Silikona krūtis vai maģistra grāds?:)

Cien. komentētāji, lūdzu savus pamatotus viedokļus, kas sievietei svarīgāks zināmā vecumā, ja gan vienu, gan otru var iegūt apmēram par to pašu naudu, nu tā , lielos vilcienos..kas ir vērtīgāks?:))) lūdzu tā ar pozitīvismu un humoru izvērtēt šo jautājumu.

Decijs      ta silikons garam, maigi gurkstosas sajutas zem kepas kad liek uz krusiem. Nu kas ie dabigs tas jaukaks. vel kaa ar visiem inplantiem pastav atgrusanas problemas un sitam var piekrist jo ne maģistra grāds, ne silikona pupi nav garantijas talons problēmu risinājumam. A visas problēmas sākas galvā. tiesa magistra grads trenee kamer lidz tam tiek smadzenu peleko vielu un mos gudraki berni sanak ja taa). Un pa lielam parmerigi paropereta individe butibaa ir maksligs un fals, kas sak jau asocieties ar dzivu gumijas izstradajumu. P varianti - amnēzija, vecuma marazms, palikšana par "dārzeni" utt. ar neko labi nebus silikonu variantaa D. Ja paskatas uz geisu tad svarigi ir vai vina prot pareizi haiku deklamet un kadu prieksnesumu pasniegt, kaa sevi pasniegt bet nejau cik taa ir sintetiska P.

aldimators      Varbūt vienu krūti un nepabeigtu augstāko izglītību:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

art_deco      Es gribu Mg. un lāzerepilācijas procedūras.

Jason      Kārtīgi pupi rullē visos vecumos, bet strādāt par sētnieku ar maģistra grādu, protams, ir patīkami, bet nav nepieciešami. :))))

iluuuzija      Ar silikona pupiem varot dabūt maģistru zem grādiem :)

marmelade11      Nekas dziivee nav paturams muuziigi un ar garantiju...arii praats vai zinaasanas...parasts insults un tavaas smadzenees notiek funkcija....un vari saakt visu no jauna! Balsoju par kvalitatiivu silikonu, ja jau peec taadas opcijas ir vajadziiba!

Adamsone      Doktora grādu komplektā ar silikona pakaļu, jo dabiskā, disertāciju rakstot, ir nosēdēta plakana.:D:D

marmelade11      Diivaini, ka teksts nenem preti vaardu deliit funkcija?

riks086      Cik nu esmu redzējis silikona krūtis dzīvē "pirms" un "pēc", tad jāatzīst, ka "pirms" bija labāk. Uz bildēm vispār izskatās nedabīgi. Maģistra grāds negarantē nedz intelektu, nedz inteliģenci, bet cilvēks ir mēģinājis kaut ko darīt tajā virzienā. Tāpēc priekšroka viennozīmīgi grādam.

marmorakaraliene      Ja nav smadzeņu, tad tās nebūs nedz ar maģistra diploma iegūšanu(nopirkšanu), nedz ar silikona pupu uzstutēšanu degungala augstumā, nedz ar abiem kopā.

grafins_Malishew      nu ja tā padomā...stringi man ir, nagi bija, krūtis vēl nav bijušas....es par krūtīm.. diploms bija jau pirms tam...

marmorakaraliene      peedinjas prāts - silikona upuris vai makAlaurijas cienīgs? Aizdomāties tiktāl, ka šeit ne jau visas medī večus, nespēj? /nosmīn par autores pūlēm/

grafins_Malishew      Satiku Ģīli....nu man viņš ir ar mieru tos planktonus ielikt un pie reizes taukus atsūkt un lūpas uzpūst...izrādas nav nemaz tik dārgi...viena mēneša alga...;)

Laimnese      Dēļ vīrieša-silikona krūtis? Cik vēl zemu jākrīt...ja Tu pati vēlies,tad es vēl to saprastu...krūtis mazas un ir kompleksi...un,ja Tevi tās darīs laimīgu...
Un par smadzenēm..vienai patīk,ka ir smadzenes vīrietim(arī es esmu pie tām),bet citai vienalga,kas galvā,kaut vai zāģu skaidas...
Izglītība vienmēr noder...

neko      ja maģistra grāds nav tikai papīrs, bet tam ir ari reāls segums zinašanās, tad parasti pietiek ne tikai silikona krūtīm... :)
a citādi var siena izdzīt 3 naglas uz vidējās uzsparaust diplomu un blakus uzkārt to silikonus - kā vienlīdz vērtīgus .

selnija_      Es izvēlos grādu. Prāts man ir, bet grādu jaunībā tā arī neieguvu. Pupi ar derētu, bet par tiem būtu balsojusi moš pirms gadiem 20, tagad vairs nav aktuāli. Paliekot resnākai, pupi ar paaugas:))DD

jodo      ...a var, kamēr pupi dzīst, mācīties, mācīties, mācīties...

Dzhokonda      Ne vienu, ne otru, es gribu jahtu un iespēju ceļot...:))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu