Garīguma meklētājas

Cik pareizs būtu apgalvojums , ka daudz sieviešu neatrodot piepildījumu attiecībās , pievēršas reliģijai , ezoteerikai , saak apmeklēt zīlnieces , ekstrasensus , kļūst tiklas , savādas , lasa tikai garīgo literatūru. .. .? K. Marks reiz ir teicis " Reliģija ir opijs tautai " . Paarfrazeejot varētu teikt, ka reliģija ir opijs vīlušai sievietei

skumjasaciis      Dzīvē nekas nenotiek nejauši. Viss ir likumsakarīgi. Un šīs likumsakarības katram atnāk citādi - kāpēc gan ne caur reliģiju, ezotēriku vai kaut vai savām sajūtām tikai... Par dzīves jēgu katrs aizdomājas vismaz kādu reizi dzīvē, ja neaizdomājas, tad tiek piespiests ... caur grūtībām, slimībām ... utt.

jasmine_      Ir neskaitāmas planētas, neskaitāmi Visumi, ar prātu tas ir neaptverami, dvēseles pēc nāves ceļo no viena Visuma uz citu, tāpēc arī šeit uz Zemes dvēseles - cilvēki ir ar tik dažādu apziņas attīstības pakāpi. Arī suns vai zilonis pēc n-tajām dzīvēm pārdzims par cilvēku, tikai viņam līdz tam vēl jāizaug caur daudziem iemiesojumiem. Ja Tev tie garīguma meklētāji šķiet dīvaiņi vai neveiksminieki, tad vienkārši vēl neesi ticis līdz tam līmenim, tas nav Tavs līmenis, bet nekas, būs neskaitāmas dzīves, gan jau arī kādā no tām tam iziesi tam cauri :) Un tas, ka pie zīlniekiem iet neveiksminieki, ir pilnīgs absurds - jo zīlnieks caur kārtīm parāda to, kas notiek cilvēka zemapziņā, tur viss atainojas, cilvēks sevi ierauga no malas - visus savus skeletus un prasmīgs zīlnieks nepasaka, ka būs tas vai tas neko nedarot, bet atklāj ceļus kā līdz tam nonākt un cilvēks ir spiests sākt domāt un darīt, un tas ir pats grūtākais - strādāt ar sevi - tāpēc ne katrs to var, citi visu dzīvi nodzīvo tādā latentā miega stāvoklī, bet astrologus un zīlniekus spēj apmeklēt tikai spēcīgi cilvēki, kam nav bail ieskatīties sevī.

non_grata      skaidrs ka vientuļas vecenes uz vecumu paliek vairāk kā dīvainas- kaķis, stikla bumba, zālītes... un tad vēl tā purpināšana zem deguna....un tad vēl tās ūsas...

stardust      Heh, līdz garīgumam un dzīves jēgai var tik arī tikt, neizkarot afišu uz katra staba - kā jau te kāds labi pateica, galējības nekad nav labas!

skvo      neesmu pārliecināta ka pareizs. Pēc manis spriežot labāk izlikt sevi visu darbā lielāka jēga.

bubucis_agucis10      jūtama pasīva dzīves pieredze,manā kompānijā tādas nedzīvojas..ne pa to pļavu skraidi..visas,visas,nebāz visas vienā katlā,tas ka viena vel nenozīmē ka visas tādas-nekādas

raima      Nezinu, nezinu... Es ar savām paziņām nekādu īpašu garīgumu nemeklēju- vairāk cimdus, zeķes, džemperus paadām, kādas smukumlietiņas patamborējam. Patīkama nodarbe :)

Hipnotic      mjà, apgalvojums bùtu pareizs! un tad palieto un atkal ir lietojamas :D

Torpedo      Neesmu sastapis pa sien gadiem te oho PA NEVIENU VIRIETI, kas ezoteriku uztvertu nopietni un sarkastiski neiesmaidiitu par so "zinaatni" :D Vini visi ir mulkiisi?
Pat berni kaa speej mammas izstaastiito pasacinu noskirt no realitaates un saprot, ka taa ir tikai pasacina. Liela dala sieviesu uz to nav spejiigas un te drizaak ir jaatziist, ka taa kaada psihiska slimiiba (lidziga tam, ko anektdotees staasta par "Napoleoniem" trakaas majaas), kas buutu jaarstee ar medikamentiem, tapeec, ka cilveekiem raadaas nereaalas lietas. Bet, pienemu, taa kaa tas skar tik daudziem jutigu teemu kaa religija, to vnk nedara aiz taa iemesla, kad tad daudzi miljoni pasaulee buutu jaazist par nenormaaliem

violinn      Garīgums nav tikai reliģija vai ezotērika un parādi man vienu cilvēku, kas jūtas piepildīts tikai no attiecībām.

White`n`Naughty      Svētie raksti un Nācaretes ūdens, nu nejūtās cilvēks piepildīts.
Palasi varbūt Korānu, uzmēri parandžu, jostu ar stilīgu dinamīta inkrustāciju. Muhameds Viedais Vīrs un Akbars no Allāhu saimes varbūt spēs sniegt to ko meklē.
Tas saucās ´´Ot Žiru Besjatsa´´. Ja cilvim ir reāls mērķis ne viņš glupā ezotērikā ieslīgs nedz arī uz 2000 gadu veco biznesa plānu pavilksies.

vineta30      Katram savs.Vai tas ir piepildījums-vai pieturas punkts-vai mierinājums?
Vienam-baznīca,vienam-grāmata,vienam-hokejs,vienam-TV,vienam-dators,vienam-pudele,vienam-pretējais dzimums,vienam-izrādīšanās un gudri teksti

snamlet      Man gan liekas, ka autors tā vispārīgi mēģina sievietes garīgo piepildījumu salīdzināt ar reliģiju, ezotēriku u.tt. Vai tā ir sieviete vai vīrietis, katram ir savs dvēseles piepildījums, vairāk vai mazāk, bet K. Marksa teicienam ar to gan nav nekādas saistības. Cik cilvēku, tik viedokļu un likteņu...Vīlusies attiecībās sieviete nu nemeklēs pa galvu pa kaklu mierinājumu reliģijā, bet pie tā nonāks caur nopietnām pārdomām un sāpēm. Tikai par to nav jāsmejas, bet jāpadomā, kādas gan sāpes var nodarīt otrs ar savām nejaucībām. Vai autors pazīst tik daudz sāpinātu sieviešu? ja tā tiek vispārināts....mana atbilde ir nē, tikai...cilvēks bez sava iekšēja garīguma diez vai kādam otram būs vajadzīgs. Par pašu jautājumu...vai tas nav provokatīvs?

JurisK      Vajadzētu tomēr atšķirt pieredzējuša cilvēka vēlmi pilnveidoties no vientulības un nepiepildītu dziņu izraisītām prāta novirzēm.

haridra      labāk, lai kļūst tiklas un lasa garīgo literatūru, nekā bez šķirošanas atdodas indivīdiem, cerot, ka tādā veidā atradīs to īsto...

neko      Garīguma meklētājām jau nu nav nekādu problēmu baudīt dzīvi visos tās aspektos. Savukārt mājas sēdošu teorētiķēs, kas to vien dara, kā grāmatas lasa es par sevišķi attīstītām būtnēm nesauktu. Jebkuras teorētiskās zināšanas bez prakses ir bezjēdzīgas. Un vairum to "izmisušo meklētāju" ir tieši tādas (vai tādi).
Nenosvērts cilvēks, kas netiek galā ar tādu elementāru lietu kā attiecības ij vienkārši cilvēcīga saskarsme ar apkārtējiem tagad mēģinās rakt augtos plauktos:) smieklīgi tak.... vai skumji - kau nu uz to paskatās. "Vienu konkrētu cilvēku mīlēt neizdodas - mācīšos mīlēt visu pasauli... " apmēram tāda tur sanāk tā nostādne.

Polus      "Reliģija ir opijs tautai."

Un kas ir oho.lv? Saviesīga domu apmaiņas vietne dzīves piepildītiem indivīdiem?

Varētu pastrīdēties, kas ir lielāks opijs - reliģija vai virtuālā realitāte.

neko      Opijs ir bijis un būs... kam nu reliģija, kam seks, kam demokrātija, kam oho.lv kam vēl kaut kas. Tauta bez opija iznīkst.

_Krasula_      Oho ir nosvērtu, sevišķi attīstītu indivīdu vietne, kas reti sēž mājās un katru izlasīto prātulu steidz pārbaudīt praksē. Viņi nekad nav izmisuši, toties ar izcilām komunikācijas spējām un apskaužāmu attiecību veidošanu talantu.

selnija_      Tu jau pa daudz vienā katlā esi sabēris, Maigoni! Cilvēks var garīgi augt un labi, ka tā notiek. Tāpēc jau nav jādzīvo celibātā un jāiekļauijas kādā sektā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu