mīļš akmens

kāds ir tavs mīļākais pusdārgakmens? kapēc? varbūt tev ir cita mīļa lieta, ko patstāvīgi nēsā līdzi somā vai kabatā-kāda? man interesanti, kas citiem ezotēriķiem kabatās (giggle)

Tessa      aa.
nu,man ir rokasspradzes.tajas ir divi akmenji.granats un opals.tas man uz rokas vienmer,nu jau gadus 10.
bet tas ir sharm aproces,tajas ir ne tikai akmenji.
shitadas: http://www.nomination.com/

fabbiana      es tikai herbalaifam, fenšujam, reikim un koelju ticu, citam nevienam, kategoriski, un visus viņus nēsāju līdzi, lai būtu:)un ievas stāstiem arī, protams

dzelzsduure    1 Daudzi nesā žultsakmeņus. Tie ir tādi žultaini ar lietu kārtību neapmierināti cilvēki :D

stardust      Skaidrīt, nu kā var būt "esot mani" un "neesot mani"... vispirms pamēģināt vajag, pašai pārliecināties - ja jau pašai patīk, tas ir pirmais priekšnosacījums. Es, piemēram, galīgi neinteresējos par to, kam katrs akmens domāts [ja grib veiksmīgi padarīt mani "traku" tad tik vajag sākt to stāstīt :D ], paļaujos tikai uz savu sajūtu.

ago      ...rozā kvarcs, paliels akmens,iestrādāts sudraba gredzenā,nēsāju ikdienā. Tāds pats kulons tiek likts svētku reizēs.jo ikdienai ir pārāk grezns,ar -padsmit maziem
pusdārgakmeņiem. Pats interesantākais - tas strādā!:))

Maybex      Vispār jau nebūs taisnība autorei, ka pietiek ar mazu akmentiņu rokassprādzē. Ja akmeni nēsā, lai tas ko nēsātājam dotu, tad akmenim jāsaskarās ar nēsātāja ādu. Pārējais ir placebo efekts.

3teevadeels      Nēsāju kreisajā jakas kabatā četrus asi uzasinātus apses koka irbulīšus, divas nedēļas mērcētus svētītā sālsūdens un Bombay Sapfire 50/50 maisījumā... Visi mošķi met man apkārt līkumu, pat iesnas piemetas tikai dažas reizes gadā...

Diversija      Cik labi, ka man neviens akmens acīs nekrīt...

vilhelmina      man kabatā ir kastanis,tas arī kā aizsargs

inito4ka      ...ja nav pilns dārgakmens,nafig puse??? :)))

Bibine      vasaras drēbes ar kabatām tā mazāk apdāvinātas, bet ziemīgā mētelī uz vairākiem gadiem ir iemitinājies viens kastanis, ko kāds labs cilvēks atvadoties pasniedza - veiksmei ! Tā nu viņš mitinās pa manu mēteļu kabatām.....

Ai_bonija      Iesmīn par tautas māņticību. Tad jau man pēdējos sešus gadus vajadzētu būt supermenbabulim, ja šitas viss strādātu, i pašai nevajadzētu strādāt, tik sēdi un pulē akmentiņus un visu kas tam klāt.:D Ne kājām vakaros sāpēt, ne apaukstešanos slimot, un naudā peldēties.
p.s. koralis tāpat kā pērle ir organisks veidojums, nevis akmens,ja kas.:)

_CatNap      vispār jau saka - diamonds are a girl´s best friend - bet atzīšos - arī esmu kastaņnēsātāju kustības piekritēja

HRDS      Es mīlu cilvēkus ne akmeņus... un tie parasti nav jānēsā, tie pārsvarā ar prieku paši tipina līdz... :)

Ingaxx      Es parasti naudu (monētu, papīra, kredītkaršu formātā) nēsāju līdzi, jo šajā gadsimtā tas kaut kā vislabāk darbojas, bet tas tikai pēc maniem novērojumiem! Citiem laikam visādi izrakteņi palīdz gan pārtiku iepirkt, gan komunālos nomaksāt! Mistika pilnīgi!

Ai_bonija      Par veikalos masu svarovski nopērkamajiem, es tagad laikam kāda ticība sagraušu, bet tie sīkie spīduļi,kas uz līmes pamata iesēdināti un parasti spīd nejēgā un pēc izmazgāšanas atlīmējās, īstajiem austriešu dabīgajiem kristāliem swarovski pat blakus nav stāvējuši. Totāla un pamatīga sintētiska imitācija, kā vairums ikdienas širpotrebs, kas nopērkams par dažiem latiem.

fargo      "mans akmens esot sarkans koralis"
mda.
oļi ir patīkami uz tausti. bet talismanus nenēsāju, jo domāt, ka kadiem grabuļiem ir īpaša nozīme, būtu pret visu manu bēniņu saturu.

kuks10      es akmeņus tik dāvinu savām mīļotājām sievietēm,sākot ar dimantiem 15karātiem un beidzot rubīniem,opāliem un safīriem...samelojos,bet tā patīk pasapņot ..?!)))

Adamsone      Buližņik - oružije proļetarijata. ;)

wolands      Nu, ja noteikti akmeņi jāizvēlas, tad laikam Rolling Stones. Bet nu diez ko mīļi nav un kabatā arī nenēsāju :( Vajag?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu