Silikona krūtis vai maģistra grāds?:)

Cien. komentētāji, lūdzu savus pamatotus viedokļus, kas sievietei svarīgāks zināmā vecumā, ja gan vienu, gan otru var iegūt apmēram par to pašu naudu, nu tā , lielos vilcienos..kas ir vērtīgāks?:))) lūdzu tā ar pozitīvismu un humoru izvērtēt šo jautājumu.

Puma      Ja esi pietiekami gudra, tad maģistra grādu var iegūt studējot budžetā, tātad nekādi līdzekļi nav vajadzīgi..
Kas attiecas uz silikona krūtīm..ne visām ir vajadzība pēc tām..
.
Tad nu biegās sanāk labs ietaupījums :D

Effy      interesanti, kurš un kādā veidā centīsies atņemt silikona pupus? :D

iedomājos skatu: iet kundzīte tumšā vakar pa ielu un uzbrūk zaglis, lai atņemtu ieimplantēto silikonu kaut kādas vien viņam zināmas sadzīviskas vajadzības dēļ.

aphalvojums, ka zināšanas tev neviens neatņems, bet visu citu var atņemt, šajā gadījumā ir galīgi garām :D
ja kas, tad arī zināšanas var atņemt. ir daudz un dažādi varianti - amnēzija, vecuma marazms, palikšana par "dārzeni" utt.

jollyroger      es ar balsoju par pupiem

Nasty_Boy      Es nevienai dāmai neieteiktu likt silikonu pupos, pat ja nauda loterijā vinnēta... ja vien tas nav vajadzīgs "darbam". Neesmu redzējis nevienus, kas izskatītos kaut cik dabīgi un būtu patīkami uz tausti ;) Bez tam patiešām pastāv iespēja iedzīvoties veselības problēmās, jo nav zināms kā organisms to pieņems.
Dažas varbūt iedomājas, ka ieliekot silikonu, visas dzīves problēmas atrisināsies - tas tā nekad nebūs un šajā gadījumā gaidāma 100% vilšanās..
Nu jā, arī maģistra diploms negarantē panākumus... izvēle patiešām smaga :)

Nikola_1984      Effy...es to biju domājusi augstākā līmenī...cilvēka dvēselei neviens iegūto informāciju un zināšanas neatņems...pat ne šizofrēnija,insults u.c Ticu reinkarnācijai :P

effy_      Nikola, dvēseles attīstībai vairāku dzīvju laikā nav nekā kopīga ar akadēmisko izglītību un silikona pupiem.
dvēsele pēc atdzimšanas aizmirst visu, kas ir bijis iepriekšējā dzīvē. tajā skaitā arī visu izglītošanos. sāk visu no 0. ja tā nebūtu, tad tie, kuri iepriekšējā dzīvē bija ieguvuši profesora grādu, nākamajā neietu vairāk ne bērnudāzrā, ne skolā, bet jau kopš pirmās dzimšanas sekundes bārstītu savas ģeniālās idejas atomfizikā vai ģenētikā. tā lūk.
reinkarnācijas laikā dvēsele apgūst dažādas mācību stundas, risina dažādas problēmas un attīstās ne jau zinātnisko grādu līmenī :D

tiešām uzjautrinoša tēma :D

ULTRA      Man silikoni patik kad zem kleitas,ja pa pliko-pee,stulbi izskatas

selavi_5      Grūti saprast, kādēļ šāds salīdzinājums. Izglītību jau parasti iegūst dzīves sākumposmā. Kaut gan, ko es te filozofēju - zini, gudrs vīrietis vēlas blakus sev dabisku un gudru sievieti. Tātad, izglītība pirmajā vietā un tad jau abi izlemsiet vai jums tās krūtis ir nepieciešamas, jo man dažs vīrietis ir izteicies ne visai pozitīvi par sievietēm ar silikona krūtīm, bet tu jau zini - cik cilvēku, tik viedokļu un katram savas prioritātes! Ja vēlies būt marionete - liec krūtis un aizmirsti par izglītību! Varbūt paveiksies! Lielākoties tomēr topā ir dabiskums.

ZarazaMaigaa      Kāpēc tur starpā "vai" vietā nevar būt "un"?:D

AijaT      pajūsmo un pārstāj.kur tad pēc tam to dārgo silikonu liks,ja nākamajam nepatiks?

mieru_tikai_mieru      ne vienu, ne otru. Kāpēc? Jo:
1. tas viss maksā baigu naudu, kuru iespējams iztērēt daudz lietderīgāk, kaut vai izremontēt virtuvi;
2. prātu neizsniedz kopā ar maģistra diplomu, tāpat kā smukumu - kopā ar silikona pupiem.

SNIEGBALTITE_      Isti jēgas nav ne no viena, ne no otra, jo viens pats grāds negarantē gudriibu un prāta esamību sievietei, tāpat kā vieni paši silikoni bez visa pārējā rāmja, nav nekāds skaistuma etalons !

kaaposts      A pusi uz pusi nevar? Nedaudz smadzenes, nedaudz pupus.

AG39      nu pupus Tu tikai varēsi pa vakariem notirgot - (pielietot) , bet smadzenes ( zināšanas) 24/7 režīmā :P

JurisK      Gan maģistra grāds, gan silikona pupi paši par sevi ir pupu(augs tāds) mizas! Kā teicis slavenais latvju valstsvīrs - galvenais ir iekšas, tā teikt - ja nav tā seksapīla, tad to ij nenopirksi!

sherminator      Es par dabīgiem produktiem. Tātad - tērē naudu izglītībai.

elsa    1 / saprotu, ka man nav tas zināmais vecums / ;D

Skaidrite_Leeninna      Ne vienu, ne otru, jo ne maģistra grāds, ne silikona pupi nav garantijas talons problēmu risinājumam. A visas problēmas sākas galvā.

LaskovijMerzavec      Pienjemot, ka nagjistra grads nav raditajs, ka prot darboties ar galvu un silikona krutis nav raditajs, ka neprot darboties ar galvu, tad izveles kriteriji bus tomer citi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu