Vai Kristus atbalsta dzīvnieku glābšanu?

Iespējams te nebūs neviena kārtīga kristieša, tomēr riskēšu. Tātad man ir putns ar salazutu spārnu, esmu darījusi visu ko varēju - devu zāles, nostiprināju spārnu, tasīju rentgenu un pat aizlūdzu Dievu par putniņu, lai izveseļojas. Rezultātā - putnam spārns nedarbojas kā nākas, un jāsāk domāt, ka nebūs nekāds ārā dzīvotājs. Kas ir ļoti žēl no tiesas. Nesaprotu, kāpēc Dievs nevar palīdzēt, vai viņš ir pret glābšanu, vai visam būtu jānotiek dabas kārtībā - putns ar salauztu spārnu kļūst par klaiņojoša kaķa zaceni? Es nesparotu.

fargo (2014-11-27 09:40)      "Un es iedomājos, ka pasaule ir laba... :("

pasaule ir nolādēta, tā nav laba. tā laba būt nevar. tā ies bojā, visa un bez izņēmuma, tāpēc, ka laba nav.
tālāk. un kad puntam būs pienākusi nākamā mirstamā stunda, tad ko? un kad zaķim vai stirnai būs pienācis laiks būt par barību vilkam, tu ko darīsi tad? ko tu darīsi visu to vistu dēļ vistu fabrikās, kuras šodien zaudes dzīvību desmitiem miljonu skaitā. tu kaut as´ru nobirdināsi? jeb tu ieraudzīji putnu un tikai šajā konkrētajā brīdī tu pēkšņi apjauti, kādā sistēmā dzīvo? tevi kaut kā ikdienā uztrauc visi tie cilvēki kuri cieš no netaisnības vai vardarbības? ja uztrauc, ko kā tu domā to labot?
atbilde - sistēma nav labojama. vari palīdzēt, palīdzī. nevari, tad nevari. bet viss, līdz kam tu esi nonākusi ir savas it kā labestības ārišķošana un Dieva zaimošana. Dievs neglābs tavu putnu un jebkuru putnu. Viņš mainīs sistēmu, kad tam būs pienācis laiks. šis laiks tālu nav. dzīvnieki to nepardzīvos, cilvēki gan. bet arī cilvēki ir ar salauztiem garīgiem spārniem un vairums to nav gatavi nākošajām pārmaiņām. ja tevi tas uztrauc, tad labo to, ko labot jēga ir - cilvēku garīgos spārnus.

kokote (2014-11-27 10:36)      Varbūt aizej ar savu mācītāju parunā?

inaralaima (2014-11-27 10:43)      Nevajag atmest cerību uz izveseļošanos.Mans siamas runcis vasarā bija iesrūdis uz vēdināšanu atvērtā logā un iespiests pavadījis ilgu laiku.Pāris dienas pagulējis uz dīvāna,viņš pārvietojās tikai ķengura gaitā,visi ieteica kaķi iemidzināt,bet es nepadevos.Vedu pie vetārsta,devu zāles un divreiz dienā pati masēju saspiestās ķepiņas.Mans ´mīlulis tagad ir atlabis un jau skrien pie savas kaķenītes.

Deisa (2014-11-27 10:53)      Tu esi darījusi to, ko Tu uzskati par vajadzīgu, bet putnam iespējams būtu bijis vieglāk, ja viņu nemocītu ar "glābšanu" un viss noritētu dabiski (ja savvaļas putns). Tu lūdz pēc sava prāta, bet lūgt vajag, lai piepildās Dieva griba. Savulaik pēc operācijas vecāku sunītim bija grūti, lūdzu Dievu, lai sunītis nemokās, lai notiek Dieva griba. Pēc minūtes, kad beidzu lūgšanas, saņēmu zvanu un uzzināju, ka sunītis nomiris. Ir jāpieņem Dieva noliktā gaita, ne jāmēģina uzspiest sava griba. Redz, ar savu gribu jau panāci, ko gribēji, bet nav kā gribēji, jo tas nav īstais ceļš.

ramazoti (2014-11-27 16:55)      :)Vajag viņam pašam uzdot domās trīs jautājumus šajā (vai jebkurā sakarā)- tu esi par, pret, vai tu esi 0? - un tad nāks apskaidrība, ka viņa klusēšana nav pat atbalss vērtībā- atbalss ir pieklājīgāka par kristu, kad tu sasveicinies, rupjāka, ja lamājies, un tāda pat 0, ja tu vienkārši klusē;)

Torpedo (2014-11-27 16:58)      Ja Kristus būtu atbalstījis dzīvnieku glābšanu, tad viņš noteikti būtu bijis veģetārietis

Deisa (2014-11-28 13:04)      Ne vienmēr glābt kādu nozīmē glābt viņa miesas dzīvību. Arī, kad tēvs bija uz nāves gultas, lūdzu, lai nav viņam jāmokās, jākļūst par invalīdu, ne par to, lai izdzīvo. Nomira ātri un tiešām bez mokām un tā manuprāt ir lielāka glābšana kā vilkt dzīvību nepilnvērtīgi.

pizastornis (2014-11-29 11:42)      Fargo smuki raksta. +++
Mīļā pļava, jauki, ka tu glāb dzīvniekus. Izmanto tev doto brīvo gribu.
Bet pasauli mainīt ir grūti. Simpatizē tas, ka tu vēlies neiespējamo.
Gadās, ka Dievs tādiem palīdz.

Alex_Jones (2014-12-01 19:43)      44 gados jau būtu labi saprast, ka jesusam, muhamedam, šivam un visiem pārējiem ir galīgi nospļauties uz Jūsu lūgšanu! Visas aizlugsanas piepildās 50/50 vai mazāk. Putnu protams ļoti žēl, bet dabu diemžēl nevar pierunāt. Tupot uz ceļiem ar sliktām plaukstām cilvēks pazemo sevi un kļūst par izsmieklu!
Savukārt savu kristietību un citas kaites iesaku nepropogandēt!

pelnupele (2014-12-24 10:33)      Tikpat labi vari pajautāt, kāpēc Kristus pieļauj vēzi un karus...tāpēc, ka nav tāda, vai arī spēlē ar mūsu likteņiem datorspēles.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu