Ragaciema Agnese

Šodien braucu garām Ragaciema Agneses mājai un radās jautājums-vai kāds ir bijis uz privātnodarbību,ja tā to var nodēvēt, pie Agneses, kā patika un ko interesantu uzzināja, ko drīkst mums pastāstīt?:) paldies:)

Adamsone    3 Tātad esmu uzminējusi par cenu... ?? Brīžiem šķiet, ka tie laiki, kad sievietēm neļāva mācīties lasīt, bija labi laiki. To es par sevi, protams.:D
Normāli dziednieki u.c. strādā par ziedojumiem, jo rezultāts nu tāds... negarantēts, maigi sakot.
Es ticu, ka labas naudas saņemšana ir patiešām darbs, kas patīk. Man arī patīk saņemt naudu un runā, ka man tas arī padodas. Ir talants, laikam.:D
Bet kāpēc jāpieskaras smalkajam ķermanim, gan ir viena mistika... Ja regulāri smalki pieskara klitoram, varbūt vairs nav vajadzības lasīt Lazarevu..?;)

Lucy  2 3 Es šovasar diezgan daudz braucu uz Ragaciemu pie draugiem uz jūru,bet nezinu kur tāda Agnese dzīvo,pazvanīšu pajautašu,kaut zinu atbildi:)))
Ir cilvēki vnk nojūgušies uz šarlatānismu,viņam pavisām varēm ir pie kāda jāiet lai pasaka likteni,lai viņu dziedē,ārstē,bet pats tik rij mēslus,galvu piebāž ar visādām stulbībām!!
Aizej privātā vizītē labāk pie mācītāja,vismaz tur tā vietā svētākā un ir laba aura.Vai vnk aizbrauc uz krievu baznīcu noliec svecīti pie Svētā Nikolaja un palūdz tam visu ko vēlies,ja stipri velēsies piepildīsies,i viss tas par baltu velti,vien tik cik nopirksi baznīcā svecīti/tes/

Lucy  1 1 st.atpakaļ runāja ar patstavīgo iedzīvotāju..sāka smieties,vai tiešām es ku,ku,ka taisos tur doties.Viņa nav vietēja,pāris gadus tik atpakal ienacēja Ragaciemā.Šarlatāne es to saku no vietējo cilvēku runātājām mutēm.Ja nav kur naudu likt un ir laika pārpārēm,tad uz priekšu,katra jauna saskarsme arī ir kāds ieguvums:)) tikai nejau par to naudu maksāt!!!!

kljuska      sheit ir tikai tavas sajuutas,,, nevis kaada cita,, izdari... izbaudi,, un tad zinaasi,,, nevis,, kaa tev tur? vai patika?,,, zini, kaa ir - citam patiik meita,,, citam kleita un veel citam maate

chery5      To cat-nap. Vai Ivanovskaite uzvareeja savu veezi? Skaabs cilveeks vargudri runaat, tachu no skaabaa viedoklja. Mes no vinas varam maciities,kas noved pie veezha, ne harmoniju.

chery5    2 Agnese lekcijaas runaa visu harmoniski. Jau no lekcijaam var straadaat ar sevi. Jaa, taapat kaa Lule Vilma, tapat kaa Svijashs, Luize Heija. Nekaa jauna. Cilveeku kopejaa energijai jau ir terapeitisks efekts. Sanaak kopaa kaa uz dziesmu sveetkiem un veselaaki kluust! Individuaali Agnese par vaaju. Ja vina ko redz, tad vina nav tik gariigaa liimenii, lai vienmeer saprastu patiesiibu- ko tad redz par konkreetu cilveeku. Bet ja vina neko tagad nedariis, tad arii neizaugs. Kaada jeega runaashanai, vajag konstruktiivu pieeju , idejas- ko mainiit un kaa. Ja kas meklee apstiprinaajumu savaam neveseligajaam ambiicijaam, tad droshi var staigaat pie zema liimenja kaarshu liceejiem.
Lai tiesham mainiitu savu staavokli, veseliibu, vajadziiga metodiska dariishana. Vajadziigs skolotaajs. Pats- tas ir variants, bet ari pasham lai stradaatu ar sevi vajag zinaashanas no skolotaajiem. Un iesaku- dabuujushi 1 zinaashanu, 3 reizes vismaz to izmantot, labaak 10. Tad tik mekleet naakamo, jo var saakties probleemas ar smaganaam un zobiem,ja gudriiba ir, bet praksee nelieto.

Svece  1   Grāmata patika , lekcijas ieraksti nesildīja , lieldienu un Jāņu pasākums bija supper. 2013-10-06

MadamMango    1 katrs pelna naudu kā māk !!! ir aitas....būs cirpēji ! 2018-12-19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu