatīt, uztvert un saprast. Ar to jāsamierinās. Dzīvnieki, protams, uztver savādāk. Ja man kādreiz ir caurs miegs un trauksmaina, tāda kā baiļu sajūta, suns arī ir kā uzvilkts. Staigā pa perimetru, visu laiku pārbauda teritoriju. Vai nu pats ko jūt, vai arī manas domas lasa.

pizastornis  1 3 Kaķi tevi sargā, pateicies viņiem.

Paula6    2 Dažreiz smaids un ironija ir vietā, bet ne jau visu cilvēks var izprast un izskaidrot. Tagad ir veļu laiks un senie gudrie saka, ka šai laikā vajag aizdedzināt baltu vai baznīcas sveci un izstaigāt ar to visus dzīvokļa vai istabas stūrus.

luuna      gadās, ka ar kādu cilvēku kopā ienāk šie ne tik labie gari un garu pasaule patiešām ir plaša, tāpēc ezoteriķi iesaka ik pa laikam māju attīrīt pa visiem stūriem liekot baznīcas sveces, izkvēpinot māju.....mana pieredze ir , ja šie gari tomēr parādās pašam cilvēkam jāpārdomā sava dzīve, jo pie cilvēka, kam pašam ir kontakts labs ar savu sargeņģeli, Dievu u.c. labajiem gariem šie negatīvie gari palikt parasti negrib - viņiem nepatīk ignorance un parasti tie aiziet, tāpēc var skaļā balsī palasīt psalmus vai uzlikt, lai skan no korāna eņģeļu grāmata un viss pats no sevis nokārtosies.

limonija    2 Kaut kas tāds, ko mēs nejūtam, bet dzīvnieki sajūt vai pat redz, ir...Meitai Rīgas periodā bija noīrēts viens dzīvoklis, kurā suns regulāri it kā aprēja kādu neredzamu "fruktu", sajūta nebija omulīga...Viņš to darīja ne reizi vien - dusmīgi rūca, rēja, bozās uz "kādu" - istabas tālākajā stūrī...Nekad neko tādu nedara te, pie manis(adoptēju to suņuku, kad meita aizbrauca uz UK).

Pillerina    2 Ir, ir tomēr kāds ar mums, tur nav ko smiet. Kaķis redz mājas gariņu jeb bēli, jeb domovoju. Man arī tāds ir, visi kaķi ar viņu ir spēlējušies, jo gariņam patīkot kaķi. To redz, kad kaķis vārtās un kustās tā, it kā viņu kāds kutinātu. Ir arī šis tas pazudis - kāda rotaslieta, kāds cits priekšmets, ko gariņi darot, paslēpjot, bet man ir arī daži atgriezti visnegaidītākā veidā. Ar viņiem jādibinot labas attiecības, pa nakti skaistā glāzītē ielejot stipro dzērienu - konjaciņu. Es atstāju rumu. Nezinu, varbūt izgaroja, bet mazāk palika.Bet sadzīvojam labi, jo pieņemam, ka tāds ir mūsu dzīvesvietā.

jurks      populāra tēma! mistika, spoki, gari! viss noslēpumainais mūsos izraisa pārdabisku interesi!!! Diemžēl arī vilšanos, jo būsim vien paši sevi maldinājuši, aiz deguna sevi vadājuši, vai ļāvušies vadāt! Jo Tu gribi ar materiālu uzparikti sataustīt garīgu parādību! Tad sāc ar sevi, mēgini izmērīt savas dvēseles elekromagnētiskā lauka intensitāti, vai mijiedarbību! diezvai kautkas sanāks!
Bet aiz tā visa var darboties spēks kas iesūks mūs ar visu dvēseli kā putekļu sūcējs, i nepamanīsim , ka esam jau kāda varā!
2016-02-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu