kas es esmu?

Es bieži sev uzdodu jautājumu- Kas es esmu?, bet tā arī neesmu spējis rast atbildi- dziļākajā būtībā, ne sadzīviskajā un ikdienišķajā! Vai jūs spējat rast atbildi uz šo jautājumu, par jūsu būtību un sūtību? Paldies!

LaskovijMerzavec (2012-09-25 23:40)      Muktiana... nekas personisks, bet arii Napoleons sveeti tic, ka ir Napoleons un nesaprot, kaapec vinju tur trako kreklaa...un blakus palaataa kaads sarunaajas ar Sveeto garu...

.... cilveeku apzimja/zemapzinja utt kas kuram ir galvaa dara visaadus "brinumus"...

MrJones (2012-09-26 00:30)      No vienas puses logjisks jautaajums,...un tai pat laikaa bezjeedziigs (atkariibaa, kaa uz to skataas...) Kaads ar religjiju aizraujas, vai ezoteerika, kaads ir tiiirais materiaalists....un kaads iet vienk pa dziivi ar smaidu, cits izmaina pasaules kaartiibu... Atbildes buus taadas, kas Tev neko neizteiks. Kaut ko universaalu...?
Man skiet, katram ir diezgan liels potenciaals...atkariigs kaa to izmanto.

EliiLi (2012-09-26 11:35)      Cilvēks, kuru ir iecerējis un šai pasaulē paredzējis Dievs. Cilvēks, kuram ir sava sūtība- piepildīt savu dzīvi jēgpilni un dalīties tajā ar citiem.

bubucis_agucis10 (2012-09-26 13:02)      Ja cilvēku varētu sakrustot ar kaķi,tad tas uzlabotu cilvēku, bet sabojātu kaķi.

Muktiana (2012-09-26 20:32)      LaskovijMerzavec
nezinu par trako namu un Napaleonu, bet ir pieejami daudzi loģiski raksti, kuri, manuprāt, ir tik pamatoti, ka nezinu, cik mazspējīgi loģiski domājošam jābūt, lai nesaprastu, ka loģika tur ir pat ļoti liela. Einšteins arī tam ticēja. Un ļoti daudzi.
Tikai tāds, kurš neko negrib zināt un nepieliek pūles, lai uzzinātu, tāds arī neko nezin un dzīvo laimīgs savā neziņā. Un balstoties uz savām zināšanām drumslām runā par trako krekliem.

Muktiana (2012-09-26 20:43)      Saprotams, ka Dievs ir ne jau vecītis ar lietussargu, kas pērkondārdošā balsī no krūmiem runā. Šķiet, visgrūtāk saprast sakarību, kā var noteikta būtne piedzimt noteiktiem vecākiem. Bet arī par to ir materiāli pieejami un ne viens vien - ar pierādījumiem un pamatojumiem.
Vispār ir teikts, ka tāpat kā tarakāns nesaprot, ka cilvēks ir augstāka saprātīga būtne, nevis dabas stihija, tāpat arī cilvēka prāts ir tik ierobežots, ka no sava skatpunkta nespēj saskatīt Dieva darbību.
Bet,ja viņš sāk par šo jautājumu interesēties un ir pacietīgs, tad visas neskaidrības viena pēc otra tiek atbildīdētas un visa šī pasaules uzbūve un cilvēka sūtība ieņem vienu loģisku bildi. Tik loģisku,ka jābrīnās, kā tas agrāk neienāca pašam prātā. Bet dažos vārdos to izstāstīt nevar un kam nav lemts saprast, tas nesapratīs.
Ja Tu runā par spēju iziet no ķermeņa (kā trako nama iemītnieka pazīmi), tad parunā ar cilvēkiem vairāk, - tāda pieredze ir ļoti daudziem, tikai nezinošie ļaudis par to nerunā, bet klusē pie sevis brīnoties. Zinošie raksta instrukcijas, grāmatas, dalās pieredzē un visu pārējo.
Un ko tad Tu teiksi par spokiem? Kas ir spoki? Tās ir dvēseles, kas dažādu traumu dēļ nav aizgājušas tur, kur tām jāaiziet, bet kur aizies. Un kur visi aiziet. Un arī tās reinkarnējas.

LaskovijMerzavec (2012-09-26 22:44)      Muktiana.... no sirds gribeetu redzeet Tavu sejas izteiksmi, kad ierastos pie Tevis un pazinjotu, ka esmu reinkarneejusies Tava vecvecvecvecmaaminja :)

Var jau gari unplashi diskuteet ... bet reali mes pat nezinam kautvai to vai Nils bija. uz Meeness vai nee:) Ari no abaam puseem ir viss ljoti sakarigi un pamatoti:)

talu_taluma (2013-01-19 01:50)      1. Dzivnieks
2. Cilvekos vēl bez p.1. ir apziņa. Un apziņa saka.. lai kas mēs arī nebūtu mūsu jēgair dzīvot, baudīt dzīvi un ja ne darīt passauli par labākām mājām, tad vismaz neaizcūkot un atstat arī citiem šo vietu.. nu kaut vai pēc dažādām teorijām.. pašam atgriežoties.

feja_uz_akmens (2013-01-20 16:24)      Cilvēks sevi veido un pārveido, ja izveidotais nav bijis dzīvotspējīgs. :)

lem (2013-01-22 20:33)      sugas turpinaashana mani neinteresee, tikai vieta bariibas kjeedee

vinja_salatinjsh (2013-01-28 10:44)      cilvēks ir tas, ko viņš no sevis ir izveidojis, manuprāt sevi atrast nevar, var vien veidot :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu