mīļš akmens

kāds ir tavs mīļākais pusdārgakmens? kapēc? varbūt tev ir cita mīļa lieta, ko patstāvīgi nēsā līdzi somā vai kabatā-kāda? man interesanti, kas citiem ezotēriķiem kabatās (giggle)

non_grata      man arī ir 1 palabs akmens mājās,nav zināms cik viņš dārgs un cik laimi nes.... būs jāpiemeklē palielāka pederaska akmeņam un jāpaņem algas dienā uz darbu līdzi,ta redzēs!

labvakar      giggigle=ierēcu,iezviedzos?
Tagad meičām lielas somas,tur ne tikai pusķieģeli var iestūķēt.

non_grata      tagad dāmām modē lieli pižiki,diez kādi akmeņi vēl tajos sabāzti....

MaryClaire      jā, man ir mīļš akmens, tiesa, tas vēl stāv skatlogā - trīs karātu briljantiņš baltā zelta ietvarā ...

Lucy      Es gan neticu šiem akmeņu pesteļiem..
Rotas gan man patīk,zelts,mans akmens ir dārgs un man viņa nemaz nav.
Es vairāk ticu laukakmeņiem,savām bērnības takām

snamlet      Man patīk akmeņi ar lielākiem vai mazākiem caurumiņiem, vienu vai vairākiem vienā, kuri ir izskaloti no jūras...pēc atpūtas vedu mājās vairākus. Bet ja no īstajiem, tad melnais oniks zelta ietvarā....

selnija_      Man ļoti patīk akmeņi, pilla māja ar tādiem: kvarci, ametisti, visi caurspīdīgie. Rotās tos parasti kaklā karinu un jūtos bezgala feini! Patīk arī gredzenos, pašlaik ir tikai sīks zils mākslīgais safīrs cirkonos ietverts. Kārtējais sapņu akmens vēl ir veikalā: mandeļrieksta lieluma topāzs tirkīza krāsā apdarināts ar dimantiem. Nieka 450-500 Ls un tas būs mans! Vot!:)

inaralaima      Trīs kastaņi-veiksmei.Vēl dzeltens dzintara kuloniņš,iestrādāts sudrabā,mazas kanniņas formā,meitas dāvināts un ļoti mīļš. 2013-12-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu