Garīguma meklētājas

Cik pareizs būtu apgalvojums , ka daudz sieviešu neatrodot piepildījumu attiecībās , pievēršas reliģijai , ezoteerikai , saak apmeklēt zīlnieces , ekstrasensus , kļūst tiklas , savādas , lasa tikai garīgo literatūru. .. .? K. Marks reiz ir teicis " Reliģija ir opijs tautai " . Paarfrazeejot varētu teikt, ka reliģija ir opijs vīlušai sievietei

selnija_      Jasmīnei šodien lielā torte pienākas! Izdrukā šo tekstu un piespraud pie sienas redzamā vietā.

kokote      Varbūt tiklās arī meklējas reliģijā, a tās, kuras vairs tādas nav- po žizņi atkal tiklas netaps un ar reliģiju nespēlēsies- naf Tev tādas labas skaidrības sieviešu sakarā vai arī tādas dīvainītes gadījušās- tās iz Oļiņiešu kastas :)

kokote      P.S. "Garīgumam" ar reliģiju nu ļoooti attāls sakars - arī ar to tā kā vajadzētu tapt skaidrībā, jo "garīgums" pa lielam būtu tikai apsveicama parādība pie sievietes (protams pie nosacījuma, ka vīrišķis kā tāds tekulis nemeklē tikai drāžamgaļu - tad viņam labāk sievieti-amēbu izvēlēties, a ja daudz naudas- tad arī bārbiju izvēlas)

miglainaa_plava      Tā pamatā arī ir - sieviete mācās, strādā lai pucētos, attīsta sevi visādās jomās - tikai tāpēc, lai dabūtu vīrieti. Pēc tam tas jādara, lai noturētu vīrieti.
Vīrietim ir līdzīgi - tikai lai dabūtu seksu. Kāda jēga labam auto, ja nav beibes kuru tajā vizināt?

p_p      Mandomāt tas ir tāds pats mīts, kā apgalvojums, ka visi dzīvē vīlušies vīrieši ir kretīni.
Un vēl mandomāt, ka katram cilvēkam vairāk vai mazāk piemīt meklētāja gēns, bet reliģija, ezotērika un visādas -ijas un -ikas ir dažādas pieturas dažādos dzīves posmos.

Dzīvē viss ir relatīvs (paldies Einšteinam) - piemēram ar vēzi mirstošam cilvēkam opija/morfija vai tml. "realitāte" mandomāt ir krietni vieglāk panesama nekā tā saucamā dzīves īstenība.

limonija      Jāpiekrīt šoreiz kukam...:D Arī nelaiķis Kroders savā pēdējā intervijā esot teicis - ´´dzīvei jēgas nav, bet, ja izliekas, ka ir, tad ir vieglāk...´´ Vieds vīrs bija:)

gaisma_77      Nē- visai tautai. Jo nabadzīgāka tauta, jo vairāk ticīgo. 2013-02-12

kalatura      kuks10 laikam nevar savākt savu putekļu masu,ka tā sekundarē. 2013-02-14

Apokalipse      tagad 2024. visādas reliģijas , karmas un ezotērikas ir modē ! Arī sievišķīgi,vāji vīrieši to praktizē. 2024-02-13 20:02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu