Vai Jums ir nācies redzēt Spokus...?

Jautājums tiem, kas tos redz vai reāli zin ko par šo tēmu... Pārējie sorry Nekomentējiet lūdzu...
Lieta tāda. Kādā ēkā ir telpa, un ik pa laikam kāds kas tajā nakšņo dzird soljus koridorā... tad kāds itkā ienāk telpā, dažreiz ko runā, čabinās, ko klabina.. ir dažādas darbībs un tad aiziet...
Kamēr tas notiek, Jūs esat kā paralizēts, ne pakustēt, ne pakliegt, knapi var paelpot... šo piedzīvojuši jau vairāki savā starpā neatkarīgi un nepazīstami civēki... Bet stāsts viens un tas pats... Kas tā par lietu...? Varbūt kāds ko zin...?

skvo (2012-07-16 18:08)      Ir nācies un ko tagad darīt? Jautājums uzdots tāpēc lai Tev vienam/vienai neliktos ka sāc nojūgties? Nu dzīvo tās enerģijas tepat mums blakus, citas labākas citas ne tik ļoti pozitīvas. Bija tāds kurš mani un bērnus apsargāja labāk par jebkuru suni - bērnus pat līdz skolām manā vietā pavadīja un ir manīts arī pilnīgi pretējs - kas dzen virsū paniku. Bet es pati vainīga mainot dzīvesvietu veco sargātāju līdzi nepasaucu (viņi tak vienai konkrētai vietai "piesieti", bet varot arī pasaukt līdzi ja ļoti gribās es ar visu pārvākšanos par viņu aizmirsu. Mēģini sadzīvot - tas tā padomam, ja nav aizticis līdz šim tad neaiztiks arī turpmāk, ja vien nesāksi pats/ti tramdīt viņu - viņiem tas nepatīk.

Parama (2012-07-16 19:53)      es māku izdzīt ļaunos garus ,spokus un citus mošķus. ne dārgi

LeoLess (2012-07-16 19:56)      Jebkurš +/- fotogrāfs (nu ne jau LV) zin kas vajadzīgs lai ieraudzītu spokus... parastajiem mirstīgajiem googles atslēgas vārdi ir *bottom lighting* un poga attēli.

Muktiana (2012-07-16 20:03)      Saskaņā ar M.Ņūtonu spoki ir uz garu pasauli neaizgājušās dvēseles. Cilvēkam ir vairāki ķermeņi - fiziskais, astrālais, garīgais, neatceros vēl kāds. Fiziskā ķermeņa nomešana - ir tikai pirmā kārta. Tālāk nepieciešams laiks, kamēr dvēsele aprod ar savu nāvi un gatava aiziet. Tāpēc bieži pēc nāves tuvinieki grabinās un staigā turpat dzīvoklī - reizēm pat mēnešus un gadu (visbiežāk viņi paliek mierināt palicējus - ar noteiktām metodēm - uzsūtot viņiem miera svētlaimes sajūtu vai mēģina kontaktēt caur sapņiem, bet reizēm paši nesaprot, ka ir miruši, parasti tomēr 2-40 dienu laikā viņi dodas prom.
Tās dvēseles, kas nedodas prom, parasti nav augsti attīstītas dvēseles (vismaz 60% nav augsti attīstītas) un tāpēc spokiem tiešām ir raksturīgi visādi slikti uzvesties un biedēt. Parasti šīs dvēseles dzīvē ir daudz cietušas vai arī gājušas bojā vardarbīgā nāvē un viņas ir dusmīgas uz dzīvi.
Parasti 10-60 gadu laikā tomēr aiziet prom, lai gan viņu izpratnē 60 gadi ir līdzvērtīgi kādiem 2 mēnešiem.
Arī pašnāvnieki paliekot spoku veidolā līdz tam laikam, kad bijis nolemts iet prom (te gan viedokļi nav vienoti).
Ar spoku var runāt kā ar parastu cilvēku. Ekselenti, ja pierunā viņu doties prom. Bet parasti viņš ir kādas sāpes apsēsts un nav arī tik "saprātīgs", tāpēc var nebūt tik vienkārši palīdzēt aiziet. Ar ko izskaidrojams sastingums - nezinu gan.
Baznīctēvs un spirituālisti varētu līdzēt.

Just_ (2012-07-16 20:36)      A kāpēckādam vispār jāiet tajā telpā diennakts tumšajā laikā? Ja nu galīgi nevar iztikt un tā jābaidās, lai cilvēki iet pa divi, bariņos. Kopā jautrāk.

Ingaxx (2012-07-16 20:36)      Varbūt bomžus vajag pabrīdināt, ka viesi būs...

fargo (2012-07-16 21:00)      "lai cilvēki iet pa divi, bariņos. Kopā jautrāk."
Eh, tu arī prasi tā kā tāda...
kad tiek rādīti fokusi:), gaismai ir jābūt izslēgtai. citādi var visādi iziet, ja kāds ieslēdz.
tā vietā, lai ietu un noskaidrotu trokšņu iemeslus, cilvēki fantazē tēlus, kurus ir radījuši citi.
tā vietā, lai ienākot pie zīlnieka vai pareģa, cilvēks teiktu: "klau, pirms tu man pareģo 20 gadus tālas lietas, pasaki man, cik pirkstus es rādu aiz muguras? paņem vislabākās kārtis, vai piesauc visus okultos spēkus. cik? tad turpināsim."

I_am_so_ (2012-07-16 21:44)      būs kā Just saka - ja ies bariņos un vairāki, tad visi spoki pazudīs. :))) nez, manuprāt, viss ir atkarīgs no gaismas, uzkāpjot uz kādas noteiktas vietas, pakāpiena kkas iečīkstas, noskan. vēl ir svarīgi kādi laika apstākļi ārā, kāda nenostiprināta eņģe vai svira. pa lielam tas viss vnk ir svira. zinu, ka mana vienā darbavietā kolēģiem ar bija nepatīkami uzturēties vieniem. es bieži vakaros paliku viena gandrīz 3jos stāvos un ar visu to, ka labi zināju, ka ēkā nepiederošs iekļūt nevar. dzirdēju gaiteņos švīkstoņu, soļus. tad vēl bija tā, ka ejot prom - visu izstaigāju, pārbaudu, vai logi nav palikuši vaļā + aizslēdzu visu stāvu durvis un tad uz kāda viena, noteikta pakāpiena uzkāpjot ir tāda sajūta, ka blakus ar vieglu vēsmu, atslēgu saišķi nožvadzinot nolido tāds kā durvju sargs. cik tur pašas iztēles, cik droši vien visādi trokšņi smadzenēs atbalsojās no pārstrādāšanās nezinu - bet cilvēka dabā ir visu ko uzburt un vēl uz to iedvesmot citus. :) tā pēkšņā nekustēšanās ir vnk šoka pazīme. interesanti, ka vairāki tā reaģē, bet man ir gadījies pāris reizes kāda ne pārāk patīkama sapņa vai murga vidū pamosties/ attapties un ir tāda auksta sajūta, ka nevari ne tikai pakustēties, bet, to ļoti gribēdams, nevari atvērt acis. tas ir tik īss mirklis, ka nevar, nevar tā būt, ka spoks jums tur 5as minūtes no vietas čabinās, bet jūs no vietas nekustat. vspr jau interesanti būtu papētīt, paklausīties :)

psychobitch (2012-07-16 21:44)      Jā, ir nācies redzēt spokus, tepat OHO...

Hustler_ (2012-07-16 21:55)      Baltezerā,Kursas iela 7,pirtiņā. Cik noprotu,tad naktīs ārdās vēl arvien....

JurisK (2012-07-17 01:50)      Manaa Kjengaraga blokmaajaa katru vakaru viens klauveejaas, mans jaunaakais deels agraa beerniibaa redzeeja tos, nevis spokus cilveekus, bet mazas, lidojoshas radiibas, atceraas to reaali veel tagad. Manas maasas dziivoklii kaadu laiku klimta ieprieksheejaas iedziivotaajas spoks, grabinaajaas pa pieliekamo. Kad vinjas viirs sho apsauca - tipa - Lidij, beidz grabinaaties, liecies mieraa - tad viss uz laiku noklusis. Viena mana tante, kad jauniibaa straadaaja Vaidavaa un dziivoja viena Vaidavas muizhaa - vinjai pienaacis un uz gultas apseedies, pat matracis ieliecies, kaut kas bezmiesiigs. Radi gan smej, ka tas bijis vinjas naakamais viirs, ar kuru driiz peec tam appreceejushies:) Arii bijusi kaa sastingusi, nevareejusi pagriezties un paskatiities. Veel ir dzirdeeti staasti, zheel, pats neesmu redzeejis un taadu stinguma sajuutu piedziivojis arii neesmu. Bet kas tur manaa dziivoklii katru vakaru klauveejaas? Ak jaa - vienreiz uz balkona nolaidaas shkjiiviitis ar diivainu skanju, spilgti gaishzilu gaismu izstarodams - gan pashu shkjiiviiti neredzeeju, taa pasha iemesla peec, kaapeec fargo uzreiz neskreeja skatiities.

Zeltiite (2012-07-17 08:30)      Es satiku Ziepniekkalna spoku - kareivi, kad vēl cēla jauno Ziepniekkalnu un caur būvlaukumu atgriezos ap 11-12 naktī no lekcijām. Iznira no grants kaudzes melns garš tēls šinelī un ar līku degunu un nopeldēja man pa priekšu. Tas bija tik ātri, ka nepaspēju nobīties. Viņu ir redzējuši arī daudzi citi un pat ´´Rīgas balsī" aprakstīja. Tur atkal gāju gan tik pēc 2 nedēļām.

skvo (2012-07-17 11:38)      Viņs Negrib lai kāds redzētu KO viņš mēģina paņemt! Pieļauju ka spociņam konkrētajam tur bija kas vērtīgs (nav teikts ka zelts, bet vienkārši tieši viņam ļoti svarīga lieta pēc kuras tagad nāk un nāk) noglabāts. Vajadzētu to lietu atrast un viņam uz kapa aiznest un uzlikt. Visam būtu jābeidzas. Kā zināt kas? Pajautā viņam kad nākamreiz atnāks, parasti viņi atbild kas vajadzīgs. Pasaki ka vēlies palīdzēt lai viņs atrastu mieru.

selnija_ (2012-07-17 22:45)      Diemžēl nav neviens redzēts un dzirdēts, bet no paziņām ir zināms, ka šiem vajag kādu ēdienu atstāt uz galda, pacienāt un tad ir miers, vairs netraucē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu