Kādai jābut motivācijai?

Interesanti būtu noskaidrot .. kāds gars, ideja, vai t.s. polittehnologija motivēja divkājainos būvēt arhitektoniskos kolossus.. kādai jābūt motivācijai lai “pielektu” ka esi DIEVS

limonija      Oponēšu tiem, kuri apgalvo, ka Ēģiptes piramīdu būvēšanas noslēpums atklāts - nav tiesa, ir tikai virkne hipotēžu, no kurām absolūti pierādīta pagaidām nav neviena. Kā vienu no pēdējām varu minēt uzskatu, ka piramīdas pa speciālu rampu būvētas nevis no ārpuses, bet no iekšpuses, bluķus bīdot ar sarežģītas sviru sistēmas palīdzību. Vēl nesen vai visās seno laiku vēstures grāmatās apgalvoja, ka smilšu rampas bijušas piramīdu ārpusē - pierādīt to nav izdevies - gribi - tici, negribi - netici:)
Muktiana, kaut kur lasīju, ka piramīdas Ēģiptē to pastāvēšanas laikā jau piedzīvojušas pamatīgus plūdus - uz Sfinksas sāniem esot ūdens atstāta līnija(ak, mana vecā galva, vai tas nebija Muldašovam?)
LaskovijMerzavec (2013-04-20 20:16) viedoklis - piekrītu.

Adamsone      Kāda motivācija ir būvēt gigantiskas celtnes šodien?? Ar viņiem varēja būt līdzīgi...

kljuska      vot meklē to motivāciju,, atrodi, ko šajā templī darīja,,, ko deva Jupiters, kādas zināšanas, kur templis atrodās, utt,,, mēs vienmēr gribam tikai pa virspusi,, var/nevar,,, kāpēc? nekad nav virspusējs, tur jārok, bet ne šeit

Edg      Tik tiešām kad būsi izgulējies paraugies uz šo lietu ar kristāldzidrām acīm. Nu un tad ja uzzināsi kā tur bija un kādi zaļi, zili vai sarkani cilvēciņi to visu būvējuši. A kas no tā mainīsies tavā dzīvē?
Visas problēmas rodas tikai tāpēc ka jautājumu ir vairāk nekā atbilžu. Pat matemātikā uzdevumi kur nezināmo ir vairāk nekā vienādojumu nav atrisināmi. Ko tur vēl prātot kas notikās 10000 gadus atpakaļ. Ir cilvēki kam tas ir hobijs- rakņāties un kautko celt dienas gaismā, un ir cilvēki kam tīk apmaksāt šo dīvaiņu hobiju. Ja tev tas nav ticis, tad dzīvo mierā un ar savām problēmām kuras tev pašam vien jārisina.
Par to Liedskalniņu. Ja šodien kāds domātu koraļļu rifus lauzt kā viņš. Noteikti dabas draugi par to liktu viņu cietumā. Korallis ir daudz vieglāks par granītu un tur tie bluķi nav pat 5 tonnu smagi. Tāpat ir pierādīts ka latvju īpatnis to transportēšanai izmantojis GM kravas auto parasto celšanai no telegrāfu stabiem viedotus mehānismus. Viss pārējais tikai minējumi. Un ir tik aizraujoši uzturēt kautkādu noslēpumainu stāstiņu tūristu intrigai citādi nav nekādas jēgas. Jā, un vēl laika starpība starp Liedskalniņu, Ēģiptes piramīdām un Jupītera templi ir mērāma tūkstošos gadu.
Jā starp citu Rīgas kungi arī veido stāstiņu par pirmo rotāto ziemassvētku eglīti Rīgā. Cik tur taisnības par to arī zinātnieki strīdās. Bet ne jau tas galvenais. Ēsmu takš vajag lai ārzemnieki brauktu latvju zeltenes ievērtēt :)

piparbecinja      vsop, tavs pēdējais teikums tēmā šķiet neadekvāts.
visticamāk, ka minētās būves cēla ar konkrētu mēŗķi, kas nebija vien/nemaz (??) zīmēšanās un varenības demonstrēšana.
Muktiana labi izteicās par šo tēmu.
Ja trūkst zināšanu inženierijā, tad uzreiz "kaut kas" pārdabisks?

JurisK      Kaa pacelt nevis 1000t vai 2000t smagu monoliitu? Mieriigi, kaut vai 10000t! Un tikai ar cilveeka speeku, izmantojot ljoti vienkaarshas ieriices - aamuru un kjiiljus. Nezinu kaa tagad, bet, lai nolaistu lielu kugji uudenii no slipa, tas no saakuma bija jaapacelj uz augshu. To tad arii veel muusdienaas izdara straadnieki ar kjiiljiem un aamuru darbojoties. Un, kad tas monoliits ir pacelts, vinju var groziit peec sirds patikas jebkuraa virzienaa, tik jaazina smaguma centrs. Ja kas - tieshi to arii bija teicis Lieckalninjsh - zinaashanas par smaguma centru, sviru un triishiem.

JurisK    1 Jaa, veel - es, piemeeraam, varu ar vienu roku mieriigi pacelt apm. 400-500kg smagu, virvee vai trosee iekaartu, blukji. To var jebkursh pieaudzis cilveeks, vienkaarshi pavelkot aiz troses, pat bez triishiem. http://en.wikipedia.org/wiki/File:Table_of_Mechanicks,_Cyclopaedia,_Volume_2.png#file Te var redzeet, gan krietni veelaaku laiku, bet daudzas taadas pat ieriices kaa Romas, Eegjiptes un Aristotelja laikos. Nav vajadziigi citplaneetieshi, kas savaa apmaatiibaa griezh ar laazeriem milzu akmenjus un krauj tos regulaaraas chupaas - jo taada , luuk, to zaljo cilveecinju daba!:)

Espacs      Senāk cilvēki nezināja ka tas nav iespējams bez tehnikas. Tāpēc vienkārši uzcēla. Tagad viņi zin, ka tas nav iespējams, tāpēc neceļ. :) Un vēl pēc 10000 gadiem nākotnes cilvēks brīnīsies kāpēc 21 gadsmitā cilvēki neko nebūvēja, jo no kartona, riģipša un plastmasas nekas nebūs saglabājies.

Muktiana      Vispār piramīdām esot vēl viena papildus funkcija - tās kontrolējot smalkās enerģijas, tajā skaitā domu enerģijas. Kā viens no pierādījumiem - ja fotogrāfēja alu ieejas pie piramīdām, nereti bildē varēja ieraudzīt krītošus-lauztu staru figūras. Vēl pie piramīdām tika atrasti "saspiestā laika spoguļi" un lāzera konstrukcijas (kas izgrebtas no klintīm un kalniem). (Arī daži krievu zinātnieki bija ņēmušies ar saspiestā laika spoguli un arī Einšteins kaut ko uz to pusi bija uztaustījis.)
Visas reliģijas, arhīvi, manuskripti un zinības ir sakopotas Indijā tāpēc, ka tas rajons ir vienīgais, kurš nekad nav applūdis un nekad neapplūdis.
Pirms mums dzīvoja atlanti, kas bija 3-4 m gari. Vienu brīdi daļiņa atlanti ir dzīvojuši kopā ar āriešiem; no tiem laikiem ir saglabājušās teikas par milžiem. Plūdi bija pirms 5 tūkst. gadu, bet atlantus noslaucīja vēl iepriekšējie plūdi. Šīs piramīdas uzcēluši, šķiet, bija atlanti un/vai lemurieši (noteikti ne ēģiptieši-ārieši!). Kad ēģiptieši tur ieradās (pilnīgi visa cilvēce-ārieši nāca nāca no Indijas), piramīdas jau tur bija.
Atlantu lielais grēks bija gēnu inžnierija; tikai viņi nevis aitas ar 5 kājām klonēja, bet "neredzamos negatīvos spēkus"-dēmonus. Toties tā Bībeles leģenda par sēklām no katra dzīvnieka nozīmē tieši faktu, ka pirms plūdiem tika savākti klonēšanas paraugi un tie kā reiz tika uzglabāti Indijas piramīdās. (Atlantieši zināja, ka plūdi būs). Pirms atlantiem bija lemurieši - ~~ 10 m gari un tieši viņu acis ir uzzīmētas uz Tibetiesu tempļiem un vizītkartēm. Lemurieši bijuši tik garīgi attīstīti kā paši Dievi-padievi.
Un vēl saka, ka mūsu rases cilvēkiem vispār nepiemīt tik spēcīga psihiskā enerģija, lai bīdītu ar domu spēku akmeņus, pulētu kalnus utt.
Un padievi nav nekādi pasaku tēli; tās vnk ir augstākas garīgās būtnes. Kopā esot 400 000 saprātīgo būtņu un par cilvēkiem ir vismaz 399 999 būtņu augstākā Dieva apziņas līmenī; starp viņiem arī padievi.

Muktiana      Vispār E.Muldašovs nonāca pie bēdīga secinājuma, ka Zeme jau sākotnēji ir nolemta bojāejai, bet viņš saglabāja ticību, ja cilvēki kļūs labāki (kas ir Dieva griba), tad ir vēl iespēja "glābt Zemi" un izvairīties pat no plūdiem (=pag,riezieniem). Viņš savos pētījumos bija atradis ziņas par pēdējām 4 Zemes griešanās reizēm un bija izdomājis, ka vēl sekos 2 pagriezieni līdz pilnam aplim. Viņaprāt, lemurieši/atlanti ar piramīdu palīdzību gribējuši brīdināt nākotnēs civilizācijas darīt kaut ko lietas labā.
Bet visdrīzāk jau uz šo brīdi godājamais un ģeniālais E.Muldašovs būs aizracies līdz info, ka rakstos jau sen ir pateikts, pēc cik gadiem "pagriezieni" notiek.
Vispār "viena Brahmas diena" (par padievu Brahmu visi ir dzirdējuši; kas ir reāla persona-būtne) iedalās 4 laika periodos: 1) 432000 gadi x 4; 2)432000 g x 3 3)432 000 x 2 4) 432 000 x 1. Šobrīd iet 4.periods un tas rakstos figurē kā Kali-degradācijas laikmets, kad tikai 25% zinās, ka ir Dievs (Kali laikmetā 2x Jēzus inkarnējoties - tās sākumā (jau bija) un vēl būs tās beigām - pēc ~428 000 gadu (kad atkal būs gaidāmi plūdi).
Muldašovs aprēķinājis, ka atlanti noslaucīti pirms apmēram 1 mlj gadu plūdos. Acīmredzot, plūdi bija pirms 3.cikla.
Un Zeme patiešām lemta bojāejai, jo pēc 1 Brahmas dienas seko 1 Brahmas nakts (tikpat ilga) - un ja nemaldos, tad viss Materiālais visums (ko radījis Dievs ar "savu ārējo enerģiju") tiek "iesūkts iekšā" (īpaši labi nesapratu), bet katrā ziņā no Zemes nebūs ne miņas. Dvēseles kaut kur paliek iekonservējušās un turpina nākamajā "Brahmas dienā" tusēt tālāk. Šobrīd ejot ~26.Brahmas diena. Tātad Muldašovs ir pilnībā kļudījies, iedomājoties, ka Zeme ir ieplānojusi pagriezties tikai 6 x un pilnīgi pareizi izsecināja, ka Zeme jau sākotnēji paredzēta bojāejai.

limonija      Mīļā Muktiana, Visumā bojāejai ir paredzēts pilnīgi viss - nav nemaz jābūt ģeniālajam Muldašovam, lai to saprastu...:) Par galaktiku saplūšanu esi dzirdējusi?;) Var palasīt Hokingu un citus zinātniekus, galva noreibst no to problēmu mērogiem, kuras viņi risina un izprot...Mēs te par kaut kādiem tempļiem smadzenes mežģījam:D No mūsu smadzeņošanas nav atkarīgs pilnīgi nekas;) Tur gan Tev piekrītu, ka cilvēkiem jākļūst labākiem - no tā nevienam sliktāk nebūs...Larss fon Trīrs arī pareizi saka(filmā Melanholija), ka cilvēki ir ļauni un pelnījuši pazušanu...Varbūt ne gluži visi?;)

sahadza_jogists      par to gēnu inženieriju ir interesanti 2013-09-07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu