Kā atbrīvoties no noskauduma ?

av2 (2011-11-19 07:25)      sstaa sstelle darbojaas, TIKAI ja pats saak ticeet vissam tam.

hefny (2011-11-19 07:34)      Ir grāmatnīcās daudz grāmatu-par attiecībām,par attiecībām darba vietā/tai skaitā par bossingu,mobingu/,par kāda manipulāciju ar /tevi/un iespēju manipulēt pretim vai norobežoties no tā,sevi pasargājot.
Jāpalašas. Jādomā. jāvaicā draugiem, var arunāties ar kādu -pasvešu cilvēku-labvēlīgu,kam nav nekāda sakara ar tavu darbu,draugiem,pazi`nām-tā teikt-veselīgs skats no malas.
Galvenais-pārāk daudz uz to neieciklēties, bet tomēr paanalizēt sevi,-kas to izsauc un ko varētu/vajadzētu darīt/, lai to novērstu,izvairītos.
Var pasmaidīt,neobīties,pajautāt,ko tu ar to tieši domā/kā teikt-kauja ar pretjautājumu,nenobīstoties/,katrā gadījumā-patiesi-darīt savu darbu,sarakstīt darāmo-pretim izdar`to-to turēt pa rokai-pateikt priekšniekam par padarīto.pamēram tā.
par psihologa sarunu-ir jau arī krīzes centri,ir arī akcijas kāda žurnālā/medijos/.
Par samaksu. nu, mandomāt,ka tai jābūt attiecīgi samērojamai ar strādājoša cilvēka maksātspēju,jo ie jau "`biezo"`apkalpojošais personāls, bet ir jau arī paplānākiem-tautas pārstāvjiem/tiem,ko sauc par reģēdājiem/dotas iespējas .
Par noniecināšanu.
Jā, dažiem un dažreiz cilvēkiem ir kaitinoši redzēt,ka kāds iet pa dzīvi nekurnēdasm,paceltu galvu,smaidīgs.
Bet--nenemt galvā tos- meklē sev labvēlīgus cilvēkus.
Un -katrās attiecībās --atbildīgas ir abas puse:
i tā,kas ""noskauž",gan tā, KAS ĻAUJAS!
Patiesi,liec bēdu zem akmeņe un ej pasulē dziedādama/sevi smejot,baudot sauli, kas katram no mums dota vienmēr un par brivu!/.
rudens, īpaši bezsniega laiks-ir smags mums visiem.nesēdi tumsā,-iededz gaismu!

slieks (2011-11-19 17:17)      Populārs ir teiciens: ja nevari mainīt lietas, maini savu attieksmi pret tām.
Te nu īstā reize, kad tajā ieklausīties.
Neviens psihologs nevar cilvēkam tik daudz palīdzēt, cik viņš pats var sev palīdzēt.
Nu nezinu - iedomājies kaut vai sev apkārt udenskritumu, kam nekādas negācijas netiek cauri. Tu esi vienā pusē, bet visa tā draņķība - otrā.

art_deco (2011-11-19 21:50)      Noskaudumu var uzlikt ļoti mazs skaits cilvēku. Tev pašai ar sevi jāstrādā, jo tas kas ir tev diez vai ir noskaudums.

sirmione (2011-11-19 22:59)      Nezinu vai palīdzēs, bet lasīju Mājas viesī slavenas bruves ieteikumu - iekārt kaklā spogulīti, tad visas siktās enerģijas atgriezīsies atpakaļ pie skaudējiem. Ja nelīdz var arī krustu - tas no manis personiski.

tiritomba_a (2011-11-21 09:07)      tā, starp citu, noskaudumi, lāsti utt. nedarbojas uz labiem cilvēkiem. tas ir tā ar netīrumiem - netīrums līp pie netīra. pie tīra pamēģini pielipināt kaut ko sliktu - neizdosies.

kittta (2011-11-29 02:33)      lielaako dalu cilveekus, kas pasi nav iisti laimiigi, tracina dziivesprieciigi cilveeki..un neko tur nepadariisi........kaa saka, ja viens tiek negatiivi izcelts no visa kolektiiva, tad diez vai vaina ir kolektiivaa :) vaina ir tajaa cilveeka.... tu laikam vinjus kaut kaa tracini. pashai taa ir bijis. labs trennings. nekaada vaina.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu